- 26 Ekim 2023
- 926
- 267
- 23
Bekleye bilirsek tabi kimisi 9 gün kala öğreniyor regline Rabbim inşallah bize de nasip eder bu ayBende de aynı şekil oldu o yüzden umutlanıyorum ama bilmiyorum adet günümü bekliycem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleye bilirsek tabi kimisi 9 gün kala öğreniyor regline Rabbim inşallah bize de nasip eder bu ayBende de aynı şekil oldu o yüzden umutlanıyorum ama bilmiyorum adet günümü bekliycem
Ona göre beni de bilgilendir lütfen sen kaç aylık evlisin ve kaç yaşındasınBekleye bilirsek tabi kimisi 9 gün kala öğreniyor regline Rabbim inşallah bize de nasip eder bu aybenim 4gun sonra normal kontrolüm var doktor ben istesem de istemesemde bakıyor betaya bakım ne cikicak
Merhaba hamileliğin tüm belirtiler var kaşık ağrısı meme hassasiyeti sabah bulantısı baş ağrısı sık idrara çıkma adetim ayın 20’sinde test yapıyorum negatif çıkıyor bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu ayı eşimle çok iyi değerlendirdik günaşırı ilişkiye girdik tüm belirtiler olmasına rağmen test negatif çıkıyor yardımcı olur musunuz lütfe
Ben 26 yaşındayım sen canım tabi bilgilendiririmOna göre beni de bilgilendir lütfen sen kaç aylık evlisin ve kaç yaşındasın
Canım gelişme varmı sende yedi günümüz kaldıOna göre beni de bilgilendir lütfen sen kaç aylık evlisin ve kaç yaşındasın
Hayır aynıyım sende bi gelişme var mıCanım gelişme varmı sende yedi günümüz kaldı
Yok canim yarın varsa öğrenirim ama sanmıyorum erken yine yarın hastane günüm.bir yanım çok heyecanlı bir yanım da korkuyorHayır aynıyım sende bi gelişme var mı
Ona göre bana bildir lütfen merak ediyorumYok canim yarın varsa öğrenirim ama sanmıyorum erken yine yarın hastane günüm.bir yanım çok heyecanlı bir yanım da korkuyor
Tabi canımOna göre bana bildir lütfen merak ediyorum![]()
Sonuç ne ablaTabi canım
Canım.gecen gidemedim bu ay yani yarın regl.olmam lazım bekliyorum sende varmı gelişmeSonuç ne abla
Canım.gecen gidemedim bu ay yani yarın regl.olmam lazım bekliyorum sende varmı gelişmcnaım
Ben daha olmadım inanır mısın geçen ay ayın 24 du olmuştum bu ay dört gün önceye atıyordu yani 20 sine ama 20 si olmadım bugünde ayın 24 du sadece çok az ve açık renk kahverengi akıntı geldi başka birşey yok hiç böle olmazdim korkuyorum acaba duzensizlikmi başladı diyeCanım benim adetim oldu ama dört gün gecikti maalesef
Test yaptı mıBen daha olmadım inanır mısın geçen ay ayın 24 du olmuştum bu ay dört gün önceye atıyordu yani 20 sine ama 20 si olmadım bugünde ayın 24 du sadece çok az ve açık renk kahverengi akıntı geldi başka birşey yok hiç böle olmazdim korkuyorum acaba duzensizlikmi başladı diye