tüm erkekler böylemi bu normalmi..

konu sahibi arkadaşım böyle bir şeyin normal olması mümkün mü sence?

mutlaka ki çiftler birbirine olmadığı zamanlarda destek çıkmalı ama sizin sevgiliniz açık belli ki sizi kullanıyor bir an önce uzaklaşın ondan hiç bir şey için geç değil ki yeniden arkadaşlar edinebilirsiniz.
ne demişler zararın neresinden dönersen kar.sakın bende onun parasını yiyeceğim diye bu kişilikte biriyle takılmaya devam etmeyin bence.

Hadi şimdi dayandın bir şekilde ama; bunun ilerisi de var... Farz-ı misal evlendiniz bir düşün... Adam, kadın eve para getiriyor diye çalışmaz da Allah bilir.
Kadın eve bakmak zorunda değildir... Bunu unutma...
Kadın, sevgilisinin tüm masraflarını da ödemek zorunda değildir.. Bunu da unutma.
Oldu olacak nüfusuna da geçir... Var mı böyle bir şey ya?

cnm aynı sorunları bu derece olmasada bende yasadım.senı arkadaslarından ayırmıskı sana kımse akıl veremesın dogru yolu bulama dıye ayrıca sureklı kendını yalnız ve ona muhtac hısset dıye.bence al karsına ve patır patır soyle hepsını ben oyle yaptım ınanılmaz rahatladım kesınlıkle ayrılırken bı bahane vs bulma ayrılık nedenını acık acık soyle kı ne kadar adı oldugunu anlasın.eger ıstersen sana ozeldende destek olabılırım burda kı bırcok kısı senın arkanda merak etme

bu adamdan sana hayır gelmez belli!!

yol yakınken vazgeç

iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diye bişey yok artık

merhaba konuyu dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum içimde o kadar saklamısımki ilkkez kendimden başka birileriyle paylaşıyorum.. gucume gidiyor kullanıldıgımı kendime bile itiraf edemezken buraya yazmakta bayağı zor geldi..
4 senelik bi iliskım var .universiteye geldım ve onunla gozumu actım dıyebılırım . arkadasım dostum oydu. taktikmiydi hala anlayamıyorum ama önce beni arkadaslarımdan etti sonra cevremın hepsı yok olup gitti . yalnızdım ve o bunu biliyor ve sanıyorumki istiyordu. ıkıncı senenın sonunda artık emırler bıtmeyen ıstekler basladı. yalnızdım . herseyımı onunla paylasmaya basladım. ailemin gönderdiği harçlıkları bile.. bugune kadar yedıgımız herseyi ben odedım otobus paraları bılmemnelerı hep ben verdım. hiç gozume gelmedı.. harclıgım yok dıye benden ıstıyor o kadar rahat alıstırdım. bende normal hallı bı emeklı aılenın cocuguyum. artık benım babam para basıyormus gıbı davranıyor. yol param yok falan dıyor. ben yurtta kaldıgım ıcın bana para lazım olmazmıs o sıgara içiyormus . içmese yapamazmıs . gecen hafta benden borc para aldı. ve ilkkez bana yemek yedirdi. ne yapsa begenırsınız . borc verdıgım paranın ıcınden yemek parasnı alıp bana parayı oyle verdı. borc cok alırdı oncelerı hıc odemezdı . son ıkıdır oduyor .. bı suru buna benzer olayı var. mesela kendıme bırsey alsam bız fakırlıkten oluyoruz sen ust bas alıyorsun dıye sıtemler edıyor. cok kez uzak durmayı denedım. ama bı sekılde benı ıkna edıyor . bırde aynı sınıftayız gozumun onunde . uff en guzel yıllarımı onun yuzunden heba ettıgım için kendıme cok kızıyorum. artık onu terkedemeyecegıme tamamen ınanmıs . her durumda missy çaresiz. tamamen dusuncesı bu olsa gerek. nedenıde gecen donem baska unıversıteye gıdecekmıs ben ızın vermemısım . bıraz sınırlensem hemen bunu onume suruyor. cıkmazdayım. sankı cırpındıkca batıyorum nasıl kurtulcam ben bu adamdan :(:(:(

tabiki her erkek boyle degildir, hatta bir cogu boyle degildir
buna yuzsuzluk mu desem gurursuzluk mu desem ne desem bilemem yani
burs alsin bu kadar ihtiyaci varsa calissin
ay sinirlendim ben nikahli kocamdan bu kadar rahat para isteyemem be, parasi oldugunu bilsem de isteyemem yani istemeye karar veriyorum dilim tutulup kaliyor kitap vs zorunlu seyler disindaki seyler icin.

faturalar cok gelmis babam bu ay cok az para yollayabildi gibi seyler uydur bi tepkisini olc bence

ama yalniz kalcam diye dertlenme zaten is hayati vs derken daha kimler kimler cikar karsina, arkadasin da olur sevgilin de kocan da. takilip kalma buna. cok sklrsan gel kk da geyik yap. cok faydasiz bi aktivite gibi gorunebilir de bu adami beslemekten ve turlu turlu sacmaliklarini cekmekten iyidir
ilerde de sen maasini alinca bu adam el koyar ben diim sana, annecigin babacigin yemeyip icmeyip sana yolluyordur eminim kolay mi baska ilde cocuk okutmak? onlar kendilerinden fedakarlik ediyorlar sen bu adami besle diye mi? ben anneme babam kiyamazdm her seyden once

