Ay aynen oyleBenım de dilim aynı seğiriyor ve hep bir titretme var patlamış şeker koymusum gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay aynen oyleBenım de dilim aynı seğiriyor ve hep bir titretme var patlamış şeker koymusum gibi
Geçecek inşallah ya ofAy aynen oyleboyle dilimin ucunda uyushukluk bir gariplik var anlamiyorum, belki de her hangi bir vitamin eksikliyi de yapa bilir
Merhaba 3 defa gittimKeşke sizlerde gitseniz bi doktora en azından içiniz rahatlat ben pazartesi gideceğim. Yarında kan vereceğim vitaminler için
Peki ne dediler 3 defa gittiğinizde ? Mr emg çekildi mi ? Dilinizdeki olaya falan ne dediler ?Merhaba 3 defa gittimama bugun elimdeki gucsuzluk icin norolojiye gidicem
Evet cekildi hepsi normaldi fizik muayinede de bir sorun gorulmedi, dun yine gittim tamamen psikolojik belirtiler gosterdiyimi soyledi doktor, dil titremesi dilin ucunda yanma ve saire, bir tane emzirmede de kullanilabilen sakinleshtirici yazdi magnesyumla birliktePeki ne dediler 3 defa gittiğinizde ? Mr emg çekildi mi ? Dilinizdeki olaya falan ne dediler ?
Bende hem nörolojiden hem psikiyatriden randevu aldım. Ama çok korkuyorum. Yatarken falan sizinde bacaklarınızın değişik yerleri atıyor mu ?Evet cekildi hepsi normaldi fizik muayinede de bir sorun gorulmedi, dun yine gittim tamamen psikolojik belirtiler gosterdiyimi soyledi doktor, dil titremesi dilin ucunda yanma ve saire, bir tane emzirmede de kullanilabilen sakinleshtirici yazdi magnesyumla birlikte
Evet evet oluyordu ellerim bacaklarim parmaklarim, doktora ayni shekilde gosterdim boyle atiyor dedim, bu belirti hic bir hastalikta yok dedi korkmaBende hem nörolojiden hem psikiyatriden randevu aldım. Ama çok korkuyorum. Yatarken falan sizinde bacaklarınızın değişik yerleri atıyor mu ?
Aa çok sevindim. Ne kadar sürdü seğirmeleriniz şuan geçti mi ? Ben 10-15 gündür yaşıyorum. Önce el prmağım sonra ayak parmağım şimdi ise tüm vücudum bacak arkalarım kolum gözüm dudağım çok kafama takıp üzülüyorumEvet evet oluyordu ellerim bacaklarim parmaklarim, doktora ayni shekilde gosterdim boyle atiyor dedim, bu belirti hic bir hastalikta yok dedi korkmahic bi yere varamazsin dedi, ben azeriyim burda gidiyorum doktora gittiyim doktor Tukiyede uzman olarak gelmish yani emg falan konusundan cok anliyor
4 aydir farkli farkli yerlerimde oluyor shimdi de oluyor ama cok takmiyorum, parmaklarimda ayaklarimda atmalar bazi gunler cok oluyor bazi gunler cok az, dikkat ettim de cok heyecan stress yaptigim gunler fazlalashiyor dilim titriyor ellerim titriyor parmaklarim atiyor, ama biz cok takiyoruz bence, anneme soyledim bi kere aa bende de oyle oluyor nolucak ki dedi, yani bence cok insanda oluyor da arastirmadikca tehlikeli gibi gelmiyor onlaraAa çok sevindim. Ne kadar sürdü seğirmeleriniz şuan geçti mi ? Ben 10-15 gündür yaşıyorum. Önce el prmağım sonra ayak parmağım şimdi ise tüm vücudum bacak arkalarım kolum gözüm dudağım çok kafama takıp üzülüyorum
