tüm erkekler böylemi bu normalmi..

bence bizim yorumlarımıza ihtiyacın yok aslında.çünkü sen zaten durumun farkındasın.bu çocuk düpedüz seni kullanıyor.anlamadığım taraf bunun farkında ola ola neden buna izin veriyorsun ki? bu çocuktan kimseye hayır gelmez.senin paylaştığın kadar o da paylaşsa anlayacağım ama hep bana hep bana diyen bi insanla nereye kadar.bir de neden vazgeçemeyeceksin ki.bence yol ver gitsin.en fazla 1 ay acı çekersin.sonrası özgürlük.Hakkında hayırlısı olsun.

istisnasız gerizekalı hepsi bunların ya karakter 0 adamlarda.... birde ortalıkta dolanıyorlar erkeğiz diye şerefsizler....

Ay inanmıyorum ya erkek arkadaşına bir ton laf edesim var ama size saygımdan bir şey demeyeceğim! Kesinlikle o kişiden ayrılın lütfen siz de farkındasınız en güzel yıllarınız heba oluyor resmen eminim yeniden mutlu olacaksınız hem de düzgün karakterli birisi çıkar da inşallah karşınıza gerçek mutluluğu tadarsınız ..

mesajlara başladı ben senin için buraya geldim nankörsün falan yazmış

Sen de ona de ki, ne nankörü, ben sana bu zamana kadar fazla "bonkör" davrandım. Ama harç bitti yapı paydos. Hey Allah'ım bazı insanlarda yüzsüzlüğün de sınırı yok. Bu adam ilerde kendine çalışan bir kız bulur evlenir, kızın maaş kartını elinden alır, kendisi de sabahtan akşama kadar evde yatıp keyif çatar.

Eğer üzüleceğim diye düşünüyorsan, bil ki ona olan duygularından değil onun için harcadığın vakit için üzüleceksin. Ama zararın neresinden dönersen kardır. Kısa zaman sonra üzerinden bu yükü atmanın hafifliğiyle kendini o kadar iyi hissedeceksin ki sen bile inanamayacaksın. Dirençli ol, konuşmaya gelirse de doğrudan gözlerinin içine bakarark, kararlılığını göstererek yap konuşmanı.

Son düzenleme:
yapma be canim.
kendini böyle neden kullandiriyosun. hiç mi deger vermiyorsun kendine.
hadi kendini düsûnmüyosun babacigin annecigin kim bilir nelerden fedakarlik yapip sana gönderiyorlardir o harçligi..
sen oku diye gönderiyorlar o parayi, arkadaslarinin yaninda kendini kötü hissetme diye, elin ogluna yedir diye degil..

bu çocukla evlendigini düsünsene? seni çalistirip kendi yatacak heralde...
en kisa zamanda yakani kurtar canim böyle birinden ne hayir gelir ki?

seni seven birini bul paranda gözü olani degil

bence bizim yorumlarımıza ihtiyacın yok aslında.çünkü sen zaten durumun farkındasın.bu çocuk düpedüz seni kullanıyor.anlamadığım taraf bunun farkında ola ola neden buna izin veriyorsun ki? bu çocuktan kimseye hayır gelmez.senin paylaştığın kadar o da paylaşsa anlayacağım ama hep bana hep bana diyen bi insanla nereye kadar.bir de neden vazgeçemeyeceksin ki.bence yol ver gitsin.en fazla 1 ay acı çekersin.sonrası özgürlük.Hakkında hayırlısı olsun.

sanırım olan yılların verdiği alışılmıslık. o da gecer insallah

Sen de ona de ki, ne nankörü, ben sana bu zamana kadar fazla "bonkör" davrandım. Ama harç bitti yapı paydos. Hey Allah'ım bazı insanlarda yüzsüzlüğün de sınırı yok. Bu adam ilerde kendine çalışan bir kız bulur evlenir, kızın maaş kartını elinden alır, kendisi de sabahtan akşama kadar evde yatıp keyif çatar.

