- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Gorme zouklugu var mi suan..iki senedir sol gözümde kan rengi ve kahverengi karışımı renkte leke oluştu beyaz yerinde ve sanki biraz yayılmış hissediyorum bir çok doktora gittim ben dediler güneş lekesi dediler
en son tıp fakultesine gittim bir kaç progosor baktı ..ve en son altı ayda bir bakmamız lazım eğer büyürse yayilirsa koyu renk almaya başlarsa tümör gibi şeyler olabiliyor bunlrin sonu dedi ama endişelenmeyin falan ...kendimi çok kotu hissediyorum yaa ...varmı hiç gözünde leke olan beyaz yerinde .....konuyu kaldırmayın lutfen careszi hissediyorum bir iki fikir almak istiyorim
zaten normalde uzağı göremiyorum ama sol gözümde daha fazla sanırım görme bozukluguGorme zouklugu var mi suan..
Bakis acisinda daralma..
ya birden çıkmadı aslinda ama tam kestiremiyorum ergenlikte yoktu mesela ...gözlerim biraz bozuktu sadece ...bu leke sanırım son üç veya iki senede oluştu .seninki en azından tırnak izi biliyorsun...benimki nebileyim takip edilecek olması bile beni geriyor sancı da var arada beynine doğruO onceden de vardi Muhtemelen sende..Yani yeni gelisen bir durumla artmis gibi degilde gozun sanki eskiden de bir miktar bozukmus gibi geldi bana..
O lekeden bende de var..Yanlislikla tirnagim gozume gelmisti..Hafif kahvrengimsi kuruyup kabuknan bir yara gibi kucuk cember seklinde bir leke birakti.Cok evhamlik bir durum yok bence...Bunu hemen tumore yormazlar.kizariklik,damar vs.. konjonk olabilir..Cok dert etmeyin.Cozulebiliyor.
Askım sakin ol benim dr bahsettigin yerde ve tarzda lekem var bana ben demişlerdi büyürse alırız 6 ay sonra grl dediler korkumdan gidemedim ve büyüyo da galibaiki senedir sol gözümde kan rengi ve kahverengi karışımı renkte leke oluştu beyaz yerinde ve sanki biraz yayılmış hissediyorum bir çok doktora gittim ben dediler güneş lekesi dediler
en son tıp fakultesine gittim bir kaç progosor baktı ..ve en son altı ayda bir bakmamız lazım eğer büyürse yayilirsa koyu renk almaya başlarsa tümör gibi şeyler olabiliyor bunlrin sonu dedi ama endişelenmeyin falan ...kendimi çok kotu hissediyorum yaa ...varmı hiç gözünde leke olan beyaz yerinde .....konuyu kaldırmayın lutfen careszi hissediyorum bir iki fikir almak istiyorim
evet bana da alırız dedi ama korktumAskım sakin ol benim dr bahsettigin yerde ve tarzda lekem var bana ben demişlerdi büyürse alırız 6 ay sonra grl dediler korkumdan gidemedim ve büyüyo da galibaama ben yani...
Panik olma beni de etme
sadece tek nokta şeklinde ben mi canım yoksa yayılmış bişey miAskım sakin ol benim dr bahsettigin yerde ve tarzda lekem var bana ben demişlerdi büyürse alırız 6 ay sonra grl dediler korkumdan gidemedim ve büyüyo da galibaama ben yani...
Panik olma beni de etme
Yok yok bendir o arkadaşım gördü lekeyi bende ilk... aa gözündr ben var babamda da var demişti doktora gittim o da brn dedi tümör filan ilk kez duyuyorum panik olma brn dr doktora gidrm barievet bana da alırız dedi ama korktum
Nokta seklindr ama kahve bi leke böyle cilt beni kahvesi degil... ve büyüdü zamanlasadece tek nokta şeklinde ben mi canım yoksa yayılmış bişey mi
sadece nokta seklindeyse bence gerçekten bendir ...sonradan mı oluştu eskiden beri var mıydı ....benimki yayılmış bişey ya damar çatlaması gibi sissli bir goruntuNokta seklindr ama kahve bi leke böyle cilt beni kahvesi degil... ve büyüdü zamanla
ne mutlu ya kaybolmuş benimki kaybolmaz sis gibi duruyor iyice yayıldıBenim vardi kahverengi lekem gozumde ama simdi baktim kaybolmus. Olabiliyor yani.
Sakin olun, kaygilanmayin hemen.
evet ilk doktor hatta iki doktor da ben dedi ama tıp fakultesine de gittim en son profosor dedi işte bende şok oldum ilerleme yaparsa tümör gibi olabilir dedi şok oldum ya ...resmini çekti altı ay sonra bidaha bakacak karşılaştırma yapacakarYok yok bendir o arkadaşım gördü lekeyi bende ilk... aa gözündr ben var babamda da var demişti doktora gittim o da brn dedi tümör filan ilk kez duyuyorum panik olma brn dr doktora gidrm bari
Bencr aynı gibi geliyor bana betimlemelerinizden... 17 yasımda filan cıktı... Korkmayın bence sizin de bendir... Ona bakarsak cilt benleri dr kanser öncü lezyon diye geçiyo ama nr alaka yani ben cıkardık diye cilt kanseri miyiz hayır...sadece nokta seklindeyse bence gerçekten bendir ...sonradan mı oluştu eskiden beri var mıydı ....benimki yayılmış bişey ya damar çatlaması gibi sissli bir goruntuartık resim cekinmeye uyanmaya basladim
hadi yaa öylemi geçiyor kanser öncesi lezyon nedemek canım yaBencr aynı gibi geliyor bana betimlemelerinizden... 17 yasımda filan cıktı... Korkmayın bence sizin de bendir... Ona bakarsak cilt benleri dr kanser öncü lezyon diye geçiyo ama nr alaka yani ben cıkardık diye cilt kanseri miyiz hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?