tüm erkekler böylemi bu normalmi..

Bana da borç verir misin?:26:

Sen başlatmışsın güzelim.. Erkek olduğunu zaten bilmeyen birine hepten unutturmuşsun erkekliğini:ssz:
Olan olmuş düzeltmen imkansız.
Sevgin de kalmamıştır sanırım gözünde bir saygınlığı yoktur ki?
Kaç kurtul bitti de. Başkasını yol de.. ay uyuz oldum!
[/B
oyle canım sadece dusundugum aman etraftakıler ne der falan dı aslında.. kım ne derse desın olan bana oluyor yıpranan ben maddi manevi sömürdü beni. yinede yolu acık olsun bakalım yeni mera görevini kim görecek . otlakçı herif :47:

merhaba ben geldim . ya bu çocuktan nefret ediyorum beni suçladı ağladı ve gitti.. şimdi benmi suçluyum omu. sevgililer varasında para meselesini sorun ediyorsun ayıp ediyorsun dedi. yıllardır bana ayıp olmuyor sanki kati kararlıyım bu kez çıkarcam onu hayatımdan ne bu ya. yarın doğum gunum bu sene enn buyuk hediyeyi kendime verip ondan kurtulucam

Ayıbın ne olduğunu biliyor muymuş ki o? Atanırsam düzelirim demiş bir de inanılır gibi değil. Atanana kadar senden geçinmeye devam edeceğim demektir bu. Atansa bile değişmez zaten bu adam, senin maaşını alır kendi maaşına katar, hayatını yaşar. Ayrılmakla en doğrusunu yaptın, hayatını kurtardın emin ol. O şimdi kendi derdine yansın, ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünmeye başlamıştır bile.

Son düzenleme:
sen bu cesareti nereden alıyorsun neyine guvenıyorsun dedi sankı bi kendi var dunyada dusununce agzını yuzunu cimciklemedim diye kızıyorum:46:

Ayıbın ne olduğunu biliyormuymuş ki o? Atanırsam düzelirim demiş bir de inanılır gibi değil. Atanana kadar senden geçinmeye devam edeceğim demektir bu. Atansa bile değişmez zaten bu adam, senin maaşını alır kendi maaşına katar, hayatını yaşar. Ayrılmakla en doğrusunu yaptın, hayatını kurtardın emin ol. O şimdi kendi derdine yansın, ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünmeye başlamıştır bile.

bana hala borcu var onu ödemeyi unutmaz umarım. bilgisayarımı falan vermiştim beyefendi sıkılmasın oyunlar oynasın diye. safmıyııım aptalmıyıım cozemedım

tam bir asalak
o adamcağızın senelerce çalışıp da kazandığı paraları o sülüğe nasıl yedirdiniz:50::50:
içim sızladı

sen bu cesareti nereden alıyorsun neyine guvenıyorsun dedi sankı bi kendi var dunyada dusununce agzını yuzunu cimciklemedim diye kızıyorum:46:

Demek ki böyle kararlı bir duruşu beklemiyormuş senden, şaşırmış kalmış. :) Ben kendime güveniyorum, kapı gibi arkamda duran babama güveniyorum, asıl sen neyine güveniyorsun deseydin ya. :) Beyefendi hazretleri kız arkadaşının kesesinden geçinecek karakterde biri olduğuna göre özgüven ve cesaret kelimeleri onun lugatinde yoktur zaten, şaşırması normal.

hepınıze cok cok cok teskler kızlar.. cesaret destek verdıgınız ıcın belkı hıc kararlı olamayacaktım bu konuyu dıllendıremeyecektım vesile olan herkese cok cok minnettarım belki gelecegım bıle kurtuldu ki evlenmeyi falan düsünüyorduk ..

Çevremde görmüştüm. Kendi ailelerıne gelince sözde gururdan para isteyemezler, ama kız arkadaşlarını da sonuna kadar sömürürler borç alıyorum adı altında, o borclar da hıc ödenmez. Geçmiş olsun ve gözünüzaydın diyorum...

ayy bacım ayrılmak için burda gelip başlık açmayı mı bekliyordun ne yedirmişin şimdiye kadar?

hani madem yiyicilik yapacak gidip ağakızı bulaymış ya emekli kızı yerine..

gerçi herkes sen gibi saf değil be gülüm ağzına ..lar..parası olan ezer bunu sallar atar..

keşke öyle olsa.umarım çetin cevizin biri benzetir bunu.ben olsam sen nebiçim erkeksin diye aşağılardım son defa..

birde eşek gibi çalışıp maaşından tek kuruş görmeden buna yedirecektin ha..bak sen akıllıya...:9:

Çevremde görmüştüm. Kendi ailelerıne gelince sözde gururdan para isteyemezler, ama kız arkadaşlarını da sonuna kadar sömürürler borç alıyorum adı altında, o borclar da hıc ödenmez. Geçmiş olsun ve gözünüzaydın diyorum...