Haklısınız aslında psikolojide etkiliyor tetikliyor sanırım. Ben psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum4 aydir farkli farkli yerlerimde oluyor shimdi de oluyor ama cok takmiyorum, parmaklarimda ayaklarimda atmalar bazi gunler cok oluyor bazi gunler cok az, dikkat ettim de cok heyecan stress yaptigim gunler fazlalashiyor dilim titriyor ellerim titriyor parmaklarim atiyor, ama biz cok takiyoruz bence, anneme soyledim bi kere aa bende de oyle oluyor nolucak ki dedi, yani bence cok insanda oluyor da arastirmadikca tehlikeli gibi gelmiyor onlara![]()
Baska belirtiniz yoksa bence psikatriye de gide bilirsiniz zaten norolojiye gider gitmez psikologa yonlendiriyorlarHaklısınız aslında psikolojide etkiliyor tetikliyor sanırım. Ben psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum
Evet haklısınız ben en çok als durumundan korkuyorum başka bir korkum yok bu düşünce beni çok etkilediBaska belirtiniz yoksa bence psikatriye de gide bilirsiniz zaten norolojiye gider gitmez psikologa yonlendiriyorlar![]()
Anliyorum sizi ben de dogum yaptikdan beri tesadufen bir yerde belirtilerini okudum ve korkmaya bashladim bir turlu aklimdan cikmiyordu israrla emg yaptirdim doktor gerek yok diyordu, gunlerim zehir gibiydi hep havada dushunceli gibi yasiyordum shimdi yine korkuyorum ama eskisi kadar diyil, gunluk yasantimi cok etkilemiyor cok shukurEvet haklısınız ben en çok als durumundan korkuyorum başka bir korkum yok bu düşünce beni çok etkiledi![]()
Bende sabah nörolojiye gideceğim bakalım bana ne diyecek. Hem korkuyorum hem artık bitsin bu belirsizlik istiyorum. Umarım kötü şeylerle karşılaşmam. Korktuğum şeyleri duymam.Anliyorum sizi ben de dogum yaptikdan beri tesadufen bir yerde belirtilerini okudum ve korkmaya bashladim bir turlu aklimdan cikmiyordu israrla emg yaptirdim doktor gerek yok diyordu, gunlerim zehir gibiydi hep havada dushunceli gibi yasiyordum shimdi yine korkuyorum ama eskisi kadar diyil, gunluk yasantimi cok etkilemiyor cok shukur
Korkmayin iciniz rahatliycakBende sabah nörolojiye gideceğim bakalım bana ne diyecek. Hem korkuyorum hem artık bitsin bu belirsizlik istiyorum. Umarım kötü şeylerle karşılaşmam. Korktuğum şeyleri duymam.
Umarım rahatlarımKorkmayin iciniz rahatliycakhaber verirsiniz bize de
![]()
Evet internette gordum ve takinti yapmaya bashladimUmarım rahatlarımTabiki haber veririm. Sizde mi ben gibi als den korkuyordunuz
Doktor ne mr ne emg gerek bile görmedi. Hatta bana kızdı böyle şeyleri okuyup iyice stres oluyorsunuz saçmalama dedi. Bizim bölümün en ağır hastalığı als dedi. Daha sen kapıdan girerken anlarız olsan dedi. Senin sakinleştiriciye ihtiyacın var dedi. Bir psikiyatriye git ve sakinleş dediEvet internette gordum ve takinti yapmaya bashladim![]()
Yaa cok sevindimmDoktor ne mr ne emg gerek bile görmedi. Hatta bana kızdı böyle şeyleri okuyup iyice stres oluyorsunuz saçmalama dedi. Bizim bölümün en ağır hastalığı als dedi. Daha sen kapıdan girerken anlarız olsan dedi. Senin sakinleştiriciye ihtiyacın var dedi. Bir psikiyatriye git ve sakinleş dedigerçekten rahatladım doktor böyle söyleyince ve seğirmelerim neredeyse hiç olmadı gün boyu şok oldum demekki çopu şey psikolojik