- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi superisi96
-
zayıfsan al bence güzel ama biraz göbeğin varsa karın kısmı bol ya göbeğin iyce çıkabilir hamile gibi benm vardı buna bezer karnı bol bi tuniğim bi kaç kişi hamile misin demişti giymedim bi dahaEki Görüntüle 838949
Selam kızlar
Ben bu elbiseyi çok begendim
Tesettürlüyüm,bu yüzden tunik olarak almayı düşünüyorum
Sizce güzel mi?
Sizce nasıl,fikir belirtinn
boyum 160 kilom 56zayıfsan al bence güzel ama biraz göbeğin varsa karın kısmı bol ya göbeğin iyce çıkabilir hamile gibi benm vardı buna bezer karnı bol bi tuniğim bi kaç kişi hamile misin demişti giymedim bi daha
boyum 160 kilom 56şişkoyum galiba
Minnacık göbeğim var hani burdayım demiyor ama el sallamayı da ihmal etmiyor
Üstümde bol dursun diye hep 38 beden alırım,sarmasın hatlar belli olmasın maksat ama kararsız kaldım bunda hani altına pantolon giyince komik,kötü durur mu sonuçta kiloş ya elbise gibi (zaten elbise yaaynıyız o zaman ben de 159 58 kilo :) netten alıcaksan bi daha düşün o zaman
Üstümde bol dursun diye hep 38 beden alırım,sarmasın hatlar belli olmasın maksat ama kararsız kaldım bunda hani altına pantolon giyince komik,kötü durur mu sonuçta kiloş ya elbise gibi (zaten elbise ya) o yüzden kararsız kaldım
ya 18 yaşındayım ben,o yüzden cıcır bıcır bişi arıyorumbence alma önceden tunik bulmak zor oluyodu ondan böle elbise falan bakılıyodu şimdi o kadar tunik modelleri var ki onlardan baksana bi canm ha tabi fiyatı uygunsa alabilirsinde
ya 18 yaşındayım ben,o yüzden cıcır bıcır bişi arıyorum
Hani yaşıma uysun şirin dursun diyeeğer rastgelirseniz güzel tunik modellere,buraya da link verirseniz çok dua ederim
bunu tozludan buldum zten sefamervedekiler çok ağır yasefa merve moda nisa e tesettür falan oralara bi bak istersen canm bide tozlu ben oralardan alıyorum
Evet tesettürlüyüm,anladım bende yakışmayacagını düşündüğüm için sordum,teşekkür ederimkesinlikle alma
evet çok güzel elbise bunu iki şekilde giyebilirsin taytla veya ten çorapla
eğer pantolonla giyeceksen hiç hoş durmuyacaktır.
teseddürlüymüsün yakışacağını sanmıyorum
bunu tozludan buldum zten sefamervedekiler çok ağır ya
ayy bunun kuşaksız hali çok güzel olurmuşş çok begendimEki Görüntüle 844777 Eki Görüntüle 844777
canım resim yüklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum istersen sana bi link atıyim aradığın tarzda kıyafetler bulabilirsin gibi geliyo
https://www.facebook.com/barkod.moda
ayy bunun kuşaksız hali çok güzel olurmuşş çok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?