6 yıllık evliyim henüz bebeğim olmadı.... bu sitede yazan çok yorum okudum hep teselli ettim kendimi.. burda bende yaşadıklarımı yazmak istiyorum ... bende sizlerin yazılarından çok şey öğrendim.. adetim 2 gün geçti bu sefer çok emindim fakat dün akşam kan testi yaptırdım çıkmadı.. hala bir umutla 1 hafta daha geçmesini bekliyorum.... eğer bu sefer tutarsa en son yaptığım şeyleri sizlere de anlatıcam..
İnşallah hamilesindir canım bende yeni evli sayılırım bizde bebek istiyoruz şuanda negatif testim elimde ışık tutuyorum belki gözden kaçırdığım bir yer vardır diye
merhaba Aleyna ilk defa senden cevap aldım bu sitede.. 1 senedir tüm hamile kalmak isteyen bayanların yorumlarını hep okurdum bende yazmak isterdim ama nereye yazacağımı bilemezdim.. sen daha yeniysen belki bizim gibi çok beklemezsin bebeğini... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... ben olmuyor diye çok üzülmüyorum allahım zamanında verir buna eminim.... sadece kendime çok kızıyorum son 1 gün kala okadar heycan yapıyorumki... boşu boşuna......... dün ilk defa çok az kanamam oldu... bir tek ondan şüpheleniyorum belki yeni yerleşme kanaması olmuştur diye.. hala adet olmadım 5 gün daha beklicem. bi kan testi daha yapıcam
6 yıllık evliyim henüz bebeğim olmadı.... bu sitede yazan çok yorum okudum hep teselli ettim kendimi.. burda bende yaşadıklarımı yazmak istiyorum ... bende sizlerin yazılarından çok şey öğrendim.. adetim 2 gün geçti bu sefer çok emindim fakat dün akşam kan testi yaptırdım çıkmadı.. hala bir umutla 1 hafta daha geçmesini bekliyorum.... eğer bu sefer tutarsa en son yaptığım şeyleri sizlere de anlatıcam..
ya ben nereye cvp yazıcamı bilmiyorm ... buraya yazim.... benim adet düzensizliğim hiç olmadı.. sadece bebek yapmak için fazla uğraşmıyorduk. geçen size yazmıştım adetim gecikti diye ama sonra yine oldum.... bu ayda incir kürü yaptım ama 4 gün sonra bıraktım korktum kist yapar dediler. bende her sabah kuru incir yiyorum üstüne keçiboynuzu pekmezli su içiyorum.. :))) bu ayda böyle denicem. sonra doktora gidip sorucam benim neyim var diye.. bana geçen sene aşılama yaptılar ama hastalığım ne hiç sölemedileer...
arkadaşlar bende hala tık yok..... bu ayda çörek otu bal tarçın kürüne başladım 7 gündür aç karnına 1 kaşık yiyorum.... bakalım bu ayda hamile kalamazsam doktora gidip konuşacağım .... hepimiz için hayırlısı olsun.....
6 yıllık evlisin çocuk yeni mi istiyorsun?
birde daha once hiç dr gitmedin mi?
çok merak ettim cunku ben yeni evli oldugum halde bebek cok istiyoruz daha 2.ayda dr gittim ben.
inş Allah hayırlı bir evlat verir sana ve tüm isteyenlere.
Rabbim cani gonulden isteyen herkese hayirli bir evlat nasip etsin insallah. Bende 3 yillik evliyim 1 dış gebelik gecirdim. Suanda bir ugras icerisindeyiz. Yumurtlama gunumu hesapladim. O tarihlerde daha duzenli bir şekilde birlikte olduk.normalde 28 gunde bir adet görüyorum. 2 gun gecti hamilemiyim bilmiyorum. Goguslerim acayip şişti arada bir kasigima agri giriyor asiri istahim acik bunun dışında bir belirti yok fakat bunlar ayni zamanda regl belirileri olduğu için korkuyorum Idrar testi yapamıyorum. gebelik icin adet gununden 10 gun gecmesini beklemek gerektini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?