Tumblr

ben kullaniyordum bir ara

kendi bloğumu ben tıklayınca hata veriyor google chrome. Kaç tane bilgisayardan tarayıcıdan denesemde tıklasamda sonuç hep aynı.
yeni kullanmaya başladığım için anlayamıyorum bi türlü bi ayar falanmı yapmak lazım? tema falan seçiyorum güzelcene düzenliyorum ama xxxxxxxxxxxxx.tumblr.com adresi yani bloğum hep hata veriyor. :26:yardımcı olsan çok çok çok mutlu olurum.:46:

nasıl yani? pek bilmiyorum ben bu işi, biraz açarmısınız?:26:

Tumblr da bi tema sectiginizde html kod duzenleyi tiklayip yanlislikla bisey yaptiysaniz temada bozulma olur benim oyle oldu acilmamaya basladi sonra sitelerden kod lar buldum tumblr temalari yazip google a birsuru guzel sey cikiyo .. ordan alttaki kodlardan birini kopyaladim bir temaya girip html duzenledeki tum yazilari silip oraya onu yapistirdim .. simdi girebiliyorum ^^

Tumblr da bi tema sectiginizde html kod duzenleyi tiklayip yanlislikla bisey yaptiysaniz temada bozulma olur benim oyle oldu acilmamaya basladi sonra sitelerden kod lar buldum tumblr temalari yazip google a birsuru guzel sey cikiyo .. ordan alttaki kodlardan birini kopyaladim bir temaya girip html duzenledeki tum yazilari silip oraya onu yapistirdim .. simdi girebiliyorum ^^

şimdi deneyip size geri dönücem :40:

Bende kaydoldum yeni ama hiç kullanamıyorum çözemedim pek :26:

Sevdiginiz bloglari takip ediyosunuz onlarda begenirse sizi takipliyo ..
Sizin kendinize ozel siteniz gibi birsey oluyo ama ayni zamanda facebook gibi anasayfasi var ordan takip ettiklerinizin paylastiklarini goruyosunuz . Bide reblog var o da twitter da ki retweet gibi bisi hosunuza giden olursa rebloglagip kendi blogunuzda gorunmesini sagliyosunuz..

Sizin kendinize ozel siteniz gibi birsey oluyo ama ayni zamanda facebook gibi anasayfasi var ordan takip ettiklerinizin paylastiklarini goruyosunuz . Bide reblog var o da twitter da ki retweet gibi bisi hosunuza giden olursa rebloglagip kendi blogunuzda gorunmesini sagliyosunuz..

ayy yine aynı sorun ya yine hata veriyor..:47:

anladım biraz kurcaliym bakiym severim belki :27:

Back
X