Tüm kargo şirketleri ile sorun yaşanır mı arkadaş? Ups bir sen eksiktin sorun çıkarmayan!

tlskm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
265
74
73
Bilmiyorum sorun bende mi yoksa kargo firmalarında mı? Her şiparişim olduğu ürünlerde bana gelmesi kadar sıkıntı yaşayan varmıdır? Arkadaş

Bu ayın 18 inde ürünüm kargoya verildi ve bugün itibari ile 3 . gün hala elime geçmedi dağıtıma çıkılıyor ama nedense bir türlü beni evde bulamıyorlar şaka gibi halbuki esirim bu kargo yüzünden evimde birde arama yok kağıda not yok gelinippte bulunmaması konusunda aradığımda tamam hemen geliyor deniyor ama ben böyle bir saçma şirket görmedim yurtiçi 1 ups 2 benim için rezillikte..Bakalım kısmet artık kargo elimize ne zaman gececek yada geçmeden ürünü aldığım şirkete geri dönecek onlarda benimm kadar ilgililer konuya ama şikayet edilebilecek heryere şikayette bulundum yazık ya ölüm kalım işi olsa ölür insan kargonun eline ulaşamadan utanmalılar kendilerinden...

Sakın ama sakın ups yi tercih etmeyin derim ...Para kazanmaksa amaç helalinden laf söylettirmeden kazanmalı kişi bir adrese gitmeyip gittim demek değildir iş!...

Kargo sirketlerinin hepsi birbirinden rezil. Bence ilgili makamlar duruma artik el koymali, calisanlar saygisiz ve tembel, kargo sirketleri islerini adam gibi yapmiyorlar.

Kesinlikle acaip şekilde mağdurum şuan ve kargom hala piyasada yok telefonla aramaktan şubeyi sıkıldım saygısızlar.He şunuda önemle belirteyim telefon ile konuşurken genelde bayan olduğu için telefondakiler çokta kibarlar ALlahım Allahım yok böyle birşey ...Birde şikayet bölümünde okudum sözde ups kargo kapıya gelip evde bulamadık notunu neden bırakmıyorlarmış biliyormusunuz? Müşteriler rahatsız oluyormuş kağılarında o kağıdı gördüklerinde ya böyle bir rezillik komiklik sizce olabilir mi?

Bugün pasaportumu getireceklerdi UPS.
Biz eşimle beraber çalışıyoruz. Ona teslim etmişler, demek ki başkası gelse ben eşiyim dese tak diye veriyolar. Ki pasaport gibi önemli bi evrağı. Beni arayan soran yok. Sorumsuzlar!

Zaten ups nin arama gibi bir durumu yokmuş..Eğer ki ürün aldığınız yer öenmli not düşmezse arayın diye aramazlarmış.YA varmı böyle bir saçmalık dediğiniz gibi yok böyle bir sorumsuzlukkkk

Banada çok oluyor böyle sorunlar bende ne yapıyorum biliyormusunuz.
Ürünü gönderi kodu ile takip ediyorum şubeye ulaşır ulaşmaz hemen şubeyi arıyorum ve ayırttırıyorum dağıtıma çıkmasın ben gelip elden alıcam diye.. size kargo nekadar yakınlıkta bilmiyorum ama bana yakın olduğu için böyle yapıyorum işim kolay oluyor şubeleri uzak olanlar için kolay olmayabilir tabii

Kargolardan bu nedenle nefret ediyorum ben de.
Geçen gün kitap siparişi verdim.
Bizim zil çalışmadığından siteye şubeden alınacak diye göndermelerini rica ettim öyle yaptılar.
İnternetten baktığımda kargo şubeye ulaştı yazıyordu. Sitede hala kargoya verildiği bilgisi olmadığından teyit etmek için kargoyu aradım gidip alacaktım.
Kadın bana dağıtıma çıktı dedi. Pardon da adresi bilmeden dağıtıma nasıl çıkıyor?
Aradan 5 dakika geçmeden eşimi aramışlar ve şubeden alabilirsiniz demişler.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Ben de bu konuda çok sıkıntı yaşayanlardanım paylaşmak istedim.

