Tuniğime uygun hangi renk pantalon gider?

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
34
Eskişehir
kızlar yeni tunik aldım gri renkte fakat altına hep siyah pantolon giyiyorum.bir türlü uyduramıyorum başka renklere .hangi renkler gider bana yardımcı olabilirmisiniz??

Eklentiler

• $Merve755.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleme:
pardon kzlar teknik sorun yüzünden konumun başlığı yanlış oldu

tuniğime uygun hangi renk pantolonlar gider? olacaktı

Açık pembe renk pantolon çok hoş gider ama bu sefer ayakkabı sorun olur Ayakkabının da ya tuniğin renginde yada yine açık renk pembe ayakkabı gerekir .Boş ver benim yazdımı masraf çıkarıyorum:)

Açık pembe renk pantolon çok hoş gider ama bu sefer ayakkabı sorun olur Ayakkabının da ya tuniğin renginde yada yine açık renk pembe ayakkabı gerekir .Boş ver benim yazdımı masraf çıkarıyorum:)

aa canım nye boşveriyim.çok sağol yazdığın için değerlendireceğim

canım boşver uyum aramayı zaten kıyafetler de uyumu hiç sevmem hem bir renk aramana gerek yok tuniğin her pantolonla giyilebilecek bir renkte zaten

canım bu trençkot,un altına herşey gider ve ayrıca rengi griden daha çok bej rengine benziyor ve bu renk herşey ile uyum içinde giyilebilir.

canım bence kırmızı pantolonda çok yakışır trençkotun açık gri siyah botla gider diye düşünüyorum :)

griye gidecek son şey siyahtır..
metalik gri olmadıktan sonra siyahla kombine olamaz
bejin altınada herşey gitmez rengi bej gibi evet ama gri diyrosan gridir
yaşınız ufaksa en uygun renk pembenin tonlarıdır ama sadece ayakkabınızda olmamalı aksesuarlardan biriside pembe olmalı
mor rengide kombine olur
deniz yeşilinin canlı tonlarıylada olabilir.

canım bence de renkli pantolonlar çok yakışır özellikle kiremit rengi koyu yeşil ya da bordo çok hoş olur.altına da kısa ya da uzun bot ile çok şık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…