• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe 4.gün başlanırmı

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
266
36
18
25
Kızlar tüp bebek istiyoruz ama haftasonuna denk geldi adetim doktor izinliydi yarın pazartesi gidicem adetin 4.günü tüp bebeğe başlanır mı bilgisi olan varmı

Kızlar tüp bebek istiyoruz ama haftasonuna denk geldi adetim doktor izinliydi yarın pazartesi gidicem adetin 4.günü tüp bebeğe başlanır mı bilgisi olan varmı
Merhaba bizim bayrama denk gelmişti telefondan ilaçları ve iğneleri anlatarak 2. Günü başlamıştık

Ben 3. Günü başlamıştım.Doktorunuz size söylemedi mi kaçıncı gün başlamanız gerektiğini.. Eğer 4. Gün geç bir tarih ise diğer ayı bekleyin lütfen..Bu tedavi risk istemeyen bir tedavi o yüzden doktorunuza danışın..

Ben 3. Günü başlamıştım.Doktorunuz size söylemedi mi kaçıncı gün başlamanız gerektiğini.. Eğer 4. Gün geç bir tarih ise diğer ayı bekleyin lütfen..Bu tedavi risk istemeyen bir tedavi o yüzden doktorunuza danışın..
Kuzum başladık iğnelerin 6.günündeyim senin sonucun ne oldu🌸

Oyy yerim onuuuu 🌸Allah bağışlasın canım benim çok olumsuz deneyim duyup gördüm kaç gündür o yüzden iyi geldi bunu yazman çok teşekkür ederim kuzum💕💕
Hayır sen sadece olumlu şeyleri düşün kuzum kötüyü hiç aklına getirme bol bol dinlen stresten uzak dur inşallah sağ salim kucağınıza alacaksınız bebeğinizi Allah'ın izniyle dualarım seninle...🙏🙏

Hayır sen sadece olumlu şeyleri düşün kuzum kötüyü hiç aklına getirme bol bol dinlen stresten uzak dur inşallah sağ salim kucağınıza alacaksınız bebeğinizi Allah'ın izniyle dualarım seninle...🙏🙏
Sağol birtanem çok iyi geldi bu mesajın inşallah dondurmayada gerek kalmadan taze transferle hemen gebe kalabilirim🥲💕

Back
X