tümör korkusu kızlar bakın:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
iki senedir sol gözümde kan rengi ve kahverengi karışımı renkte leke oluştu beyaz yerinde ve sanki biraz yayılmış hissediyorum bir çok doktora gittim ben dediler güneş lekesi dediler
en son tıp fakultesine gittim bir kaç progosor baktı ..ve en son altı ayda bir bakmamız lazım eğer büyürse yayilirsa koyu renk almaya başlarsa tümör gibi şeyler olabiliyor bunlrin sonu dedi ama endişelenmeyin falan ...kendimi çok kotu hissediyorum yaa ...varmı hiç gözünde leke olan beyaz yerinde .....:( konuyu kaldırmayın lutfen careszi hissediyorum bir iki fikir almak istiyorim

iki senedir sol gözümde kan rengi ve kahverengi karışımı renkte leke oluştu beyaz yerinde ve sanki biraz yayılmış hissediyorum bir çok doktora gittim ben dediler güneş lekesi dediler
en son tıp fakultesine gittim bir kaç progosor baktı ..ve en son altı ayda bir bakmamız lazım eğer büyürse yayilirsa koyu renk almaya başlarsa tümör gibi şeyler olabiliyor bunlrin sonu dedi ama endişelenmeyin falan ...kendimi çok kotu hissediyorum yaa ...varmı hiç gözünde leke olan beyaz yerinde .....:KK43: konuyu kaldırmayın lutfen careszi hissediyorum bir iki fikir almak istiyorim
Gorme zouklugu var mi suan..
Bakis acisinda daralma..

O onceden de vardi Muhtemelen sende..Yani yeni gelisen bir durumla artmis gibi degilde gozun sanki eskiden de bir miktar bozukmus gibi geldi bana..
O lekeden bende de var..Yanlislikla tirnagim gozume gelmisti..Hafif kahvrengimsi kuruyup kabuknan bir yara gibi kucuk cember seklinde bir leke birakti.Cok evhamlik bir durum yok bence...Bunu hemen tumore yormazlar.kizariklik,damar vs.. konjonk olabilir..Cok dert etmeyin.Cozulebiliyor.

Doktorlar sıkıntı yok takip edilecek dediyse öyledir kötü bir şey olursa söylerdi yada olucaksa

Iciniz rahat olsun bir kaç farklı doktora daha gidin

Kendinizi üzmeyin üzüntü de hastalığa sebebtir

Kılcal damarların orda açık grimsi minik leke gibi var benimde göz doktoru sorun olarak görmedi şuana kadar da bir sıkıntı olmadı.Ama sizinkinin rengi ve büyüklüğü farklı sanırım.Başka bi doktora daha görünün takipte kalın

O onceden de vardi Muhtemelen sende..Yani yeni gelisen bir durumla artmis gibi degilde gozun sanki eskiden de bir miktar bozukmus gibi geldi bana..
O lekeden bende de var..Yanlislikla tirnagim gozume gelmisti..Hafif kahvrengimsi kuruyup kabuknan bir yara gibi kucuk cember seklinde bir leke birakti.Cok evhamlik bir durum yok bence...Bunu hemen tumore yormazlar.kizariklik,damar vs.. konjonk olabilir..Cok dert etmeyin.Cozulebiliyor.
ya birden çıkmadı aslinda ama tam kestiremiyorum ergenlikte yoktu mesela ...gözlerim biraz bozuktu sadece ...bu leke sanırım son üç veya iki senede oluştu .seninki en azından tırnak izi biliyorsun...benimki nebileyim takip edilecek olması bile beni geriyor sancı da var arada beynine doğru:(

en son tıp fakultesine gittim bir kaç progosor baktı ..ve en son altı ayda bir bakmamız lazım eğer büyürse yayilirsa koyu renk almaya başlarsa tümör gibi şeyler olabiliyor bunlrin sonu dedi ama endişelenmeyin falan ...kendimi çok kotu hissediyorum yaa ...varmı hiç gözünde leke olan beyaz yerinde .....:KK43: konuyu kaldırmayın lutfen careszi hissediyorum bir iki fikir almak istiyorim
Askım sakin ol benim dr bahsettigin yerde ve tarzda lekem var bana ben demişlerdi büyürse alırız 6 ay sonra grl dediler korkumdan gidemedim ve büyüyo da galiba :( ama ben yani...
Panik olma beni de etme

Benim vardi kahverengi lekem gozumde ama simdi baktim kaybolmus. Olabiliyor yani.

Sakin olun, kaygilanmayin hemen.

Nokta seklindr ama kahve bi leke böyle cilt beni kahvesi degil... ve büyüdü zamanla
sadece nokta seklindeyse bence gerçekten bendir ...sonradan mı oluştu eskiden beri var mıydı ....benimki yayılmış bişey ya damar çatlaması gibi sissli bir goruntu :( artık resim cekinmeye uyanmaya basladim

Yok yok bendir o arkadaşım gördü lekeyi bende ilk... aa gözündr ben var babamda da var demişti doktora gittim o da brn dedi tümör filan ilk kez duyuyorum panik olma brn dr doktora gidrm bari :KK43:
evet ilk doktor hatta iki doktor da ben dedi ama tıp fakultesine de gittim en son profosor dedi işte bende şok oldum ilerleme yaparsa tümör gibi olabilir dedi şok oldum ya ...resmini çekti altı ay sonra bidaha bakacak karşılaştırma yapacakar

sadece nokta seklindeyse bence gerçekten bendir ...sonradan mı oluştu eskiden beri var mıydı ....benimki yayılmış bişey ya damar çatlaması gibi sissli bir goruntu :KK43: artık resim cekinmeye uyanmaya basladim
Bencr aynı gibi geliyor bana betimlemelerinizden... 17 yasımda filan cıktı... Korkmayın bence sizin de bendir... Ona bakarsak cilt benleri dr kanser öncü lezyon diye geçiyo ama nr alaka yani ben cıkardık diye cilt kanseri miyiz hayır...

Bencr aynı gibi geliyor bana betimlemelerinizden... 17 yasımda filan cıktı... Korkmayın bence sizin de bendir... Ona bakarsak cilt benleri dr kanser öncü lezyon diye geçiyo ama nr alaka yani ben cıkardık diye cilt kanseri miyiz hayır...
hadi yaa öylemi geçiyor kanser öncesi lezyon nedemek canım ya :(

Back
X