kürkçü dükkanı misali açık kapı arıyor belliHiçbir sebep göstermeden bırakmasının ardından tam bir yıl geçti. Üstüne hayatına başkaları girmiş, nişanlanmış, bir ay önce ondan da ayrılmış... Nasıl bir yüzsüzlükse bana kendini hatırlatmaya çalışıyor... kendi açtığı yaranın kabuğunu açıp üstüne tuz basıyor, çok şerefsiz birisi... Yüzyüze görüşmedik henüz ama ben onun sosyal medyadan tüm fotoğraflarımı beğenmesiyle bile dağıldım. Belki ayrıldığı nişanlısına nispet yapıyordur ya da başkasını bulana kadar oyalanmak istiyordur benimle. Uzak durmam lazım biliyorum, ne yapmalıyım sizce, içimdeki ateş nasıl söner??
Hiçbir sebep göstermeden bırakmasının ardından tam bir yıl geçti. Üstüne hayatına başkaları girmiş, nişanlanmış, bir ay önce ondan da ayrılmış... Nasıl bir yüzsüzlükse bana kendini hatırlatmaya çalışıyor... kendi açtığı yaranın kabuğunu açıp üstüne tuz basıyor, çok şerefsiz birisi... Yüzyüze görüşmedik henüz ama ben onun sosyal medyadan tüm fotoğraflarımı beğenmesiyle bile dağıldım. Belki ayrıldığı nişanlısına nispet yapıyordur ya da başkasını bulana kadar oyalanmak istiyordur benimle. Uzak durmam lazım biliyorum, ne yapmalıyım sizce, içimdeki ateş nasıl söner??
Çok çok haklısın, biliyorum... Yanyana gelsek değer verdiğim herşeyi mahfedecek biliyorum, büyük olasılıkla yüzüstü bırakıp gidecek bunu da biliyorum ama bunları düşünürken bile burnumun direği sızlıyor, engel olamıyorumİnsan bir kitabı 2 kez okumaz çünkü sonuç aynı değişmez
bencede oyle davranmalısın ve bu erkeklerın hep yaptıgı bısey bosta kalmmak ıcın sans deneme oyalanma buna dusmemen gerekKonuşsam ağzımdan ateşler çıkartıp herşeyi yakacakmış gibi hissediyorum, susunca içim içimi yiyor... bu ara hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden, yokmuş gibi davranıyorum, hiç olmamış gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?