• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm kargo şirketleri ile sorun yaşanır mı arkadaş? Ups bir sen eksiktin sorun çıkarmayan!

Ups kargoyla Antalya'dan İstanbul'a 1 günde kargom gitti, 1 günde geldi. Ups ile sorun yaşayan insana pek rastlamadım. Şubeler problem yaratabiliyor, size denk gelmiş sanırım. :/

Geçenlerde bende MNG aracılıyla bir şeyler getirttim.
Telefondaki bayan ilgiliydi sağolsun ama kargoyu getiren beyefendi (!) Telefonda saatlerce şurası şu mahallesi şurası bu apartmanıdır bilmem ne adres öğretiyor sözde !

Sorun yaşamadığım tek kargo Ups tir onlarda mı öyle yaa tüh :(

bende sevmiyorum kargocuları onlarda en çokta parça parça gönderen alışveriş sitelerinden dolayı bıkmışlar sanki

bende yurt içi kargodan şikayetçiyim, 3 kere de aradım ayrı ayrı zamanlarda şikayetçi oldum ama hiiiiç bir sonuç alamadım. Bence şubelerle alakalı bi durum, ve şubeleride vatandaşı da takmayan merkezlerle!

Bugün pasaportumu getireceklerdi UPS.
Biz eşimle beraber çalışıyoruz. Ona teslim etmişler, demek ki başkası gelse ben eşiyim dese tak diye veriyolar. Ki pasaport gibi önemli bi evrağı. Beni arayan soran yok. Sorumsuzlar!

yurt içi kargo'da benim internetten aldığım telefonumu üst komşuya bırakmış. Kadın ertesi günü getirdi bana şok oldum ki tanımıyorum üst komşuyu, oda beni tanımaz. 'İyiki getirdiniz saolun' falan dedim, yurt içi kargoyu'da heryere şikayet ettim ama yok değişmiyor hiç birşey, benim gibi daha birsürü kişiye yapmışlar aynısını.

Firma farketmiyor aslında hepsi aynı.

Benimde kargom 18 inde subeye gelmisti ama bir turlu benim evimi bulamadi aradiginda dagitimda aksam uzeri gelir dendi neyse c.tesi aradigimda 1 e kadar evdeyim yoksa getirmeyin dedim yani bendekide nezaket resmen neden ariyorsun ki demi neyse bugun oldu yani 22 si ayin bugun aradim aksam uzeri gelir dedi yok esim aradi gelicek dedi yok saat aksam 8 kapi caldi neyseki kargo geldi ama ben sikayet edilebilecek heryere mailler attim...

Neyse kapiy actim dedm siz 3 gndur nerdesniz dedim adama soylendim baya dedi c.tesi geldik hanimefendi evde yoktunuz himmm demek oyle ben sbenizi aradim ve 1 e kadar gelmezse getirmeyin evde olmayacagim diye belirttim dedm bama kmse bu konu ile ilgili bilgi vermedi bemde sizin sorunnuz ne yapabilir dedim peki o halde geldignizi ispatlamak icin not asmamisiniz nasil inanayim buna dedim bana dedi ki kagit bitmis ne yapayim dedi...

Siz benmle dalgami geciyorsnuz o halde dedim bama dedigi su ben dagiticiyim sornu firmaya bildirin dedi defolup gitti ay nasil dellendim ama subeyo aradigimizda telefona cikan bayan Allahim bir kibar bir kibar kirilacak kibarliktan konusurken ne snir oldum anlatamam sizlere..

Terbiyesizlik saygisizlik diz boyu yani benim adresimi 3 gunde zor dogrulttularrr ..Yaziklar olsun tum firmada yasadim sikinti hepsi ayni benceee ayip ya ayip ama ne varsa su Turkiye de var....

burdada bi kargo şirketi var. evde bekliyorum. dikkat edin evdeyim. eve geldik yoktunuz gelip şubeden alamanız gerekiyor diyorlar. bir değil iki değil.terbiyesizler.

Yurtiçinden madurlar bu kadar çokmuymuş :) bende geleyim bari.
Bence de şubeyle alakalı durum sanırım da bu kadar çok şubenin sorun çıkarması firmanın genel merkezinde ki denetimsizliği ortaya koyuyor.
Samsun'a taşındığımdan beri, 3 kere kargom teknik aksaklık sebebiyle ertesi güne sarkıyor. O gün eve çakıldığım yetmiyor bir de ertesi gün evde hapis kalıyorum. Hatta birinde onlar getirmeyince biz indik kargoya, dağıtımdaki eleman çoktan dönmüş, hangi mahalle diye sordu, söyledim aaa biz oraya gittik ama bugün dedi. Ama uğramadınız işte, ürünler lazım mecbur geldim dedim.
İstanbulda böyle bişey görmemiştim. Saatlerini bile bilirdim yani.
Bir daha böyle bişey yaparlarsa kafaya koydum telefon, net şikayet yapacağım her yere bir güzel sıkıntılarımı döşicem.

Ups 'da benım en memnun olduğum kargo.Geçen pts İstanbul'dan koca koli tabak çanak İzmir 'e gitti.Bi günde...Bundan sonra ups ile kargo işimi halledicem demiştim

Ben de öyle herşeyimi netten alıyorum her seferinde şikayet ediyorum ama yok adamlar tınlamıyır tüm kargolar böyle çok iş var sanırım ellerinde şımardılar

Back
X