Tek kelimeyle sünepe beyinli bir erkek ama bir yerde de dur demek lazım yav elin adamına babanızın kaç yıllık emeklerini yediriyorsunuz resmen şu adamlara verdiğiniz taviz kadar biraz d ailenize anannıza babanıza acıyın artık iyice saçmalayama başladı kızlar da kimse kusura bakmasın. Tamam her şeyi erkeğe ödeten erkeği de adeta bir para makinesi olarak gören kadınlara da kızıyorum elbette yeri gelir zor zamanlar olur ödenir ama bu ne böyle sen yeme içme annenin babanın sana gönderdiği paraları asalak sevgiline yedir biraz akıl mantık vicdan ya yazık artık annelere babalara da üzülüyorum.

bu kişiyle evlenirsen seni çalıştırır kendiside oturur afiyetle yer senin kazandığın paraları bir an önce kurtul ...

merhaba ben geldim . ya bu çocuktan nefret ediyorum beni suçladı ağladı ve gitti.. şimdi benmi suçluyum omu. sevgililer varasında para meselesini sorun ediyorsun ayıp ediyorsun dedi. yıllardır bana ayıp olmuyor sanki kati kararlıyım bu kez çıkarcam onu hayatımdan ne bu ya. yarın doğum gunum bu sene enn buyuk hediyeyi kendime verip ondan kurtulucam

bi saattir ağlıyor iyice soğudum kendisinden biraz acııdım. artık sevmediğimi farkettim sadece acıdım

walla canım geçen sene ben kpss ye hazırlanuyorken ailemden harçlık alıyordum... erkek arkadaşım da öğrenciydi babasından harçlık alıyordu... farklı şehirlerdeyiz ayda bir görüşüyorduk...bütün bir ay yemeyip içmeyip biriktirip benim gelmemi bekliyordu... beraber olduğumuz süre içinde her kuruşuna kadar bana harcayıp her istediğimi yapıyodu... bir kere bile elimi cebime attırmıyodu... sonuçta ben de o da aileden alıyorduk ama sen kızsın diyordu sana kendi şehrinde lazım olur paranı orda ihtiyaçlarına harca diyordu... derken bu sene ben çalışmaya başladım iyi de maaşım var bu kez erkek arkadaşım işsiz hala ailesinden harçlık alıyor... ama hala herşeyi benim ödememe izin vermiyor... ben öğle yemeğini ödediysem akşamı mutlaka o öder...bıraksam herşeyi ödeyecek hala...

ben hep böyle olmayacağım dedi atanırsam düzelirim falan. hiç inanmiyorum şakayla karısık evlendıkten sonra ıkımızın parası bende toplanacak falan derdı daima.. uzuldum biraz uff niye boyleyım ben ya

Hahahhahahahhahahahahahahahhahaha ağlamış kızlar yaaa var mı böyle bir şey:9::9::9::9::9:
Ayyy sümsükkkkkkkk :52: Sinirlerim bozuldu valla. Sakın kanma o pisliğin timsah göz yaşlarınaa:47:

Bana da borç verir misin?:26:

Sen başlatmışsın güzelim.. Erkek olduğunu zaten bilmeyen birine hepten unutturmuşsun erkekliğini:ssz:
Olan olmuş düzeltmen imkansız.
Sevgin de kalmamıştır sanırım gözünde bir saygınlığı yoktur ki?
Kaç kurtul bitti de. Başkasını yol de.. ay uyuz oldum!

walla canım geçen sene ben kpss ye hazırlanuyorken ailemden harçlık alıyordum... erkek arkadaşım da öğrenciydi babasından harçlık alıyordu... farklı şehirlerdeyiz ayda bir görüşüyorduk...bütün bir ay yemeyip içmeyip biriktirip benim gelmemi bekliyordu... beraber olduğumuz süre içinde her kuruşuna kadar bana harcayıp her istediğimi yapıyodu... bir kere bile elimi cebime attırmıyodu... sonuçta ben de o da aileden alıyorduk ama sen kızsın diyordu sana kendi şehrinde lazım olur paranı orda ihtiyaçlarına harca diyordu... derken bu sene ben çalışmaya başladım iyi de maaşım var bu kez erkek arkadaşım işsiz hala ailesinden harçlık alıyor... ama hala herşeyi benim ödememe izin vermiyor... ben öğle yemeğini ödediysem akşamı mutlaka o öder...bıraksam herşeyi ödeyecek hala...
canım Allah bozmasın . buda benden çıkarmak için elinden geleni yapıyor. yanında markete gıtmeye cekınıyorum . kendı ıhtıyaclarını aldırmaya calısıyordu bana

Hahahhahahahhahahahahahahahhahaha ağlamış kızlar yaaa var mı böyle bir şey:9::9::9::9::9:
Ayyy sümsükkkkkkkk :52: Sinirlerim bozuldu valla. Sakın kanma o pisliğin timsah göz yaşlarınaa:47:

kanarmıyıım tabi merayı kaybediyor artık otlanamayacak.. konusurken daga cok zorlanacagımı sanıyordum hıc zor olmadı .

Back
X