tüm erkekler böylemi bu normalmi..

miSSyC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
112
0
48
Malatya
merhaba konuyu dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum içimde o kadar saklamısımki ilkkez kendimden başka birileriyle paylaşıyorum.. gucume gidiyor kullanıldıgımı kendime bile itiraf edemezken buraya yazmakta bayağı zor geldi..
4 senelik bi iliskım var .universiteye geldım ve onunla gozumu actım dıyebılırım . arkadasım dostum oydu. taktikmiydi hala anlayamıyorum ama önce beni arkadaslarımdan etti sonra cevremın hepsı yok olup gitti . yalnızdım ve o bunu biliyor ve sanıyorumki istiyordu. ıkıncı senenın sonunda artık emırler bıtmeyen ıstekler basladı. yalnızdım . herseyımı onunla paylasmaya basladım. ailemin gönderdiği harçlıkları bile.. bugune kadar yedıgımız herseyi ben odedım otobus paraları bılmemnelerı hep ben verdım. hiç gozume gelmedı.. harclıgım yok dıye benden ıstıyor o kadar rahat alıstırdım. bende normal hallı bı emeklı aılenın cocuguyum. artık benım babam para basıyormus gıbı davranıyor. yol param yok falan dıyor. ben yurtta kaldıgım ıcın bana para lazım olmazmıs o sıgara içiyormus . içmese yapamazmıs . gecen hafta benden borc para aldı. ve ilkkez bana yemek yedirdi. ne yapsa begenırsınız . borc verdıgım paranın ıcınden yemek parasnı alıp bana parayı oyle verdı. borc cok alırdı oncelerı hıc odemezdı . son ıkıdır oduyor .. bı suru buna benzer olayı var. mesela kendıme bırsey alsam bız fakırlıkten oluyoruz sen ust bas alıyorsun dıye sıtemler edıyor. cok kez uzak durmayı denedım. ama bı sekılde benı ıkna edıyor . bırde aynı sınıftayız gozumun onunde . uff en guzel yıllarımı onun yuzunden heba ettıgım için kendıme cok kızıyorum. artık onu terkedemeyecegıme tamamen ınanmıs . her durumda missy çaresiz. tamamen dusuncesı bu olsa gerek. nedenıde gecen donem baska unıversıteye gıdecekmıs ben ızın vermemısım . bıraz sınırlensem hemen bunu onume suruyor. cıkmazdayım. sankı cırpındıkca batıyorum nasıl kurtulcam ben bu adamdan :(:(:(

özür dileyerek ve haddim olmadığını bilerek yazıyorum
erkek arkadaşın tam bir sülük

Sen onun annesi misin sevgilisi misin ?
Önce buna karar ver, sonra ona göre davran

Anlattıkların çok garip
Hele ki sana bi kere yemek ısmarlayıp, sonra da sana olan borcunu öderken o yemek parasını alması kalanını vermesi çok komik

Ben olsam çoktan ardıma bile bakmadan giderdim
Sevgili değil 'parazit' mübarek :19:

ve zavallı babacığın da 4 yıldır bir sülüğü besliyor, hem de emekli maaşından...