Eğer üzüleceğim diye düşünüyorsan, bil ki ona olan duygularından değil onun için harcadığın vakit için üzüleceksin. Ama zararın neresinden dönersen kardır. Kısa zaman sonra üzerinden bu yükü atmanın hafifliğiyle kendini o kadar iyi hissedeceksin ki sen bile inanamayacaksın. Dirençli ol, konuşmaya gelirse de doğrudan gözlerinin içine bakarark, kararlılığını göstererek yap konuşmanı.

beni şu halimde gülümsettin :1: dosdogru soyleyecegım ben nankör değil bonkörüm

yapma be canim.
kendini böyle neden kullandiriyosun. hiç mi deger vermiyorsun kendine.
hadi kendini düsûnmüyosun babacigin annecigin kim bilir nelerden fedakarlik yapip sana gönderiyorlardir o harçligi..
sen oku diye gönderiyorlar o parayi, arkadaslarinin yaninda kendini kötü hissetme diye, elin ogluna yedir diye degil..

bu çocukla evlendigini düsünsene? seni çalistirip kendi yatacak heralde...
en kisa zamanda yakani kurtar canim böyle birinden ne hayir gelir ki?

seni seven birini bul paranda gözü olani degil

haklısınız . en çok babacığım aklıma gelince üzülüyorum zaten.

haklısınız . en çok babacığım aklıma gelince üzülüyorum zaten.

o zaman en azindan baban için o paralari geri al ondan...
senin hakkin onlar. sana faiziyle al demiyoruz ki, ne verdiysen onu fazlasini degil.
zaten simdi ayrilsaniz üzülen sadece sen olucaksin o 4 sene gene iyi masrafimi çikardi kardayim gözüyle bakacak...
buna izin verme " vur kafasina al ekmegini" cinsindenbiri olmadigini anlasin.

o zaman en azindan baban için o paralari geri al ondan...
senin hakkin onlar. sana faiziyle al demiyoruz ki, ne verdiysen onu fazlasini degil.
zaten simdi ayrilsaniz üzülen sadece sen olucaksin o 4 sene gene iyi masrafimi çikardi kardayim gözüyle bakacak...
buna izin verme " vur kafasina al ekmegini" cinsindenbiri olmadigini anlasin.

ama nasıl yapcam bunu yolunu bulabılsem .

ailene, o emekli babana çok üzüldüm sen kendini bile bile kullandırıyorsunda babanın ne günahı var nelerden eksik kalıpta o paraları gönderiyorlar sana sende erkek arkadaşına sigara parası veriyorsun,
illaki senin için söylemiyorum ama ben böyle kadınları anlamadım hiç, çevremdede çok var ve sonları hep aynı sonuna kadar sömürülüp terkedilmek

misssy bu aşagıya geldi ya şimdi
geri gidecek ya
yol parasınıda ister bu şimdi:53:
istermi ister ,belli olmaz vallahi

Adam ayaklı atm elden gidiyor diye kudurur şimdi
Lütfen kararlı ol ve hayatından sil at onu

aldığı paradan yemek parasını mı düşüp geri vermiş birde :53: :53:
hayır hiç bir erkek böyle değildir .. bunlar istisna galiba bu na karaktersizliktir allahım yazıklar olsun .. bir kızın parasını nasıl yersin sen nasıl bir gurursuzluk onursuzluk adilik tir bu iğrençliktir sende bu adamla hala mı birliktesin nasıl neden yapıyorsunu bunu kendine ?
en güzel yıllarım diyorsun be kızım değer mi kafayımı oynattın sen? bu adamla bir geleceğin mi var zannediyorsun o babana yazık değil mi elalemin tövbe tövbe.. çok sinirlendim
derhal ayrıl sundan derhallllllllllll :47: :47:

resmen senin paanı yiyor ve seni asla sevmiyor hemen kaç uzaklaş ondan defolsun gitsin acaba bu sefer hangi zavallı babanın yıllarca çalışıpta kızına boğazından kesip gönderdiği kişilerin parasını yiyecek pislik herif ay nefret ederim yaa böle erkeklerden

Back
X