Tunik :)

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248
$b_50245387-10102013124429.webp
Selam kızlar:3:
Ben bu elbiseyi çok begendim :27:
Tesettürlüyüm,bu yüzden tunik olarak almayı düşünüyorum:23:
Sizce güzel mi?
Sizce nasıl,fikir belirtinn:43::43::43:

Eki Görüntüle 838949
Selam kızlar:3:
Ben bu elbiseyi çok begendim :27:
Tesettürlüyüm,bu yüzden tunik olarak almayı düşünüyorum:23:
Sizce güzel mi?
Sizce nasıl,fikir belirtinn:43::43::43:
zayıfsan al bence güzel ama biraz göbeğin varsa karın kısmı bol ya göbeğin iyce çıkabilir hamile gibi benm vardı buna bezer karnı bol bi tuniğim bi kaç kişi hamile misin demişti giymedim bi daha :52:

zayıfsan al bence güzel ama biraz göbeğin varsa karın kısmı bol ya göbeğin iyce çıkabilir hamile gibi benm vardı buna bezer karnı bol bi tuniğim bi kaç kişi hamile misin demişti giymedim bi daha :52:
boyum 160 kilom 56:27:şişkoyum galiba:27:
Minnacık göbeğim var hani burdayım demiyor ama el sallamayı da ihmal etmiyor:27:

aynıyız o zaman ben de 159 58 kilo :) netten alıcaksan bi daha düşün o zaman :40:
Üstümde bol dursun diye hep 38 beden alırım,sarmasın hatlar belli olmasın maksat ama kararsız kaldım bunda hani altına pantolon giyince komik,kötü durur mu sonuçta kiloş ya elbise gibi (zaten elbise ya:27:) o yüzden kararsız kaldım:27:

Üstümde bol dursun diye hep 38 beden alırım,sarmasın hatlar belli olmasın maksat ama kararsız kaldım bunda hani altına pantolon giyince komik,kötü durur mu sonuçta kiloş ya elbise gibi (zaten elbise ya:27:) o yüzden kararsız kaldım:27:

bence alma önceden tunik bulmak zor oluyodu ondan böle elbise falan bakılıyodu şimdi o kadar tunik modelleri var ki onlardan baksana bi canm ha tabi fiyatı uygunsa alabilirsinde

bence alma önceden tunik bulmak zor oluyodu ondan böle elbise falan bakılıyodu şimdi o kadar tunik modelleri var ki onlardan baksana bi canm ha tabi fiyatı uygunsa alabilirsinde
ya 18 yaşındayım ben,o yüzden cıcır bıcır bişi arıyorum :27:
Hani yaşıma uysun şirin dursun diye:27:eğer rastgelirseniz güzel tunik modellere,buraya da link verirseniz çok dua ederim:6:

ya 18 yaşındayım ben,o yüzden cıcır bıcır bişi arıyorum :27:
Hani yaşıma uysun şirin dursun diye:27:eğer rastgelirseniz güzel tunik modellere,buraya da link verirseniz çok dua ederim:6:

sefa merve moda nisa e tesettür falan oralara bi bak istersen canm bide tozlu ben oralardan alıyorum

kesinlikle alma

evet çok güzel elbise bunu iki şekilde giyebilirsin taytla veya ten çorapla
eğer pantolonla giyeceksen hiç hoş durmuyacaktır.
teseddürlüymüsün yakışacağını sanmıyorum

kesinlikle alma

evet çok güzel elbise bunu iki şekilde giyebilirsin taytla veya ten çorapla
eğer pantolonla giyeceksen hiç hoş durmuyacaktır.
teseddürlüymüsün yakışacağını sanmıyorum
Evet tesettürlüyüm,anladım bende yakışmayacagını düşündüğüm için sordum,teşekkür ederim :16:

Back
X