Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uuu az önce diyo ki hatun öle bi kıvırıyosun ki lafları bilinçli yapıyosun sanıyorum diyo
yokkkk anacım iflah olmam ben
çağırın boğa'yı bak benim hakkımdan o gelir uslu kız olurum hemen![]()
hoşbulduk
özelliklerim kararsızım mantıklı düşünür ama karar veremem rutinden sıkılırım değişiklik isterim zekiyim.![]()
öfff avatarımdan sıkıldım bile![]()
bende hiç forma katılmadım bakayım bizim burçdaşlar ne yapmış diye ... çok hareketli değil topik :)
dedim acaba brbirimizden mi sıkıldık
hepimiz aynı oluncaolmadı kanımca
Allahım ben burcumu değiştirmek iistiyorum. en çok sevilen burç hangisi acaba.
Baştan sona okudum çok eğlenceliydi. :) kendimi yazmama gerek kalmadı hepinize tek tek katılıyorum :)
demek en sonunda birbirinizden de sıkılıp kendinizi ve topiki imha ettiniz :) çok güldüm.
Baştan sona okudum çok eğlenceliydi. :) kendimi yazmama gerek kalmadı hepinize tek tek katılıyorum :)
demek en sonunda birbirinizden de sıkılıp kendinizi ve topiki imha ettiniz :) çok güldüm.
hosgledınnn
buradan da sıkılmamak dılegıyle![]()
pfff ben son gunlerde bı buhramlı bı kaprıslı bı sıkılgan bı bıtkın bazen arada mutlu ve huzurlu ama genel anlamda hayattan sıkıldım gıbı :44:
varmı su gunlerde benım gıbı dengesız![]()
aaaaaaaaaaaaa o benimmm![]()
pfff ben son gunlerde bı buhramlı bı kaprıslı bı sıkılgan bı bıtkın bazen arada mutlu ve huzurlu ama genel anlamda hayattan sıkıldım gıbı :44:
varmı su gunlerde benım gıbı dengesız![]()