H hesapbir Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 260 36 18 25 Pazar 18:07 Konu Sahibi Konu Sahibi hesapbir #1 Kızlar tüp bebek istiyoruz ama haftasonuna denk geldi adetim doktor izinliydi yarın pazartesi gidicem adetin 4.günü tüp bebeğe başlanır mı bilgisi olan varmı
Kızlar tüp bebek istiyoruz ama haftasonuna denk geldi adetim doktor izinliydi yarın pazartesi gidicem adetin 4.günü tüp bebeğe başlanır mı bilgisi olan varmı
T tupbebeksurecim0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 660 242 53 Çarşamba 23:56 Konu Sahibi Konu Sahibi hesapbir #2 hesapbir .!.: Kızlar tüp bebek istiyoruz ama haftasonuna denk geldi adetim doktor izinliydi yarın pazartesi gidicem adetin 4.günü tüp bebeğe başlanır mı bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Başlanır ben bir kez kontrole.mecburen sizin gibi gitmiştim
hesapbir .!.: Kızlar tüp bebek istiyoruz ama haftasonuna denk geldi adetim doktor izinliydi yarın pazartesi gidicem adetin 4.günü tüp bebeğe başlanır mı bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Başlanır ben bir kez kontrole.mecburen sizin gibi gitmiştim