Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
b&m acaba bahsettiğin kumaş süet mi

dsc0091n.jpghttp:

B&M bak bu benm kabanım senn dediğinde tam olarak bu..ben pendikten eser mağazasından almştım..

evet işte tam benim tarz ama bulunmuyorki bu tip şeyler her yerde gerçi bir iki yer var tasarımlarını beğendiğim ama mesela bershkayı çok beğeniyorum bize göre de kıyafetler var

valla bende hiç bulamıorum dışarda bazen başkalarının üstünde görüorum çok begeniorum ama kendimm bulamıorum yaa millet nerden buluo anlamıorum kii.. bershka ya bakmıştım 2 hafta önce yoktu güzel bişi yada bana denk gelmio ... olmadı kendim çizip diktiricem artık ..

b&m acaba bahsettiğin kumaş süet mi

yok canım süet değil bak alttaki :)

dsc0091n.jpg

canım bunu ben pendik eser giyimden aldım

evet canım dediğim kumaş işte bu ama ben siyah ve uzun topuğa kadar olanından istiyorum :(

fatihtede eser var
bakalım inşlh haftaya çarşamba günü gidicem inşlh bulurum
bulursam eklerim resmini kaydirigubbakcemile3

heyyy topiğimin takipçileri sizden bi yardım istiyorummm!!!!

ya bi pardesü gördüm arkadaşımda ve aşık oldum :))).kadife kumaşa karşı biz afım var bayılıyorum :)
kadife gibi ama değil kumaşın adına "tay tüyü " diyolar
bu kumaşı bilen ve bu kumaştan pardesü satılan mağzaları bilenleriniz varmı
acil cevap bekliyorum bilenlerden lütfen !!

canım setrems te gördüm mavi siyah çzgili çok hoş bişeydii tam senin anlattığın kumaştanyerimseniben

ayyy kızlar herkezın parduselerı tunıklerı harıka... ben daha yenıcık goruyorum bu topıgı... bende eklemek ıstıyorum ama maglum gobusum buyudugu ıcın hepsını kaldırdım.. ama olmadı cıkarıp eklerım nolcak yaaa:):):) hatta en son bı avmden almıstım hafta sonu ındırımı vardı 139 tlden 39 a ındırmıslerdı... cok begeneek aldım ama hamıle olunca hııııccc gıyemedım duruyo olece:(:(

resim.php
[/URL][/IMG]

resim.php
[/URL][/IMG]

buda kışlıgım

resim.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Back
X