merhaba konuyu dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum içimde o kadar saklamısımki ilkkez kendimden başka birileriyle paylaşıyorum.. gucume gidiyor kullanıldıgımı kendime bile itiraf edemezken buraya yazmakta bayağı zor geldi..
4 senelik bi iliskım var .universiteye geldım ve onunla gozumu actım dıyebılırım . arkadasım dostum oydu. taktikmiydi hala anlayamıyorum ama önce beni arkadaslarımdan etti sonra cevremın hepsı yok olup gitti . yalnızdım ve o bunu biliyor ve sanıyorumki istiyordu. ıkıncı senenın sonunda artık emırler bıtmeyen ıstekler basladı. yalnızdım . herseyımı onunla paylasmaya basladım. ailemin gönderdiği harçlıkları bile.. bugune kadar yedıgımız herseyi ben odedım otobus paraları bılmemnelerı hep ben verdım. hiç gozume gelmedı.. harclıgım yok dıye benden ıstıyor o kadar rahat alıstırdım. bende normal hallı bı emeklı aılenın cocuguyum. artık benım babam para basıyormus gıbı davranıyor. yol param yok falan dıyor. ben yurtta kaldıgım ıcın bana para lazım olmazmıs o sıgara içiyormus . içmese yapamazmıs . gecen hafta benden borc para aldı. ve ilkkez bana yemek yedirdi. ne yapsa begenırsınız . borc verdıgım paranın ıcınden yemek parasnı alıp bana parayı oyle verdı. borc cok alırdı oncelerı hıc odemezdı . son ıkıdır oduyor .. bı suru buna benzer olayı var. mesela kendıme bırsey alsam bız fakırlıkten oluyoruz sen ust bas alıyorsun dıye sıtemler edıyor. cok kez uzak durmayı denedım. ama bı sekılde benı ıkna edıyor . bırde aynı sınıftayız gozumun onunde . uff en guzel yıllarımı onun yuzunden heba ettıgım için kendıme cok kızıyorum. artık onu terkedemeyecegıme tamamen ınanmıs . her durumda missy çaresiz. tamamen dusuncesı bu olsa gerek. nedenıde gecen donem baska unıversıteye gıdecekmıs ben ızın vermemısım . bıraz sınırlensem hemen bunu onume suruyor. cıkmazdayım. sankı cırpındıkca batıyorum nasıl kurtulcam ben bu adamdan :(:(:(

Elini kolunu mu bağladınız, gidecek adam her türlü giderdi? Bu nasıl bir ilişki böyle? Tabi ki zor zamanlarda çiftler birbirlerine yardımcı olmalı fakat tek taraflı değil. Biraz kullanılıyor hissi uyandırdınız bende. Bir de ne bileyim erkek adamın azıcık gururu olur.

Adam resmen seni kullanıyor pes yani böyle adama bi kuruşumu bile vermem :19:

bu denyolardan çok fazla yok etrafta hayatım ama sen gibi bunlara yüz veren çok sen alıştırmışsın karşısındakine göre hareket eder insan bir an önce ayrıl :)

istersem yapayanlız kalayım yine de o adama eyvallah etmezdim bu ne 4 sene iyi dayanmışsın adam bariz kullanıyo,

en çok da düşünmenm gereken annene babana da mı acımadım eline verdin paralarını

Tüm erkekler böyle değil ve yaptıkları hiç normal değil.Erkek arkadaşın tam bir asalak!Senin zaaflarını çok iyi öğrenmiş bundan faydalanıyor.Hatta okul konusunda duygu sömürüsü yapacak kadar hem maddi hem manevi sömürü yapıyor.Kurtul ondan,yazık değil mi emekli anne babanın emeğini neden ona yediresin!!

bişey bahane et, ve hemen ayrıl. gözünün önünde olursa olsun bişi olmaz. insanlar evlenip seneler sonra boşanıyorlarsa, sen de sevgilinden ayrılırsın, gayet de güzel yaparsın.

Tüm erkekler böylemidir tabi ki değildir genelleme yanlış ama senin gibi alıştıran kadınlarda az değil. Resmen kullanıyor seni sağlam yere dükkan açmış resmen bu ne yüzsüzlük rahatlıktır.

benim de buna benzer bir sorunum oldu, iki yıldır birlikteyiz. yeri gelir o verir, yeri gelir ben ama çoğunlukla ben. önemli de değil, benim ailemin durumu iyi, veririm. ama kardeşim de biriyle çıkmaya başladı, ne zaman 4'lü takılsak ya ben ya da kardeşimin sevgilisi ödüyor. bir iki üç , eğleniyoruz geziyoruz ne zaman hesap ödemeye gelince içim kötüleşiyordu, utanıyordum kardeşimden ve sevgilisinden, çünkü benimki öylesine 1 kere teklif edip kenara çekiliyordu. en son zaten kızgın olduğum bi zaman söyledim, yalnızken ödeyeyim ama toplum içinde yapma böyle diye. bilmiyorum ne kadar etkili oldu, şayet bana biri böyle bişi dese yerin dibine girerdim. büyük ihtimal sen de gururlu biri olarak bunun konusu açmaya utanıyorsundur ki utanması gerekene taraf o, ama bence açıkça konuş. sonuçta erkek olan o, sen hiç bile ödemeyebilirsin. ama bu tavrın altında arsızlık yatıyor, insanın sevgilisinin böyle onursuz gurursuz bi tip olması asıl üzüyor, yoksa giden para değil. senin durumun artık en uç nokta herhalde bence değişmeşse daha fazla vaktini harcama, yazık sana da ailene de..