evet ya benimde dikkatimi çekti ailesinden asla para istemiyordu.
tesekkur ederım. adımı attım kararlı durabılırsem mukemmel olacak

ayy bacım ayrılmak için burda gelip başlık açmayı mı bekliyordun ne yedirmişin şimdiye kadar?

hani madem yiyicilik yapacak gidip ağakızı bulaymış ya emekli kızı yerine..

gerçi herkes sen gibi saf değil be gülüm ağzına ..lar..parası olan ezer bunu sallar atar..

keşke öyle olsa.umarım çetin cevizin biri benzetir bunu.ben olsam sen nebiçim erkeksin diye aşağılardım son defa..

birde eşek gibi çalışıp maaşından tek kuruş görmeden buna yedirecektin ha..bak sen akıllıya...:9:

çok ayrıldım cook ama bu konuyu hıc acık acık soylememıstım utandım rencıde olmasın dedım .. aman ne bileyim

sen tam olarak ne dedin ki? o neler söyledi?

istesene onda kalanları bilgisayarına falan konmasın..hatta vermem ya da zarar veririm derse tehdit et..

Bu kafadaki bir kıza az bile yapmış ne diyelim daha hala napayım diyor

bu kadar mı zavallısın 4 sene yuh yanı sen evlenınce adam ne yaparsa yapsın kocasını dehleyemeyecek kadınlar kontenjanındansın bence

ayrılman karsı tarafın olumsuz tarafından kaynaklandığı için, sürekli o olumsuz tarafı düşünerek ayrılığa katlanabilirsin.

sen tam olarak ne dedin ki? o neler söyledi?

istesene onda kalanları bilgisayarına falan konmasın..hatta vermem ya da zarar veririm derse tehdit et..

neden boyle yaptıgımı sorunun ne oldugunu sordu
ben onun bazı hal ve hareketlerınden hoslanmadıgımı soyledım. dunde kavga etmıstık (ya bırde fınal notum ondan yuksek olunca bana soylemedın yardım etmedın dıye tartısıyor). dunki sınavdan dolayı olup olmadıgını sordu evet dedım oda var ama baska seylerde var.
para mevzusunda bugun ve ılerıde benden beklentın ne acık acık konusalım dedım. senden ne gbı bır beklentım olabılırkı gbı bırsey soyledı. aılemın drumu kotu dedı bana yardımcı olman gucune mı gıdıyor dedı. ailesi ev yaptırıyormus!!
sevgililer arasında boyle konuların gecmesı dogru degıl falan dedi . aglamaya basladı sonra bukadar gucume gıdecek bırseyı senden beklemezdım ddı. artık senedn bır kurus dahı almam falan dedı bende onunla artık dıye bırseyın olmayacagını soyledım. ikna etmeye calıstı agladı işte hersey duzelır benım drumum hep boyle kotu olmaz gbı seylerden bahsettı. param yok dedı son paramıda mınıbuse verıp yanına geldım dedı . senı sevmesem oyle bırsey yaparmıyım dedı. sevmesem buraya gelırmıydım dedı. hanı arkadasın bırı espırısını yapmıstı yol parası ıster dıye ıstemedı ama zorla cebıne koydum. burası soguk yer acıdım evıne gıdemez dıye

Bu kafadaki bir kıza az bile yapmış ne diyelim daha hala napayım diyor

bu kadar mı zavallısın 4 sene yuh yanı sen evlenınce adam ne yaparsa yapsın kocasını dehleyemeyecek kadınlar kontenjanındansın bence

emin olki asla değilim.. hatta şirret cazgır denılecek dedıgım dedık tıplerdenım ama bunda nasıl bu hale geldım hiiç anlamıyorum :(

ayrılman karsı tarafın olumsuz tarafından kaynaklandığı için, sürekli o olumsuz tarafı düşünerek ayrılığa katlanabilirsin.

katlanmak zorundayım ki dönmek gbi helekı af dılemek gıbı bi hataya dusersem artık beni istediği yone sürer. koyun gibi güder

çok fakirse burs çıkardı çocuga. yurtta degıl evde kalıyor bır de. demek kı maddi durumu var. ailesı de demıyo mu ki bu çocuk ne yapar beş parasız dıye. olmadı part tıme ya da haftasonları çalışsın degıl mı yani. durumları kötü olup çocuk utana sıkıla borç istese yıne anlayabılırdım, ama çocuk bu para olayını sorun etmiyor,çok normal karşılıyor anlattıgın kadarıyla. sen de anne şefkatıyle yardım edıyorsun kıyamayıp. sıkıntılı gercekten. ilerıde düğün yapsanız ailesı borclu, kendı maaşı da az dıye belki sana yüklenecektı yıne...

Back
X