tüm yarım kalmışlıklarımı toplasam bir bütün etmiyorum...

Guilietta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
62
100
23
38
Hiçbir sebep göstermeden bırakmasının ardından tam bir yıl geçti. Üstüne hayatına başkaları girmiş, nişanlanmış, bir ay önce ondan da ayrılmış... Nasıl bir yüzsüzlükse bana kendini hatırlatmaya çalışıyor... kendi açtığı yaranın kabuğunu açıp üstüne tuz basıyor, çok şerefsiz birisi... Yüzyüze görüşmedik henüz ama ben onun sosyal medyadan tüm fotoğraflarımı beğenmesiyle bile dağıldım. Belki ayrıldığı nişanlısına nispet yapıyordur ya da başkasını bulana kadar oyalanmak istiyordur benimle. Uzak durmam lazım biliyorum, ne yapmalıyım sizce, içimdeki ateş nasıl söner??

Hiçbir sebep göstermeden bırakmasının ardından tam bir yıl geçti. Üstüne hayatına başkaları girmiş, nişanlanmış, bir ay önce ondan da ayrılmış... Nasıl bir yüzsüzlükse bana kendini hatırlatmaya çalışıyor... kendi açtığı yaranın kabuğunu açıp üstüne tuz basıyor, çok şerefsiz birisi... Yüzyüze görüşmedik henüz ama ben onun sosyal medyadan tüm fotoğraflarımı beğenmesiyle bile dağıldım. Belki ayrıldığı nişanlısına nispet yapıyordur ya da başkasını bulana kadar oyalanmak istiyordur benimle. Uzak durmam lazım biliyorum, ne yapmalıyım sizce, içimdeki ateş nasıl söner??
kürkçü dükkanı misali açık kapı arıyor belli

her hesabından engelle , unut gitsin demekle olmaz biliyorum zaten onu sakın unutma ders oldu de kendine önümüzde kocamanbir hayat var mutlu geçirmek bizim elimizde mutsuzda yeni arkadaş ortamlarına gir derim :)

işte ona ders verme vaktin geldi. Allah sana bu fırsatı sundu. "haydi başka kapıya" deyip her yerden engelle.

Suan yasadigini okadar iyi Anliyorumki ,Nekadar acittsada vazgecmelisin buda zaman alicaktir mutlaka enden hep yanlis secimler yapariz ki biz

Konuşsam ağzımdan ateşler çıkartıp herşeyi yakacakmış gibi hissediyorum, susunca içim içimi yiyor... bu ara hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden, yokmuş gibi davranıyorum, hiç olmamış gibi...

Kızlar, onu instagramdan silmeye elim gitmedi, tüm fotoğraflarımı beğenmesi mutlu ediyor beni... ona belli etmiyorum, yokmuş gibi davranıyorum ama bir taraftan da takip ediyorum. Aklımdan çıkartamadım, kalbim bir ara soğumuştu ona karşı ama tekrar alevlendi sanki sönen ateş. Kendimi aptal durumuna düşürmekten korkuyorum

İnsan bir kitabı 2 kez okumaz çünkü sonuç aynı değişmez

İnsan bir kitabı 2 kez okumaz çünkü sonuç aynı değişmez
Çok çok haklısın, biliyorum... Yanyana gelsek değer verdiğim herşeyi mahfedecek biliyorum, büyük olasılıkla yüzüstü bırakıp gidecek bunu da biliyorum ama bunları düşünürken bile burnumun direği sızlıyor, engel olamıyorum

Konuşsam ağzımdan ateşler çıkartıp herşeyi yakacakmış gibi hissediyorum, susunca içim içimi yiyor... bu ara hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden, yokmuş gibi davranıyorum, hiç olmamış gibi...
bencede oyle davranmalısın ve bu erkeklerın hep yaptıgı bısey bosta kalmmak ıcın sans deneme oyalanma buna dusmemen gerek

O seni sebepsiz yere terk etti , gitti bir başkasıyla nisanlandi ve sen onu instagramdan takip ediyorsun! !! Vay bee

Back
X