- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
- Konu Sahibi melankoliq13
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok ama cidden zenginsen yasiyon su hayattaBaşlıkta muayene demişsiniz konuda ameliyat.
Bazı şeylerin bedeli yüksek özellikle de nadir bulunanlarda
95 bin çok yüksek elbette ama tamamı dr a olmuyor
Basligi yanlis yazmisim duzeltemiyorumda bende yeni farkettimBaşlıkta muayene demişsiniz konuda ameliyat.
Bazı şeylerin bedeli yüksek özellikle de nadir bulunanlarda
95 bin çok yüksek elbette ama tamamı dr a olmuyor
Kayseride arastirildivakıf üniversitesine gitmişler ama,
çapa cerrahpaşa, adanada balcalı araştırılmış mı?
arkadaşım çok geçmiş olsun .Twitter hesapları var mı bilmiyorum .Ama Haluk Levet Ahbap platformuna yazsınlar . O adam o parayı toplar o ameliyatı yaptırır. Sürekli sürekli ve sürekli her türlü yardıma el açıyorBi akrabamizin kzi var beyninde bir hafta once tumor cikti daha onceden varmis ama yeni ogrenildi hastaligin adi konduktan sonra kiz suymaz oldu agzi yamuldu gozu cift gruyormus kaydi gozleri sivastan kayseriye goturduler kayseri kizin saclarini kesti ameliyat edecekti ama yuzde bir ihtimal verdi masada kalir dedi ameliyat etmedi kiziniz yemek yiyemez nobetler gecirir dedi su anda kizi istanbula yeditepe hastanesine goturduler doktor 95 bin istiyor ameliyat icin bu dunyada sadece zenginin mi yasamaya hakki var
Genelde yazilan yerler hic okumuyorki mesajlariarkadaşım çok geçmiş olsun .Twitter hesapları var mı bilmiyorum .Ama Haluk Levet Ahbap platformuna yazsınlar . O adam o parayı toplar o ameliyatı yaptırır. Sürekli sürekli ve sürekli her türlü yardıma el açıyor
Uğur TÜRE dimi doktor. Benim ablamın doktoru bizde o civarlarda ödeme yaptık. Maalesef çok yüksek miktarlar ama adam imkansız ameliyatları yapıyor. Ablamı gezdirmediğimiz doktor kalmadı bir tek Uğur Bey 100DE 100 alırım dedi ve dediğini yaptı. Verdiğimiz para sonuna kadar helal olsun. Sanmayın ki çok zenginiz rahat konuşuyorum evimizi sattık. Ülkemizde o doktora Yeditepenin verdiği imkanlar verilse o da devlette ameliyatlar yapar.Bi akrabamizin kzi var beyninde bir hafta once tumor cikti daha onceden varmis ama yeni ogrenildi hastaligin adi konduktan sonra kiz suymaz oldu agzi yamuldu gozu cift gruyormus kaydi gozleri sivastan kayseriye goturduler kayseri kizin saclarini kesti ameliyat edecekti ama yuzde bir ihtimal verdi masada kalir dedi ameliyat etmedi kiziniz yemek yiyemez nobetler gecirir dedi su anda kizi istanbula yeditepe hastanesine goturduler doktor 95 bin istiyor ameliyat icin bu dunyada sadece zenginin mi yasamaya hakki var
Aynen ugur ture herkes cok ovuyor doktoru keske devlette olsaymis ablanizada cok gecmis olsun simdi nasilUğur TÜRE dimi doktor. Benim ablamın doktoru bizde o civarlarda ödeme yaptık. Maalesef çok yüksek miktarlar ama adam imkansız ameliyatları yapıyor. Ablamı gezdirmediğimiz doktor kalmadı bir tek Uğur Bey 100DE 100 alırım dedi ve dediğini yaptı. Verdiğimiz para sonuna kadar helal olsun. Sanmayın ki çok zenginiz rahat konuşuyorum evimizi sattık. Ülkemizde o doktora Yeditepenin verdiği imkanlar verilse o da devlette ameliyatlar yapar.
haber kanallarına yazınGenelde yazilan yerler hic okumuyorki mesajlari
Ablamın durumu kötüydü hamdolsun şu anda iyi...Aynen ugur ture herkes cok ovuyor doktoru keske devlette olsaymis ablanizada cok gecmis olsun simdi nasil
Zaten daha fazla istemis onden yetmisbes milyar ameliyattan sonra yirmi milyari istiyormusBirde size tavsiyem. Şimdi ameliyata karar verilirse, sizden bir peşinat alacaklar ameliyat sonrası da kalanı vereceksiniz. Deli gibi pazarlık yapın, durumunuzu anlatın önemli miktarlarda indirim alırsınız
Saolun ama bakmiyorlarhaber kanallarına yazın
show tv star haber whatsap hattından durumun ciddiyetını anlatın
belkı haberlere cıkar yardımseverler el uzatır
allah yardımcınız olsun
İyi de arkadaşlar en mantıklı şeyleri söylemiş siz habire bakmıyorlar bakmıyorlar diyorsunuz anlamadım ki ne yapmamızı istiyorsunuz daha başka ne söylenebilir?Zaten konuyu acma amacimda sizlerden fikir edinmek neler yapilabilir dye