- Emoji Skoru
- 719
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
canım, Ya tamam ahirette de görelim göreceğimizi ama bize bu taraf lazım artık.Yani burada da adalet yerini bulsun mümkünse.Ne kadar pislik bir ülke olduk. Hergün tecavüz taciz haberleri. Ben okurken rahatsız oluyorum Allah bizzat yaşayanlara sabır versin. Allahın adaletine güvenim sonsuz zaten ahirette başlarına gelecekler belli ama böyle hayvanların cezasını çektiğini bu dünyadayken görmek istiyorum. Sonsuz acılar içinde kıvranırlar umarım.
Ona hiç umudum yok. Kendi canları yanmayınca adaleti getirmiyorlar bu ülkedecanım, Ya tamam ahirette de görelim göreceğimizi ama bize bu taraf lazım artık.Yani burada da adalet yerini bulsun mümkünse.
Güçsüzün lehine işlemez hiç bir zaman.Ona hiç umudum yok. Kendi canları yanmayınca adaleti getirmiyorlar bu ülkede
Öğretmen görüyor kızın karnının şiştiğini ama ailesi farket miyor mu bu durumu?Hıhı yine ensest bir şeyler çıkar bunun altından.
Oglumla parka bile gidemez oldum insanlardan korkar ve herkes den şüphe eder oldum delirecegim galiba :/Ya yeter, öleceğim artık. Her yerden mi çocuk istismarı haberi gelir!
Kıyamam kuzum benim, kim bilir nasıl korkmuştur.
Anne nin haber i vardır belki kızını neyse ya günaha girmek istemiyorumÖğretmen görüyor kızın karnının şiştiğini ama ailesi farket miyor mu bu durumu?Hıhı yine ensest bir şeyler çıkar bunun altından.
Hiç sorgusuz asılmaları gerekiyor bence hemde meydanda sallandıracaksin ibreti alem olsun herkesden şüphe eder oldumNe kadar pislik bir ülke olduk. Hergün tecavüz taciz haberleri. Ben okurken rahatsız oluyorum Allah bizzat yaşayanlara sabır versin. Allahın adaletine güvenim sonsuz zaten ahirette başlarına gelecekler belli ama böyle hayvanların cezasını çektiğini bu dünyadayken görmek istiyorum. Sonsuz acılar içinde kıvranırlar umarım.
Öğretmen görüyor kızın karnının şiştiğini ama ailesi farket miyor mu bu durumu?Hıhı yine ensest bir şeyler çıkar bunun altından.