tüm erkekler böylemi bu normalmi..

neden boyle yaptıgımı sorunun ne oldugunu sordu
ben onun bazı hal ve hareketlerınden hoslanmadıgımı soyledım. dunde kavga etmıstık (ya bırde fınal notum ondan yuksek olunca bana soylemedın yardım etmedın dıye tartısıyor). dunki sınavdan dolayı olup olmadıgını sordu evet dedım oda var ama baska seylerde var.
para mevzusunda bugun ve ılerıde benden beklentın ne acık acık konusalım dedım. senden ne gbı bır beklentım olabılırkı gbı bırsey soyledı. aılemın drumu kotu dedı bana yardımcı olman gucune mı gıdıyor dedı. ailesi ev yaptırıyormus!!
sevgililer arasında boyle konuların gecmesı dogru degıl falan dedi . aglamaya basladı sonra bukadar gucume gıdecek bırseyı senden beklemezdım ddı. artık senedn bır kurus dahı almam falan dedı bende onunla artık dıye bırseyın olmayacagını soyledım. ikna etmeye calıstı agladı işte hersey duzelır benım drumum hep boyle kotu olmaz gbı seylerden bahsettı. param yok dedı son paramıda mınıbuse verıp yanına geldım dedı . senı sevmesem oyle bırsey yaparmıyım dedı. sevmesem buraya gelırmıydım dedı. hanı arkadasın bırı espırısını yapmıstı yol parası ıster dıye ıstemedı ama zorla cebıne koydum. burası soguk yer acıdım evıne gıdemez dıye

kızım inanma palavra acındırma bunlar..
bahaneye bak ev yaptırıyorlarmış.demekki durumları varda yaptırıyorlar.ben inanmıyorum çulsuz olduğuna..
sen velisi değilsin ki onun masraflarını üstüne alasın?üstelik çok doğalmış gibi senden bekliyor.mecburmuşun bakmak zorundaymışın gibi.
o zaman anası ile babası oğlunun velayetini size versin.hep böylelerinden kork zulaları sağlam olur..
ne olursa olsun insanda onur olur..yoksa bile açgözlülük ve yiyiciliğe tenezzül etmez.hele erkeğe hiç yakışmıyor.
bir de utanmadan zır zır zırlamış.acıyorsan madem bil ki insan acıdığı birini sevemez.küçük görür.
iradenden şüphe duyma kendi iyiliğin için..yoksa göz göre göre alnına enayi damgası yiyeceksin.
bak ilerde Allahım ben ne yaptım diye pişman olursun..adamda neyin kaldıysa al çabuk..
zararın neresinden dönsen kar..mevlig kandili günü Allah ın sevgili kuluymuşun ki evlenmeye kalmadan gözün açıldı.
sakın birkaç gün sonra süslü sözler ağlamaklı gözlerle kandırmasına izin verme..babamın 3 kuruşluk binbir zorluklarla kazandığı parayı nasıl bir anda yedirebildim diye düşün.ya evdekiler bir gün öğrenirse ne olacak...

çok fakirse burs çıkardı çocuga. yurtta degıl evde kalıyor bır de. demek kı maddi durumu var. ailesı de demıyo mu ki bu çocuk ne yapar beş parasız dıye. olmadı part tıme ya da haftasonları çalışsın degıl mı yani. durumları kötü olup çocuk utana sıkıla borç istese yıne anlayabılırdım, ama çocuk bu para olayını sorun etmiyor,çok normal karşılıyor anlattıgın kadarıyla. sen de anne şefkatıyle yardım edıyorsun kıyamayıp. sıkıntılı gercekten. ilerıde düğün yapsanız ailesı borclu, kendı maaşı da az dıye belki sana yüklenecektı yıne...