Ben her yere uzaklıkta oturduğum için gidip almam sıkıntı olur ki zaten nerde ne var bilmiyorum oturduğum yerin yabancısıyım yeni olduğum için....Ve ben neden gidip alıcam onca para veriliyor önemli olan hizmet diye düşünüyorum bunlar böyle yaptıkca bizde netten bu şekilde paylaşımlar yaparız ) Çok yakın olsa gram hizmet beklemem bende sizin gibi amaa yazık ya....O para ailelerinin boğazından geçio her nihayette

Kardesım yurtdışından bi sıteden alısverıs yapmış urunler parça parça geliyor ve her geldıklerınde başkasına teslum edıyorlar komsuda alıyor evde yollarda bana verıyolardır dıye sonra aksam anneme goturuyor bır degıl ıkı degıl çok buyuk saçmalık cidden.
Bi temuzlık ururnune uyeyım aoparıslerımı hep aynı adam getırıyor her seferinde bınayı karıayırıyor benı arıyor en son kavga ettik paketı elıne verdıgım gibi yolladım kargo sırketini ve ardından uye oldugum fırmayı aradım.
Kargo derdı herkeste mevcut demekki

Evet de işini doğru düzgün yapan yokki hep sallıyolar benimde işim acil olduğundan banada yakın olduğundan böyle bir çareye baş vuruyorum.. Keşke ben gitmesemde kargomu hemen getirseler ama nerdeeee...

Hemen hemen hepsinde sorun var maalesef. Biz artık MNG ile çalışıyoruz şirket olarak mutluyuz. Tavsiye ederim.

sormayın ya... bir kitap aldım ben 3 ay oldu her gün arayıp sövüyorum resmen heriflere herifler hala getirmiyor hertarafa şikayet ettim en sonunda ben boşverdim kapıda ödemeydi Allah'tan getirmesinler istemiyorum başka yerden alırız.

saçmalıyorlar böyle arada... gelir 2 güne.. müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz, şube şube değişiyor hizmet...

Valla 4 gündür bir kargonun bana ulaşamaması ilginç ve 3 gündür dağıtıma çıkıyor benim evime bir türlü ulaşmıyor ilginç heryere şikayetimi belirttim telefonlada aradım yani yapılabilcek herşeyi yaptım ) Allah ıslah eylesin bunları şimdi bişi dicem töbe ya

Kargo dağıtım elemanları şirketlerde çok oyalanıyo kışın soğuk otur çay iç, yazın sıcak otur kola iç.

Ee dağıtılması gerekenlerde yetişmeyince adres yanlış, adreste yoktu gibi hayal ürünlerini yaftalıyolar.

Eniyisi şubeye istemek 3gün içerisinde gidip alabiliyorsun.

Kargoların asıl amacı ne kişinin adresine teslim olması ..Yoksa kargo şirketinin ne anlamı var ben veririm misal otobüse memleketime birşey gönderebilirim ama kargodaki amac adrese gitmesi arabam yok evden çıkamıyorum rahatsızım ben gidip aldıktan sonra ne anlamışım o işten üstelik ayağına getirme parasınıda ödüyorsun ama onlar ohooo efsaneler efsaneler kafalarından saçma sapan uydurmalar....Türetiyorlar hayır bu paraları alıp çoluk çocuğuna yediriyorlar bide üzülüyorum.

sokaktaki iti serseriyi eleman diye işe alıyorlar sonra da uğraş dur işte düzgün çalışan da fazla maaş istiyor diye böylelerine kalıyor yer..

şikayetvar.com a yazın orayı çok ciddiye alıyorlar. Bizde yurtiçi kargoyla çalışıyoruz müşterilerimiz şikayetçi hep not bıraktık gelin alın diyorlarmış ukala konuşmalar insanlar almakdan vazgeçebiliyor.

Yurtici kargo zaten bir efsane bizimde basimiza geldi hatta subeye gidip urun aldigmizda hepsi kirilmisti ve bir koseye atmislarrr haberleri yok zaten copluk gibi...Bu arada az once kargo geldi kimsenin kinseden haberi yok ne dagiticinn nede subedekilerin herkes laylaylom is yapiyor valla adama demedigimi birakmadim bana sadece dedigi su benim haberim yok kimse beni aramadi sbu soyle yap diye ben dagiticiyim sorunu ilgili yerlere belirtin dedi yuh yanie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…