- 17 Aralık 2015
- 27.018
- 49.349
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç anormallik var demedi. Keşke anlasaydı en azından 2-3 iğneyi boşuna vurulmaktan kurtulurdumcanim zaten e 2 deerine baksaydi yumurtanin gelisiminde bir tuhaflik oldugunu catlama asamasina geldigini anlayacakti e2 nin evreleri vardir adet donemi yumurtlama donemi ve sonrasinda bu deger degiskenlik gosterir belirli bir deger araligina girdiginde catlayacagini anlarlar
Ankara tüp bebeknerede yani hangi ilde hangi hastanede tedavi goruyorsun
sana ozelden yazdim canimAnkara tüp bebek
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yumurtanın birden çatlayıp gitmesi malesef ümit verici bir durum değilOlsun da tüp bebekle olsun napalimçok şükür ki imkânınız var. Benimki de preimplantasyon tüp bebekle yontemiyle oldu
![]()
dr kimAnkara tüp bebek
Dr bana ovulasyon testi güvenilir değil demişti. Ben bi kez o testte iki çizgiyi kıpkırmızı koyu gördüm eşimle o iki günü değerlendirdik ve 3 hafta sonra regl oldum. Yumurtlamadan 3 hafta sonra adet görme ihtimali çok düşükmüs, yanlış alarm vermiş malesef.Kızlar eğer iğnelerden sınra ovulasyon testi yapsak evde bu durumu önleyemez miyiz?
Ozaman bu gonal f klomen bisi kullanıyomuydun? Belki ilac etkisiyle yanlıs cıkmıstır?Dr bana ovulasyon testi güvenilir değil demişti. Ben bi kez o testte iki çizgiyi kıpkırmızı koyu gördüm eşimle o iki günü değerlendirdik ve 3 hafta sonra regl oldum. Yumurtlamadan 3 hafta sonra adet görme ihtimali çok düşükmüs, yanlış alarm vermiş malesef.
Yok canım hicbir sey kullanmıyordum o zaman daha yeni çocuk istiyordukOzaman bu gonal f klomen bisi kullanıyomuydun? Belki ilac etkisiyle yanlıs cıkmıstır?
Hmm genelde benim doğru cıkıyor 24 günde bie oluyorum 10. Gün cift cizgiYok canım hicbir sey kullanmıyordum o zaman daha yeni çocuk istiyorduk
Benim de tam yumurtlama beklediğim günde cikmisti ama bu sadece yumurtlama hormonunun yükseldiğini gösteriyormuş, o hormon başka nedenlerle de yukselebilirmis. Hatta Dr ovulasyon testinde pozitif çıktığı halde hiç çatlaması olmayan hastalarım var demistiHmm genelde benim doğru cıkıyor 24 günde bie oluyorum 10. Gün cift cizgi
Aaa olur mu hiç coook daha büyük sorunlara rağmen hamile kalan o kadar çok ki tüp bebekle. Sizinkinde ne var ki yumurtaniz birden ortadan kaybolmuş durun bakalım peşine düşünce ogrenirsiniz sebebini ona göre tedavi uygular doktor. Herşeyin çaresi var artık. Ayrıca tüp bebek yapınca aynı sorunu yasayacaginizi sanmıyorum baskılayıcı iğneler var çünkü bı yere gidemez kaybolamaz yumoşlarınız...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yumurtanın birden çatlayıp gitmesi malesef ümit verici bir durum değiltüp bebekte de aynı hüsranı yaşayabiliriz
Teşekkürler moral verdiniz. Benim polip ameliyatım kabus gibi geçmişti, anesteziye dirençli bir bünyem olduğu için tepki verince o çirkin alet içerde deriyi kesmis kanamayı durduramadilar, tekrar uyutulamayacagim için bilinçli bir halde yeniden aletle girip kanama durduruldu. Çok acılar çektim tarifi imkansız. Şimdi deli gibi korkuyorum dusundukce, tekrar anestezi operasyon kanama ağrılar :'(Aaa olur mu hiç coook daha büyük sorunlara rağmen hamile kalan o kadar çok ki tüp bebekle. Sizinkinde ne var ki yumurtaniz birden ortadan kaybolmuş durun bakalım peşine düşünce ogrenirsiniz sebebini ona göre tedavi uygular doktor. Herşeyin çaresi var artık. Ayrıca tüp bebek yapınca aynı sorunu yasayacaginizi sanmıyorum baskılayıcı iğneler var çünkü bı yere gidemez kaybolamaz yumoşlarınız...![]()