neden boyle yaptıgımı sorunun ne oldugunu sordu
ben onun bazı hal ve hareketlerınden hoslanmadıgımı soyledım. dunde kavga etmıstık (ya bırde fınal notum ondan yuksek olunca bana soylemedın yardım etmedın dıye tartısıyor). dunki sınavdan dolayı olup olmadıgını sordu evet dedım oda var ama baska seylerde var.
para mevzusunda bugun ve ılerıde benden beklentın ne acık acık konusalım dedım. senden ne gbı bır beklentım olabılırkı gbı bırsey soyledı. aılemın drumu kotu dedı bana yardımcı olman gucune mı gıdıyor dedı. ailesi ev yaptırıyormus!!
sevgililer arasında boyle konuların gecmesı dogru degıl falan dedi . aglamaya basladı sonra bukadar gucume gıdecek bırseyı senden beklemezdım ddı. artık senedn bır kurus dahı almam falan dedı bende onunla artık dıye bırseyın olmayacagını soyledım. ikna etmeye calıstı agladı işte hersey duzelır benım drumum hep boyle kotu olmaz gbı seylerden bahsettı. param yok dedı son paramıda mınıbuse verıp yanına geldım dedı . senı sevmesem oyle bırsey yaparmıyım dedı. sevmesem buraya gelırmıydım dedı. hanı arkadasın bırı espırısını yapmıstı yol parası ıster dıye ıstemedı ama zorla cebıne koydum. burası soguk yer acıdım evıne gıdemez dıye
kızım inanma palavra acındırma bunlar..
bahaneye bak ev yaptırıyorlarmış.demekki durumları varda yaptırıyorlar.ben inanmıyorum çulsuz olduğuna..
sen velisi değilsin ki onun masraflarını üstüne alasın?üstelik çok doğalmış gibi senden bekliyor.mecburmuşun bakmak zorundaymışın gibi.
o zaman anası ile babası oğlunun velayetini size versin.hep böylelerinden kork zulaları sağlam olur..
ne olursa olsun insanda onur olur..yoksa bile açgözlülük ve yiyiciliğe tenezzül etmez.hele erkeğe hiç yakışmıyor.
bir de utanmadan zır zır zırlamış.acıyorsan madem bil ki insan acıdığı birini sevemez.küçük görür.
iradenden şüphe duyma kendi iyiliğin için..yoksa göz göre göre alnına enayi damgası yiyeceksin.
bak ilerde Allahım ben ne yaptım diye pişman olursun..adamda neyin kaldıysa al çabuk..
zararın neresinden dönsen kar..mevlig kandili günü Allah ın sevgili kuluymuşun ki evlenmeye kalmadan gözün açıldı.
sakın birkaç gün sonra süslü sözler ağlamaklı gözlerle kandırmasına izin verme..babamın 3 kuruşluk binbir zorluklarla kazandığı parayı nasıl bir anda yedirebildim diye düşün.ya evdekiler bir gün öğrenirse ne olacak...