fakir olduklarını dusunmuyorum onunda babası emeklı benımde sartlar esıt . hatta benım baska kerdesımde var okuyan onun yok . hep kandırıldım ama hala acıyorum ya cok mu aptalmıyım ben yua

kızım inanma palavra acındırma bunlar..
bahaneye bak ev yaptırıyorlarmış.demekki durumları varda yaptırıyorlar.ben inanmıyorum çulsuz olduğuna..
sen velisi değilsin ki onun masraflarını üstüne alasın?üstelik çok doğalmış gibi senden bekliyor.mecburmuşun bakmak zorundaymışın gibi.
o zaman anası ile babası oğlunun velayetini size versin.hep böylelerinden kork zulaları sağlam olur..
ne olursa olsun insanda onur olur..yoksa bile açgözlülük ve yiyiciliğe tenezzül etmez.hele erkeğe hiç yakışmıyor.
bir de utanmadan zır zır zırlamış.acıyorsan madem bil ki insan acıdığı birini sevemez.küçük görür.
iradenden şüphe duyma kendi iyiliğin için..yoksa göz göre göre alnına enayi damgası yiyeceksin.
bak ilerde Allahım ben ne yaptım diye pişman olursun..adamda neyin kaldıysa al çabuk..
zararın neresinden dönsen kar..mevlig kandili günü Allah ın sevgili kuluymuşun ki evlenmeye kalmadan gözün açıldı.
sakın birkaç gün sonra süslü sözler ağlamaklı gözlerle kandırmasına izin verme..babamın 3 kuruşluk binbir zorluklarla kazandığı parayı nasıl bir anda yedirebildim diye düşün.ya evdekiler bir gün öğrenirse ne olacak...
evdekiler bigun ogrenırse ölürüm üzüntüden. babacıgım bana cok guvenır bunu duysa benım kızım hakıkaten aptalmıs der herhalde. üzüntüden mahvolur adamcagız

katlanmak zorundayım ki dönmek gbi helekı af dılemek gıbı bi hataya dusersem artık beni istediği yone sürer. koyun gibi güder

Onun ailesi ev yaptırıyorsa bundan sana ne? Senden para istemesi mi lazım? Girsin yarı zamanlı bir işte çalışsın, ailesinin maddi durumu iyi olmayan birçok üniversite öğrencisi böyle yapıyor. Geçen sene gazetede okumuştum, çok fakir bir delikanlı vardı üniversite öğrencisi, okulu tatil olduğu zamanlarda inşaatlarda amelelik yaparak hem okul harcını ödüyor, hem de harçlığını çıkarıyormuş. Böyleleri de var yani.

Zorda kaldığın zamanlarda şunu düşün, bak mübarek kandil gecesindeyiz, vardır bunda bir hayır. Sen bunca zaman üzülüp içine atmışsın, Allah da bu gece sana bir kapı açmış, seni bu sıkıntıdan kurtarmış.

Onun ailesi ev yaptırıyorsa bundan sana ne? Senden para istemesi mi lazım? Girsin yarı zamanlı bir işte çalışsın, ailesinin maddi durumu iyi olmayan birçok üniversite öğrencisi böyle yapıyor. Geçen sene gazetede okumuştum, çok fakir bir delikanlı vardı üniversite öğrencisi, okulu tatil olduğu zamanlarda inşaatlarda amelelik yaparak hem okul harcını ödüyor, hem de harçlığını çıkarıyormuş. Böyleleri de var yani.

Zorda kaldığın zamanlarda şunu düşün, bak mübarek kandil gecesindeyiz, vardır bunda bir hayır. Sen bunca zaman üzülüp içine atmışsın, Allah da bu gece sana bir kapı açmış, seni bu sıkıntıdan kurtarmış.

çok çok şükür ki başarabildim. bugun tertemiz sayfalar acacagım kendıme ..
dualar sukurler edıyorum . ya hala kanıyor olsaydım

yuuuhhh diyorum başkada bişey DİYEMİYORUM :(

afedersin ama bu zamana kadar kafan nerdeydi
bu düpedüz enayilik
ortada bir iliski yok
beslemissin
yazik ailenin paralarina senin zamanina yazik

Son düzenleme:
canım kendini daha fazla üzmesine izin verme yıpranırsın

yani ev yaptırıyorlarsa sana ne bundan anası mısın babası mısın ?

madem ihtiyacı var çalışsın part time yada kendi yakınlarından borç alsın

sen onun bankası mısın?

bu zaman kadar yaptıklarını yaşadıklarını bir kenara bırak bir set çek

irtibat kurmamak üzere yol ver gitsin

bu zamana kadar bu hatayı yapmışsın bundan sonrasına izin verme

Son düzenleme:

Eşimle tanışmadan önce benim de böyle bir erkek arkadaşım olmuştu.
Sürekli benden borç isterdi, otobüs kartı isterdi vs vs...
1 oldu, 2 oldu, 3. de ne oldugunu anlayıp hiç bir şey demeden terkettim.
Ertesi gün okulda bir arkadaşı yanıma geldi, X hastaneye kaldırıldı,
ziyaretine gider misin dedi, ne oldu dedim, dün sana sinirlenip duvara kafa attı dedi.
Ya öyle mi, gelmiyorum ne hali varsa görsün dedim bir daha da yüzüne bile bakmadım...

