• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tumorlu hastadan muayene parasi 95bin istenmis

Bazi arkadaslar yanlis anliyor galiba ben burda yardim kampanyasi baslatmadim oyle biseyim asla olamaz ben kimseden yardim beklemiyorum medya dahilinde soruyorum ailenin haberi var zaten onlar perisanlar ben sadece medyaya mesaj yazdim hicbiri gorulmedi diyorum

Bazi arkadaslar yanlis anliyor galiba ben burda yardim kampanyasi baslatmadim oyle biseyim asla olamaz ben kimseden yardim beklemiyorum medya dahilinde soruyorum ailenin haberi var zaten onlar perisanlar ben sadece medyaya mesaj yazdim hicbiri gorulmedi diyorum
Ama suc oldugu soyleniyor zten oyle bisey
Canım Valilikten izin alinitor.Yanlis bilgi vermek istemem ama çocuğun raporları ve hangi hastanede ameliyat olacağı ve tedavi toplam maliyeti aliniyor açılan hesap numarası halka duyurulabiliyor o zaman.Elden bir para akışı yok.Hesaba yatan yardımlar hastahane için gerekli rakama ulaşınca hesap bloke oluyor ve yardım hastahanenin hesabına geciyor

İyi de bahsettiğiniz özel hastane değil mi yani çok normal ?
Hem üniversite hastaneleri varken ağır vakalarda özel hastane seçilmesinin hiçbir mantığı yok bu hastanın gideceği yer hacettepe vb yerler.adı özel olunca çok matah zannediliyor öyle bi durum yok

Devletin egitim arastirma hastaneleri yapmiyor mu acaba ameliyati?

Yeditepeye cok yakin FSM egitim arastirma hastanesi var mesela

Bi akrabamizin kzi var beyninde bir hafta once tumor cikti daha onceden varmis ama yeni ogrenildi hastaligin adi konduktan sonra kiz suymaz oldu agzi yamuldu gozu cift gruyormus kaydi gozleri sivastan kayseriye goturduler kayseri kizin saclarini kesti ameliyat edecekti ama yuzde bir ihtimal verdi masada kalir dedi ameliyat etmedi kiziniz yemek yiyemez nobetler gecirir dedi su anda kizi istanbula yeditepe hastanesine goturduler doktor 95 bin istiyor ameliyat icin bu dunyada sadece zenginin mi yasamaya hakki var
Öncelikle rabbim şifa versin ama düzen böyle gerçekten.10 yıl önce izmirde üniversite hastanesinde teyzem belindeki tümör için ameliyat olduğunda 25 bin istemişti doktoru.vermezseniz ben ameliyata girmem asistanlar yapar demisti.gercekten garibanın yaşamaya hakkı yok bu memlekette.

Bi akrabamizin kzi var beyninde bir hafta once tumor cikti daha onceden varmis ama yeni ogrenildi hastaligin adi konduktan sonra kiz suymaz oldu agzi yamuldu gozu cift gruyormus kaydi gozleri sivastan kayseriye goturduler kayseri kizin saclarini kesti ameliyat edecekti ama yuzde bir ihtimal verdi masada kalir dedi ameliyat etmedi kiziniz yemek yiyemez nobetler gecirir dedi su anda kizi istanbula yeditepe hastanesine goturduler doktor 95 bin istiyor ameliyat icin bu dunyada sadece zenginin mi yasamaya hakki var
Aile vakit kaybetmeden yardım kurumlarına derneklere başvursun tabi maddi gücü yoksa

Cerrahpaşa beyin cerrahi Mustafa Uzan ile irtibat kurdunuz mu? Yapamayiz denilen bir ameliyati yaptigini biliyorum. Yuzde yuz temizlenememis ama doktor ile ilgili degil tumor temizlenemez bir tipteymis. Sizinki mumkun olur belki.
Bir de saglik bilimleri universitesi Allaattin Yurt da ege bolgesinde iyi bilinir.

Burada zaten size para falan gönderilemez suç. Dolandırıcılık kapsamına giriyor. Başınız ağrımadan para toplansın istiyorsanız valilikten izin alarak kampanya başlatmanız gerekir.

Ahhh ahhh paranın gözü kör olsun.Para herşey demek değil ama para çok şey iste imkansızlıklar çok ama.cokkk zor Allah şifa versin

Devletin egitim arastirma hastaneleri yapmiyor mu acaba ameliyati?

Yeditepeye cok yakin FSM egitim arastirma hastanesi var mesela
Devlette o kadar imkan yok. Yeditepede mikrocerrahi var. Aletler çok iyi. Beiyn çok tehlikeli bir organ en küçük yanlış harekette sakat kalma, kör olma, hata hayatını kaybetme riski var. Devlet hastanelerinde maalesef bu tarz tehlikeli alanda bulunan tümörleri müdahale çok zor ya da hasta hasarlı çıkıyor.. Hele gencecik bir hasta devlet hastanesinde riske edilemez

Bu konuyla ilgili okul öğretmenleri öğrenciler Bi çalışma başlatacaklar galiba o çocukla kızım aynı okulda kızım dün akşam sosyal medyadan arkadaşlarını organize etti bugün de müdür ve öğretmenleriyle görüştü valilik izni olmadan birşey yapılamıyor malesef yavrum daha çok küçük inşallah güzel haberlerini alırız

Haluk Levent'in AHBAP İnstagram adresine mutlaka yazın elinden geldiğince destek oluyor.Acil şifalar diliyorum.

Back
X