- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk başlarda huyu oldugunu bılmıyordum . sadece yardımcı olmak ıstemıstım. ben alıstrdım maalesef bu benım hatam artık hıc utanmıyor. cok uzuluyorum cok gucume gıdıyor ya![]()
ilk başlarda huyu oldugunu bılmıyordum . sadece yardımcı olmak ıstemıstım. ben alıstrdım maalesef bu benım hatam artık hıc utanmıyor. cok uzuluyorum cok gucume gıdıyor ya![]()
çok sinirlendim, kusura bakma ama tam bir asalakla birliktesin.
hemen birşey bahane et, herşey çok güzel gidiyorken kesinlikle ayrılmanız gereken bir durum olsun bu.
mesela aileni bahane et, istemiyorlar de, ben onlara sırt çeviremem diyip ayrıl ondan,
apışıp kalsın, pis herif.
Madem hatanın farkındasın artık tekrarlama o zaman..
Verme, kendi ailesi yok mu ya da parası yoksa yarım zamanlı iş bulsun çalışsın
Bundan sevgili bile olamazken ilerde eş hiç olmaz
Para vermezsen o kendi ayrılır zatenverme, gitsin..
birdaha asla yuzune bakmayacagım.. sureklı eskı kız arkadasından bahsedıyor bana sunu alıyordu bana bunu alıyordu
Çok iyi fikir, para vermeyi keserse çocuk kendiliğinden ayrılır gibi geliyor bana da.
mesela ayrılıyoruz elıne cıcek alıp gelıyor asagı ın dıye arkadaslarıma mesajlar cekıyor. saatlerce beklıyor boylece mecburan etrafımdakı kzılarında ısrarıyla asagı ınıyorum. sevdıgımı sanmıyorum artık..
birdaha asla yuzune bakmayacagım.. sureklı eskı kız arkadasından bahsedıyor bana sunu alıyordu bana bunu alıyordu
mesela ayrılıyoruz elıne cıcek alıp gelıyor asagı ın dıye arkadaslarıma mesajlar cekıyor. saatlerce beklıyor boylece mecburan etrafımdakı kzılarında ısrarıyla asagı ınıyorum. sevdıgımı sanmıyorum artık..
ve zavallı babacığın da 4 yıldır bir sülüğü besliyor, hem de emekli maaşından...