senin ondan vazgeçememene sebep nedir anlamadım yalnız kalmış olman mı çok seviyor olman mı
sanırım ikincisi değil çünkü nasıl kurtulcam ben bu adamdan yazmışsın
onunla bütün irtibatını kesmediğin sürece o adam seni sömürmeye devam edecek
zaten doğru düzgün bir insan olsa şu hareketleri yapmaz
bir an önce kurtulmaya bak ondan
merak etme yapayalnız kalmazsın elbet bulursun kendine bir arkadaş....

Forumu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yorum yazıyorum, dayanamadım çünkü. Erkek arkadaşının sana bunları yapmasına nasıl izin veriyorsun? Seni maddi olarak sömürdüğü yetmezmiş gibi bir de senin ihtiyacın yok ama ben sigara içmeden duramam diyerek üste de çıkıyor, yediğiniz yemeğin parasını ödediği borcun içinden alıyor. Bence kendi değerinin farkına varmalı ve ardına bakmadan bu kişiden uzaklaşmalısın. Kendin için yap bunu, kendini düşünmüyorsan baban için yap(erkek arkadaşına verdiğin paraları sana o gönderiyormuş ne de olsa). Belki bu ilişkiye severek başlamışsın olabilirsin, ilk zamanlarda da sevdiğin için tahammül göstermişsindir ama artık bir dur demelisin. Ayrılmak istediğin zamanlarda ne söyleyerek ikna ediyor seni merak ettim doğrusu. Seviyorum ayrılmam falan diyorsa inanma zaten, seven bir erkeğin davranışları olamaz bunlar. Sen seviyor musun hala?

Tüm erkekler böylemidir tabi ki değildir genelleme yanlış ama senin gibi alıştıran kadınlarda az değil. Resmen kullanıyor seni sağlam yere dükkan açmış resmen bu ne yüzsüzlük rahatlıktır.

ilk başlarda huyu oldugunu bılmıyordum . sadece yardımcı olmak ıstemıstım. ben alıstrdım maalesef bu benım hatam artık hıc utanmıyor. cok uzuluyorum cok gucume gıdıyor ya :(

çok sinirlendim, kusura bakma ama tam bir asalakla birliktesin.
hemen birşey bahane et, herşey çok güzel gidiyorken kesinlikle ayrılmanız gereken bir durum olsun bu.
mesela aileni bahane et, istemiyorlar de, ben onlara sırt çeviremem diyip ayrıl ondan,
apışıp kalsın, pis herif.

Yaa yazik gunahtir babaciginin kus kadar emekli maasini ona mi yediriyon :-| Seni resmen kullaniyoo ...bankamatik saniyor seni...
Yol ver gitsin.....

Yazdıklarınıza bakılırsa artık sizin açınızdan ilişkinin yürümesi imkansız, zaten bunca zaman nasıl yürüttünüz bu şekilde anlayamadım.benim de 7 yıllık bir ilişkim var zaman zaman para konusunda birbirimize destek olmuşuzdur, ama hiç bir zaman bu şekilde gelişmedi olaylar. Karşılık beklemeden yardım ederiz birbirimize ama borçsa borçtur geri verilir bizde. Eğer gerçekten kurtulmak istiyorsanız ve buna kendinizi hazır hissediyorsanız bir anda sökün atın hayatınızdan. Gerekirse alın karşınıza bu zamana kadar böyleydi ama ben bundan hoşnut değilim ve değişeceğine inanmıyorum deyip bitirin ya da farklı bişeyi bahane edebilirsiniz.Aynı sınıftayım nasıl her gün nasıl bakacağım yüzüne diye düşünmeyin görmemezlikten gelin.Bu sizin hayatınız her gününüz değerli affedersiniz ama böyle biri için daha fazla üzülmeyin lütfen.

Back
X