tüm erkekler böylemi bu normalmi..

merhaba konuyu dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum içimde o kadar saklamısımki ilkkez kendimden başka birileriyle paylaşıyorum.. gucume gidiyor kullanıldıgımı kendime bile itiraf edemezken buraya yazmakta bayağı zor geldi..
4 senelik bi iliskım var .universiteye geldım ve onunla gozumu actım dıyebılırım . arkadasım dostum oydu. taktikmiydi hala anlayamıyorum ama önce beni arkadaslarımdan etti sonra cevremın hepsı yok olup gitti . yalnızdım ve o bunu biliyor ve sanıyorumki istiyordu. ıkıncı senenın sonunda artık emırler bıtmeyen ıstekler basladı. yalnızdım . herseyımı onunla paylasmaya basladım. ailemin gönderdiği harçlıkları bile.. bugune kadar yedıgımız herseyi ben odedım otobus paraları bılmemnelerı hep ben verdım. hiç gozume gelmedı.. harclıgım yok dıye benden ıstıyor o kadar rahat alıstırdım. bende normal hallı bı emeklı aılenın cocuguyum. artık benım babam para basıyormus gıbı davranıyor. yol param yok falan dıyor. ben yurtta kaldıgım ıcın bana para lazım olmazmıs o sıgara içiyormus . içmese yapamazmıs . gecen hafta benden borc para aldı. ve ilkkez bana yemek yedirdi. ne yapsa begenırsınız . borc verdıgım paranın ıcınden yemek parasnı alıp bana parayı oyle verdı. borc cok alırdı oncelerı hıc odemezdı . son ıkıdır oduyor .. bı suru buna benzer olayı var. mesela kendıme bırsey alsam bız fakırlıkten oluyoruz sen ust bas alıyorsun dıye sıtemler edıyor. cok kez uzak durmayı denedım. ama bı sekılde benı ıkna edıyor . bırde aynı sınıftayız gozumun onunde . uff en guzel yıllarımı onun yuzunden heba ettıgım için kendıme cok kızıyorum. artık onu terkedemeyecegıme tamamen ınanmıs . her durumda missy çaresiz. tamamen dusuncesı bu olsa gerek. nedenıde gecen donem baska unıversıteye gıdecekmıs ben ızın vermemısım . bıraz sınırlensem hemen bunu onume suruyor. cıkmazdayım. sankı cırpındıkca batıyorum nasıl kurtulcam ben bu adamdan :(:(:(

hayat senin hayatın...nolur kendine yazık etme,ailene de etme ayrıca....terbiyesizliğin bu kadarı yaa...elinin tersiyle iteceksin ve bi daha bakmayacaksın...bi cesaret diyip yap bence...sonra kafanı duvara vuracagına şimdi üzül....cok gec olmadan vazgec....ne olursa olsun ne yasamıs olursan ol,hiçbir şey senden degerli değil...ayrıl bence bu adamdan:31::31:

erkek arkadaşımla bende aynı ünv de okuduk o da çok fakirdi bende emekli bi ailenin kızı
çok gururluydu bizimki
bende yemedim içmedim paylaştım
şimdi durumu iyi işi güzel
ben okurken ona ne yaptıysam o da aynısını bana yapıyor şimdi
ama senin durum farklı gibi maddi anlamda sömürüyor sanırım,
ama aşkta paylaşımda vardır
tamamen sömürdüğünü düşünüyorsun yol verebilirsin

Üzülerek söylüyorum ama seni kullanmış :26:
Hem neden bu kadarına izin verdin bunlara göz yumdun.Hiç mi garibine gitmedi bu sümsük erkek modeli?Pardon erkek dedim:47:
Bir olur ödersin iki olur ödersin bir şeyleri hep erkeğe yüklenmez ama resmen sen bakmışsın bu çocuğu:53:
Ben olsam soğurdum hatta cehenneme kadar yolun var deyip defederdim başımdan:53:

kızlar tesekkur ederım bı ozguven geldi.. güçlü durabilirim umarım.. hayatımdan cıkartacagım kararım kesın. hep istiyorum aslında aman uzulmeyım kpss sınavı gecsın dıyordum hep etkılenmeyeyım. boyle daha cok etkılenıyorum