Sen bunca yıl nasıl katlandın buna?
En çok da aldıgı borcu öderken yemek parasını içinden almasına kızdım...

bütün erkekler böyle mi mi?

şüphesiz sevgilinden başka 'en karaktersiz' diyebileceğin bir erkeğe bile baksan daha fazla olumlu tarafını bulursun!

Jigolo haberleri Türkiye´de gitgide artmaya basladi. Igrenc!

Sanirim birisinin de dedigi gibi; "SON DELiKANLILAR CANAKKALE SAVASINDA SEHiT OLDULAR!"

Bu nasil bir karaktersizlik örnegidir böyle, resmen dolandiricilik bu!

Tiksindim! Kusmaya gidiyorum!

Dilerim ki; en yakin zamanda bu dolandirici sülükten kurtularak size hakettiginiz degeri verecek "gercek bir erkek" ile karsilasirsiniz!

Son düzenleme:
konu sahibi erkek arkadaşına acımayı bırak artık.....gözyaşlarının hiçbir damlasına da inanma....yoksa acınacak durumdasın daha beterini görme.......umarım ağır konuşmamışımdır kimseyi üzmek istemem.......tam da böyle bir adamla evliyim.....üstelik zengin iyi bir işi var......bana dayattığı şey nedir biliyor musun......kendisi artık çalışmak istemiyormuş......miras kalana kadar ona ben bakmalıymışım....trilyonluk arsaları varmış......yani anlayacağın hapse girmeyeceğimi bilsem gebertirdim.......o kadar iyi oynuyorlar ki suratına da tükürsen yarabbi şükür der bunlar.........peşini bırakmazsa savcılığa gideceğini söylersin hatta rahatsız ediliyorum diye savcılığa suç duyurusunda bulun
böyle kişiliklerin zenginlikle fakirlikle bir ilgisi yok inan bana
ben şu an hem nöbet tutuyorum hem sınavlara hazırlanıyorum ....demekki hem okuyup hem çalışmak olmayacak birşey değil

Sevgilin karaktersizin en önde gideniymiş.

Ayrıl, bırak gitsin.

Bir sülükle sevgili olacağıma yalnız olmayı tercih ederim.

Böyle erkekler ( kendini erkek sanan ) çok var aslında.

Yazık..

hem züğürt hemde karaktersizmiş neden hemen ayrılmıyorsun böyle birine aşık olabilmen bile düşündürücü ,resmen seni kullanıyor.ailenede yazık onun için çalışmıyorlar:47:

kesinlikle onadan sana hayır gelmez, bize ayrıl demesi kolay tabi, ama ayrılmazsan sana ileride daha zor gelecek. ne demek yemek parasını geri alması. kullandırma kendini. o ne kadar yüzsüzlük yapıor ya böle.. sende alttan alma ve ayrılmalısın bence.

hayat senin hayatın tabiki karar vermek bizlere düşmez. Ama kendimce bende beliren düşünceleri paylaşmak istiyorum seninle.
İkili ilişkilerde tabiki yemek parası otobüs parası vs.gibi şeylerin lafı olmaz. Ama bu biraz abartılı sanki.Gururlu bir erkek sen bunu teklif etsende bu denli fazlasını almamalı.
Seni kullanmaktan başka birşey değil inanki. Kimse vazgeöilmez değil bunu sakın unutma. er yada geç unutur gidersin.. Kadınlar her daim kendimizi üzdüğümüz ile kalıyoruz.emin ol o hiç kafasına zerre birşey takmıyor.Bence sen o güzel ailenin ne zorluklarla senin için yaptıgı fedakarlıklardan o adamı nasiplendirme..

Tüm erkekler böyle mi ? diye sormuşsun.Benim 2 bucuk yıllık sevgilim buluştuğumuzda wc paramı bile bana verdirtmez.Elbet mükemmel birisi değil ama erkek adam asla bi kızdan para talep etmez ! Derhal ayrıl evlenince bu kişi seni çalıştırıp paranı yer,kendi yatar.Beklerim yani...

Back
X