Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun.

katılıyorum facebooktada herkes profilini siyah ya da siyah bayrak yapmış, insanların bi tepki vermek istemesini anlıyorum ama bence de bayrağın kırmızısı karartılmamalı
katılıyorum benim profilim 1 aydır karartılmış duruyor oraya resim yada başka bişey atmaya da elim gitmedi ne zamandır ama öyle kaldı bayrağın karartılması hoşuma gitmiyor yanlış doğru diye birşey tartışılmaz ama bana doğru gelmiyor bayrağımızı karartmak

Allah rahmet eylesin. Nur icinde yatsinlar. Allah geride kalanlara sabir versin.

Asker esiyim bende. Bizde bekliyoruz esimizi, silah hattindan kurtulup gelse diye.

Bunlari yapan vatan haini kopeklere soylecek lafim cok. Ama kesin ban yerim. Yoksa ana avrat duz gidecektim. Kufurler hakaretler bile o itlere az gelir.

Kazen beye ara ara sinir olurum kendi çapımda, tavşan-dağ misali haberi bile olmaz.
Ama şu konudaki duyarlılığı ve düşünce tarzı var ya, ne desem az.

Asker ve polis eşleri birbirlerini iyi anlar, ama içinde olmayana tanımadığımız insanlar için hissettiğimiz üzüntüyü, kahroluşu anlatmanın imkanı yok.

Mekanınız uçmağ olsun kuzular. Hakkınızı bizlere helal edin, sebep olanlara değil.

Kazen benim şöyle bir fikrim var. fakir şehit çocukları için tüm kadınlar kulubü olarak küçük bağışlarda bulunsak, onlara bayram için giyecek alsak?

bunu yapalım yapmasına da katılım olmaz...mangal kül olayı.

Kazen, post: 42510947, member: 5"]bunu yapalım yapmasına da katılım olmaz...mangal kül olayı.

Gerçekten katılım azmi olur? Bu kadar duyarlı insanlar yok mu olucak görmezden mi gelicek

Vay bee

Bizde destek veren katılan kaç kişiyse ona gore yapsak.

Azıcık yardimimiz olsun ne olur nasıl olur bilmem şuan aklıma bir şeygelmese de ben kkendi adıma varım diyorum

olmaz ise ne olacak ?

para bende kalacak

bu sebeple olmaz

Haklısın ama hiçbir şey yapmadan duramıyorum kendi adıma, yazıyoruz çiziyoruz ama tavşan- dağ misali bir işe yaramıyor. burda bir topluluğuz. 1 çocuk bile olsa hah dicem yaptım bir şey ben de taşın altına elimi soktum.

Bireysel olarak nereden nasıl bulurum nasıl yaparım fikrim yok. O yüzden kk topluluk olarak bunu yapabilir. İnanıyorum ben. 1 tl dahi olsa o kadar kişi var.

az mı ? katılım dahi olmaz siz bakmayın burada mangalda kül bırakmadıklarına.

Paypal bile aldığı komisyonu iptal etti dünya devi şirket bizi dikkate aldı #soma için sizden komisyon almıyoruz dedi. Zaten hesapta Pro üyelik için biriken para sosyal sorumluluk için birikiyor.

Soma'da ailelere ulaştım burada ulaşamam

İki sehit cocuguna ulassak dahi kardır. İlla gitmek mi gerekir? Telefonla gorusulemez mi toplanan yardıma gore belirlenen aile ile? Bİlemedim. AMA yapılsa iyi olur. KAtılımın olacagını dusunuyorum.

okullar açılsın çocukları okutalım biz

Kazen Benim tanidigim iki şehit var size bilgilerini ulaşıp veririm.biri iki hafta oldu biri bu hafta şehit oldu tam tarihleri bilemiyecem

Böyle tanıdık yakın birileri vardir mutlaka ulaşalım siz iletin yardımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…