Ayrıl evet
Ona verdiğinin bin de biri bile olmayan gibi bi makul bi rakamla da sadaka ver kurtuldum diye

dorduncu sınıftaytım. okudugum yer kucuk yer bırde mılletın lafından cekınıyorum. sınıfımızda bır kız var o da benımle aynı durumdaydı ayrıldı kurtulda ama ben onun kadar bıle olamıyorum
nefret etmeye basladım kendımden ozellıkle babam ı dusununce

merhaba konuyu dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum içimde o kadar saklamısımki ilkkez kendimden başka birileriyle paylaşıyorum.. gucume gidiyor kullanıldıgımı kendime bile itiraf edemezken buraya yazmakta bayağı zor geldi..
4 senelik bi iliskım var .universiteye geldım ve onunla gozumu actım dıyebılırım . arkadasım dostum oydu. taktikmiydi hala anlayamıyorum ama önce beni arkadaslarımdan etti sonra cevremın hepsı yok olup gitti . yalnızdım ve o bunu biliyor ve sanıyorumki istiyordu. ıkıncı senenın sonunda artık emırler bıtmeyen ıstekler basladı. yalnızdım . herseyımı onunla paylasmaya basladım. ailemin gönderdiği harçlıkları bile.. bugune kadar yedıgımız herseyi ben odedım otobus paraları bılmemnelerı hep ben verdım. hiç gozume gelmedı.. harclıgım yok dıye benden ıstıyor o kadar rahat alıstırdım. bende normal hallı bı emeklı aılenın cocuguyum. artık benım babam para basıyormus gıbı davranıyor. yol param yok falan dıyor. ben yurtta kaldıgım ıcın bana para lazım olmazmıs o sıgara içiyormus . içmese yapamazmıs . gecen hafta benden borc para aldı. ve ilkkez bana yemek yedirdi. ne yapsa begenırsınız . borc verdıgım paranın ıcınden yemek parasnı alıp bana parayı oyle verdı. borc cok alırdı oncelerı hıc odemezdı . son ıkıdır oduyor .. bı suru buna benzer olayı var. mesela kendıme bırsey alsam bız fakırlıkten oluyoruz sen ust bas alıyorsun dıye sıtemler edıyor. cok kez uzak durmayı denedım. ama bı sekılde benı ıkna edıyor . bırde aynı sınıftayız gozumun onunde . uff en guzel yıllarımı onun yuzunden heba ettıgım için kendıme cok kızıyorum. artık onu terkedemeyecegıme tamamen ınanmıs . her durumda missy çaresiz. tamamen dusuncesı bu olsa gerek. nedenıde gecen donem baska unıversıteye gıdecekmıs ben ızın vermemısım . bıraz sınırlensem hemen bunu onume suruyor. cıkmazdayım. sankı cırpındıkca batıyorum nasıl kurtulcam ben bu adamdan :(:(:(

korkunç bir ilişki.

ohh adamdaki rahata bak sen onu okutuyorsun herşey beleş birde üstüne tavır tafra

babana yazık adamı besliyor resmen

bu kadar kör olma canım def et gitsin onu beslemek tavrını çekmek zorunda değilsin adam seni kullanıor ihtiyaçlarını karşılatıyor bulmuş bir kapı

bir an önce iletişimini kes bir daha asla muhatap olma ardına bakma

Şekerim bu herif senin sırtından okulu bitirme derdinde, bunun benzer örneklerini gördüm ve sana masalın sonunu söyleyeyim: Okul bitince yüzüne bakmayacak ve sen vicdan azabı ve pişmanlıgınla basbasa kalacaksın üzgünüm :50:

Çözüm önerileri
1-Ondan sık sık para iste senden uzaklaşacaktır.

2-Ailenin gönderdiğini ona ve kendine yetiştiremediğin için parttime öğrencinin yapacağı işleri araştırdığını,para kazanman gerektiğini söyle;beelllllki utanır!!

3-Onun yaptığı gibi kız arkadaşlarının erkek arkadaşlarının onlara aldığı hediyelerden bahset sohbet sırasında!

4-Sana para yetiştiremeyeceği için ileride kimse seninle evlenmez de!! beeeelki onurludur

5-Bunalımlı tripli kız arkadaş rolü yap,böyle asalaklar hiç çekemez!!

6-Ailesini tanıyorsan isterse onlarla sana para göndermeleri konusunda konuşabileceğini söyle!!

7-Bahanelerle onunla zaman harcama bari paran cebinde kalsın.Bir yolunu bul kurtul ondan

8-Yakınındaki ev arkadaşı kızlara durumdan bahset,ona acıyıp seni ona göndermesinler.

adam sizi tehditleme yanında tutuyor parayı zorlamı elinizden alıyor...sizden para istediği zaman sende varsa bana ver 5 kuruşum yok deyin,sen ne biçim adamsın benim paramı yedin bitirdin yetmedimi deyin...sonrada tekmeyi koyun totosuna :51: hoş gerçi bu lafı söyledikten sonra gerçekten birazcık erkekliği kaldıysa kendi düşer yakanızdan...ne zorunluluğunuz var adama ayrılın gitsin yetmezmi maddi açıdan sömürüldüğünüz...

