• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm erkekler aynı mı?

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.853
158
çok sevdiğim nişanlımdan ışık hızıyla soğumaya başladım.
anlamıyorum bana kendini ailesini işini tanıdıklarını övmek ona ne anlam ifade ediyor.
ben seni zaten seviyorum :işsiz:
telefonu az önce kapattım. ne yaptın diye soruyorum. bir tanıdığıyla gezinmiş. ama öyle çok tanıdığı varmış ki tanıdığı kişinin, birileriyle el sıkışıp selamlamaktan gezememişler bile.
tanıdığını bile övüyor :kızgın:
-olayı döndürüp dolaştırıp kendi memleketleri ve köylerine bağlamadan edemiyor tabi-

erkeklerin çoğu bire beş katar zaten ama ciddi anlamda ilerde sinir hastası olur uyum acaba diye derin derin düşünüp yüzüğümü incelemekten alamıyorum kendimi :KK14:
söyleyin erkekler genelde böyle midir, bu çok ciddi bir soruna dönüşebilir mi?

Değiller. Ama öylelerine ben de denk geldim bir ara. Senin gibi soğumaya başladım ve bitirdim.
İleride daha çok batacak bu huyu

Değiller. Ama öylelerine ben de denk geldim bir ara. Senin gibi soğumaya başladım ve bitirdim.
İleride daha çok batacak bu huyu
acaba diyorum ben tepki vermedikçe söner mi yavaş yavaş.
zaman zaman hararetli hararetli birşeyler övüyor yine, 'hmm yemek yiyelim mi?' diyerek dan diye ortada bırakıyorum konuyu, daha çok sinirimden.
anlar mı zamanla?
yoksa 'zamanla değişir' hastalığına mı yakalanıyorum

Tüm kadınlar bir mi ki erkekler olsun.

Çivi çiviyi söker mantığıyla sende öv herşeyi.

Buakşam başla annem bi dolma yapmış kimse onun gibi dolduramaz de.

Konşu geldi oturuyoruz bizim kadar kimsenin konşusu yok de

Abart işte vazgeçer

acaba diyorum ben tepki vermedikçe söner mi yavaş yavaş.
zaman zaman hararetli hararetli birşeyler övüyor yine, 'hmm yemek yiyelim mi?' diyerek dan diye ortada bırakıyorum konuyu, daha çok sinirimden.
anlar mı zamanla?
yoksa 'zamanla değişir' hastalığına mı yakalanıyorum
Değişmez, ama konuşabilirsin en azından seninleyken ağzını tutuversin :)
Ben seni zaten biliyorum, sen bilmeyenlere anlat de :))

anlamıyorum bana kendini ailesini işini tanıdıklarını övmek ona ne anlam ifade ediyor.
telefonu az önce kapattım. ne yaptın diye soruyorum. bir tanıdığıyla gezinmiş. ama öyle çok tanıdığı varmış ki tanıdığı kişinin, birileriyle el sıkışıp selamlamaktan gezememişler bile.
-olayı döndürüp dolaştırıp kendi memleketleri ve köylerine bağlamadan edemiyor tabi-

erkeklerin çoğu bire beş katar zaten ama ciddi anlamda ilerde sinir hastası olur uyum acaba diye derin derin düşünüp yüzüğümü incelemekten alamıyorum kendimi :KK14:
şükürler olsun ki eşim böyle değil hatta çok mütevazidir.

Annemin arkadaşı böyle.. belki daha da aşırı.. hastalığını bile övüyor.. annem ya sabir diye diye dinliyor..

Belki sizi etkilemek istiyor sadece size mi ovunuyor herkese mi böyle.. zamanla azaltabilir dikkat edebilir tabi annemin arkadaşı gibi ruhuna islememisse..

Simdiden memleket ve aile meselelerine girdiyse vah ki vah....

Ne bütün erkekler aynıdır, ne de bütün kadınlar..
İnsanlar zamanla değişseler de temelde aynı kalırlar
Dikkate almanız gereken en önemli konu sizin nişanlınızın beğenmediğiniz özelliklerine katlanabilme hatta kabullenebilme kapasiteniz.

Yoo tum erkekler boyle degil. En azindan benim esim degil. Degisecegini sanmıyorum kompleksli bir tip sanki

Kompleksli erkek tavrı bunlar.Genelde kendinde eksik olandan bahsederek açığı kapatmak bir yöntem oluyor.Narsist de olabilir.
İleride değişir mi ? Sanmıyorum,en sonunda siz onun egosunu bir zedelersiniz ve size kin gütmeye başlar.

evet yavaştan o yola giriyorum zaten. eskiden uzun uzun anlatırdı hatta uzuuun uzuuun anlatırdı bende sakin sakin dinlerdim şimdi fenalık geçiriyorum anlatmaya başladığında ..

En kıl olduğum insan tipi. Bozucaksin böyle tipleri ya. Dan dan dan vurucaksin yüzüne. Diyorum da ben de yapamıyorum :)

En kıl olduğum insan tipi. Bozucaksin böyle tipleri ya. Dan dan dan vurucaksin yüzüne. Diyorum da ben de yapamıyorum :)
gerçekten. sevmediğim ot burnumun dibinde bitmediyse ne olayım.
o bire beş katar.
ben de beşi bir diye anlatırım. iki insan bir konuda ancak bu kadar zıt olabilir. düşündükçe ruhum daraldı :ukala:

Değişmez. Bir insan neyse oyle gider.
Nişanlin ego sahibi kendini begenmis biri bence.
Her erkek aynı değil. Her insan farklidir.

Değişmez. Bir insan neyse oyle gider.
Nişanlin ego sahibi kendini begenmis biri bence.
Her erkek aynı değil. Her insan farklidir.
aksine ego sahibi değil bazı şeyleri elde edememenin verdiği bir eziklik bile var diyebilirim. yukarıdaki bir üyenin dediği gibi bazı eksiklerini başkalarının fazlalarını konuşarak kapatmaya çalışıyor sanırım. ama ne yaparsa yapsın çok itici. konuyu açtığımdan beri hissettiklerimi düşündüm durdum, başım ağrıyor :kahve:

Her erkek aynı değil.
Kimi az öküz , kimi çok öküz , kimi biraz öküz......

Back
X