- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.183
- 1.123
katılıyorum benim profilim 1 aydır karartılmış duruyor oraya resim yada başka bişey atmaya da elim gitmedi ne zamandır ama öyle kaldı bayrağın karartılması hoşuma gitmiyor yanlış doğru diye birşey tartışılmaz ama bana doğru gelmiyor bayrağımızı karartmakkatılıyorum facebooktada herkes profilini siyah ya da siyah bayrak yapmış, insanların bi tepki vermek istemesini anlıyorum ama bence de bayrağın kırmızısı karartılmamalı
Kazen benim şöyle bir fikrim var. fakir şehit çocukları için tüm kadınlar kulubü olarak küçük bağışlarda bulunsak, onlara bayram için giyecek alsak?
bunu yapalım yapmasına da katılım olmaz...mangal kül olayı.
Anlıyorum ama en azından başlayalım olmazsa olmaz, en azından deneriz.
Kazen, post: 42510947, member: 5"]bunu yapalım yapmasına da katılım olmaz...mangal kül olayı.
bunu yapalım yapmasına da katılım olmaz...mangal kül olayı.
Soma icin yaptık. NE kadar faydamız dokunsa kardır.
olmaz ise ne olacak ?
para bende kalacak
bu sebeple olmaz
Gerçekten katılım azmi olur? Bu kadar duyarlı insanlar yok mu olucak görmezden mi gelicek
Vay bee
Bizde destek veren katılan kaç kişiyse ona gore yapsak.
Azıcık yardimimiz olsun ne olur nasıl olur bilmem şuan aklıma bir şeygelmese de ben kkendi adıma varım diyorum
Soma'da ailelere ulaştım burada ulaşamam
Haklısın ama hiçbir şey yapmadan duramıyorum kendi adıma, yazıyoruz çiziyoruz ama tavşan- dağ misali bir işe yaramıyor. burda bir topluluğuz. 1 çocuk bile olsa hah dicem yaptım bir şey ben de taşın altına elimi soktum.
Bireysel olarak nereden nasıl bulurum nasıl yaparım fikrim yok. O yüzden kk topluluk olarak bunu yapabilir. İnanıyorum ben. 1 tl dahi olsa o kadar kişi var.
okullar açılsın çocukları okutalım biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?