Son düzenleme:
dorduncu sınıftaytım. okudugum yer kucuk yer bırde mılletın lafından cekınıyorum. sınıfımızda bır kız var o da benımle aynı durumdaydı ayrıldı kurtulda ama ben onun kadar bıle olamıyorum
nefret etmeye basladım kendımden ozellıkle babam ı dusununce

Senin o arkadaşından farkın ne olamıyorsun ne tutuyor seni ?

Çözüm önerileri

2-Ailenin gönderdiğini ona ve kendine yetiştiremediğin için parttime öğrencinin yapacağı işleri araştırdığını,para kazanman gerektiğini söyle;beelllllki utanır!!

3-Onun yaptığı gibi kız arkadaşlarının erkek arkadaşlarının onlara aldığı hediyelerden bahset sohbet sırasında!

4-Sana para yetiştiremeyeceği için ileride kimse seninle evlenmez de!! beeeelki onurludur

6-Ailesini tanıyorsan isterse onlarla sana para göndermeleri konusunda konuşabileceğini söyle!!

7-Bahanelerle onunla zaman harcama bari paran cebinde kalsın.Bir yolunu bul kurtul ondan

8-Yakınındaki ev arkadaşı kızlara durumdan bahset,ona acıyıp seni ona göndermesinler.

Bu herifte onur utanma insani duygular yok ki canım:50:

Son düzenleme:
Bir arkadaşımın sevgilisi konu sahibinin anlattığı gibiydi, ve evlendiler adam sigarasını bile kıza aldırıyor.
Yani baştan nasıl alışırlarsa öyle devam ediyor, dua edin ki sevgiliniz böyle ya kocanız olsaydı ???
Böyle adamlarla ilerisini düşünmek hata olur, kendiniz için en doğru kararı vermenizi temenni ediyorum.

Çözüm önerileri

aslında evet ne olduğunu yüzüne vuracak birşeyler de yapmak lazım, soğan erkeği ne olacak :47:

kızlar tesekkur ederım bı ozguven geldi.. güçlü durabilirim umarım.. hayatımdan cıkartacagım kararım kesın. hep istiyorum aslında aman uzulmeyım kpss sınavı gecsın dıyordum hep etkılenmeyeyım. boyle daha cok etkılenıyorum

Burada ki yazılanları kesinlikle dikkate almalsıın. Bu kadar insan yanlış düşünüyor olmaz canım :34: Bol şans buradan sonra mantıklı düşüneceğine eminim..

tamda üztüne aradı .. sureklı aramaz ama.. aklıma geldı kendısının parası yok ama faturalı kullanıyor.. bende kontorludeyım hala.. bıde bana su kadar para verırmısın yok bana bu ay yuz lıra vereceksın boyle soyluyor. senden ayrılmak ıstıyorum dedım nedenınini sordu senın gıbı bı ınsanla yapamam dedım.. tamam deyıp kapattı. umarım bıredaha aramaz ve bu somestr sonrası hersey tamamen bıtmıs olur

tamda üztüne aradı .. sureklı aramaz ama.. aklıma geldı kendısının parası yok ama faturalı kullanıyor.. bende kontorludeyım hala.. bıde bana su kadar para verırmısın yok bana bu ay yuz lıra vereceksın boyle soyluyor. senden ayrılmak ıstıyorum dedım nedenınini sordu senın gıbı bı ınsanla yapamam dedım.. tamam deyıp kapattı. umarım bıredaha aramaz ve bu somestr sonrası hersey tamamen bıtmıs olur

bence bu durumu pastayla kutlamalısın :46:

hayatını bu adamla geçirdiğini düşünsene markete gidilcek senden isticek parayı yemeğe gidilcek yine sen çocığun olacak sütü sana maması sana pardon o ne yapacak. bi insan ancak bu kadar sorumsuz ve gurursuz olur (erkek arkdaşın). madem artık farkındasın zararın neresinden dönersem kardır diye düşün ve ayrıl bence.

Sen ynede dikkatli ol derim...

Eğer kaldığın yere gelmeye kalkarsa arkadaşlarına filan haber verde yanlız olma..

Back
X