• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm erkekler aynı mı?

Bütün erkekleri bilemiciiim tabii ama benim kocam "ben, ben" diye anlatmaktan hoşlanmaz. En sevmediği şeydir diyebilirim bile..

Sevmedim bak ben huyu, nişanlınızın bu tavrı çok itici.. Erkek veya kadın bu tavır kimsede güzel durmuyor.

Bende hep kendini beğenmişlere denk geldim .hepsi aynı değildir ..

şu kim milyoner olmak ister yarışmalarında ilk sorudan elenenlere sayıp sövüyoruz ya.
insanın başına gelince yani 'o an' gelince düşünemiyor insan gerçekten. başkasının 'ben ne bileyim' dediği şeyleri bile sorup cevap almak istiyoruz. o raddeye geldim sanırım. biraz ayrıntı verip tekrar cevap istiyorum sizden.

bazen düşünüyorum da ayrılsak ben onu sevdiğim kadar sevebilirim bir başkasını. ama beni onun kadar sevecek birini bulamam. onun bana olan sevgi ve ilgisini seviyorum. ailesi en fazla iki yahut üç kez benim düşüncemin zıttı olan birşey yapmış yahut söylemiştir. o anlarda annesini yanımda arayıp ikaz etti, annesi beni arayıp özür diledi veya o konudaki tavrını değiştirdi. aileci değil ve onlarla anlaşamadığı için evliliğimiz boyunca kv kp derdim olmaz zannediyorum. cömert, şefkatli biri. bu huyu yüzünden bunları çöpe atmaya değer mi inanın kestiremiyorum. sağlıklı düşünemiyorum. x memleketli diyelimki nişanlım. x gerçekten güzel yerdir, insanları iyidir, havası hoştur. iyi biriyle tanışır 'memleketlimizmiş, belli zaten' der. deliriyorum öyle zamanlarda. tüm iyi huyu siliniyor gözümden. birkaç kez 'memlekete göre adam seçmek kadar dünya saçması birşey mi var' diye tersledim. 'doğru diyorsun memlekete göre insan iyi ya da kötü olmaz' diyor ama ertesi hafta yine aynı muhabbet. deliriciim:dua:

çok sevdiğim nişanlımdan ışık hızıyla soğumaya başladım.
anlamıyorum bana kendini ailesini işini tanıdıklarını övmek ona ne anlam ifade ediyor.
ben seni zaten seviyorum :işsiz:
telefonu az önce kapattım. ne yaptın diye soruyorum. bir tanıdığıyla gezinmiş. ama öyle çok tanıdığı varmış ki tanıdığı kişinin, birileriyle el sıkışıp selamlamaktan gezememişler bile.
tanıdığını bile övüyor :kızgın:
-olayı döndürüp dolaştırıp kendi memleketleri ve köylerine bağlamadan edemiyor tabi-

erkeklerin çoğu bire beş katar zaten ama ciddi anlamda ilerde sinir hastası olur uyum acaba diye derin derin düşünüp yüzüğümü incelemekten alamıyorum kendimi :KK14:
söyleyin erkekler genelde böyle midir, bu çok ciddi bir soruna dönüşebilir mi?

hayır hepsi böyle değildir. kişiliği oturmuş, kendini bilen adam bunu yapmaz

acaba diyorum ben tepki vermedikçe söner mi yavaş yavaş.
zaman zaman hararetli hararetli birşeyler övüyor yine, 'hmm yemek yiyelim mi?' diyerek dan diye ortada bırakıyorum konuyu, daha çok sinirimden.
anlar mı zamanla?
yoksa 'zamanla değişir' hastalığına mı yakalanıyorum

zamanla değişmez
ima ile de değişmez bence
hazır nişanlılık dönemindesiniz, açık açık konuşun bence
kesin bir tavırla onun böyle bir huyu olduğunu, bu huyundan hoşlanmadığınızı, kendisinden soğumaktan korktuğunuzu söyleyin
böyle şeyleri bu dönemde konuşmanız lazım
geçer mi, değişir mi ile olmaz

Aman takma boşver adamdan yapacağın en büyük yakınman bu olsun ;)

Bu kadar kusur kadı kızında da olur. Çok önemli bir şey değil bence. Biraz görgü ve yetitirilme tarzı ile ilgili. Zamanla eğitebilirsin eğer senin sözlerine önem veriyorsa, aşılmayacak bir sorun değil.
,

Back
X