Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bu durumu pastayla kutlamalısın![]()
tamda üztüne aradı .. sureklı aramaz ama.. aklıma geldı kendısının parası yok ama faturalı kullanıyor.. bende kontorludeyım hala.. bıde bana su kadar para verırmısın yok bana bu ay yuz lıra vereceksın boyle soyluyor. senden ayrılmak ıstıyorum dedım nedenınini sordu senın gıbı bı ınsanla yapamam dedım.. tamam deyıp kapattı. umarım bıredaha aramaz ve bu somestr sonrası hersey tamamen bıtmıs olur
tamda üztüne aradı .. sureklı aramaz ama.. aklıma geldı kendısının parası yok ama faturalı kullanıyor.. bende kontorludeyım hala.. bıde bana su kadar para verırmısın yok bana bu ay yuz lıra vereceksın boyle soyluyor. senden ayrılmak ıstıyorum dedım nedenınini sordu senın gıbı bı ınsanla yapamam dedım.. tamam deyıp kapattı. umarım bıredaha aramaz ve bu somestr sonrası hersey tamamen bıtmıs olur
mesajlara başladı ben senin için buraya geldim nankörsün falan yazmış
asıkmıydım bılmıyorum aklımı yıtırmıs gıbıydım. bu sene farkettım kullanıldıgımı. o malum borcun ıcınden yemek parasını cıkarmasıyla uyandım.Adam kaz buldum yolayım hesabı yapmış resmen
Burdaki kaz da maalesef sen ve garip babacığın olmuş oluyor
İnan bana param yok diye ağlayanların durumu senden iyidir
Bizim yurtta böyle ağlayan çok kız vardı
Odasına git 3 aylık maaşını ödeyeceğin makyaj malzemeleri kotlar, tişörtler
Geç olmuş ama kurtul gitsin bu adamdan
Adam bile denmez de.
Sümsükmüş bildiğin. insan arkadaşından isterken utanır. 4 yıl nasıl kullanabildi böyle
Bu kadar mı kör kütük aşıktın![]()
Baksana adam fakir ama faturalı kullanıyor şaka gibi :)
Kpss geçsin diyordum yazmışsın hiç bekleme ona yedireceğin parayla kendine ne kitaplar alırsın
Ne ihtiyaçlarını karşılarsın
Resmen yaşayacağın rahat günlerini çalmış senden.
merhaba konuyu dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum içimde o kadar saklamısımki ilkkez kendimden başka birileriyle paylaşıyorum.. gucume gidiyor kullanıldıgımı kendime bile itiraf edemezken buraya yazmakta bayağı zor geldi..
4 senelik bi iliskım var .universiteye geldım ve onunla gozumu actım dıyebılırım . arkadasım dostum oydu. taktikmiydi hala anlayamıyorum ama önce beni arkadaslarımdan etti sonra cevremın hepsı yok olup gitti . yalnızdım ve o bunu biliyor ve sanıyorumki istiyordu. ıkıncı senenın sonunda artık emırler bıtmeyen ıstekler basladı. yalnızdım . herseyımı onunla paylasmaya basladım. ailemin gönderdiği harçlıkları bile.. bugune kadar yedıgımız herseyi ben odedım otobus paraları bılmemnelerı hep ben verdım. hiç gozume gelmedı.. harclıgım yok dıye benden ıstıyor o kadar rahat alıstırdım. bende normal hallı bı emeklı aılenın cocuguyum. artık benım babam para basıyormus gıbı davranıyor. yol param yok falan dıyor. ben yurtta kaldıgım ıcın bana para lazım olmazmıs o sıgara içiyormus . içmese yapamazmıs . gecen hafta benden borc para aldı. ve ilkkez bana yemek yedirdi. ne yapsa begenırsınız . borc verdıgım paranın ıcınden yemek parasnı alıp bana parayı oyle verdı. borc cok alırdı oncelerı hıc odemezdı . son ıkıdır oduyor .. bı suru buna benzer olayı var. mesela kendıme bırsey alsam bız fakırlıkten oluyoruz sen ust bas alıyorsun dıye sıtemler edıyor. cok kez uzak durmayı denedım. ama bı sekılde benı ıkna edıyor . bırde aynı sınıftayız gozumun onunde . uff en guzel yıllarımı onun yuzunden heba ettıgım için kendıme cok kızıyorum. artık onu terkedemeyecegıme tamamen ınanmıs . her durumda missy çaresiz. tamamen dusuncesı bu olsa gerek. nedenıde gecen donem baska unıversıteye gıdecekmıs ben ızın vermemısım . bıraz sınırlensem hemen bunu onume suruyor. cıkmazdayım. sankı cırpındıkca batıyorum nasıl kurtulcam ben bu adamdan![]()
ben bir yılımı ayen böyle bir insanla geçirdim.verdiğim parayı bile beğenmezdi ama beğefendinin bodrumda villlaları evleri olduğunu söylerdi.psikolojik şiddet uygulardı ama sorsan hep ben suçluydum.beni bile o kadar inandırmıştı ki artık buna.şuan ki sevdiğim insanın bana iyi davranması bile tuhafıma gidiyor artık.üzerinden zaman geçmesine rağmen onun yaptığı kötülükleri psikolojik şiddeti üzerimden atabilmiş değilim ve bana kalırsada bu böyle bir süre daha kalacağa benziyor.sana kendi hayatımdan örnek verdim haddim olmayarak ama demem o ki onsuz daha iyi yaşarsın inan bana onsuz yaşayamam deme.onun gibiler sen gidince senin gibi birini daha bulur ama sen kendin gibini bir daha nerden bulacaksın söylermisin bana? eğer azıcık seviyorsan kendini kendi iyiliğin için uzak dur ondan.benim durumuma düşme.inan ki tavsiye etmem.bırak en en ennn kısa süre ne zamansa bırak gitsin yoluna.o herşekilde bakar çaresine nasılsa sil gitsin![]()