- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.681
hiç bu kadar geçe kalmazdı ama korkuyom ya hiç çatlamazsa bu aygeçen ay 26 günde oldum belki ondan gecikti bu yumyum.kociş bu gece geç de olsa gelecek yaşasın .preseed yok malesef. ve vajinal krem kullanıyodum dün bitti hala içerde kalıntıları var.ama dr çalış yinede dedi yaa.
birde ben de antibiyotik kullanıyorum yaa acayip yorgunluk, ödem halsizlik yapıyor sorma . 14:30 da uyumuşum galiba... yeni kalkabildim sürüne sürüne. hamile olunca böle olunuyosa çok zor nasıl işe gidilir bilmem. aman bebiş gelsinde bi şekilde hallederiz biz...........
sütlü tatlının kötü olma şansı yok da alman pastasını kalıbın yoksa çıkarırken kırabilirsin aslında o da çok kolay ve çok gösterişli bişey.
Brüksel Muhallebisi:
1 kg süt
3 fincan toz şeker ( normal türk kahvesi fincanı)
2 fincan un (dolu dolu olsun yoksa kıvamı tutmaz)
1 paket vanilya
tüm malzemeleri tencereye koy orta ateşte!! (çok açma) kaynayana kadar karıştır. 2-3 dakika dibi tutmadan pişir. sonra mutlaka blendırdan geçir. pürüzsüz olsun. Islak borcama tatlıyı dök. biraz soğuyunca buzdolabına koy.
Spatulayla çıkarır küçük tatlı tabaklarına ters koyarsın.üzerine isteğe göre tarçın , kakao, ceviz , fındık kırığı, hindistan cevizi vb. ama baharda çilek sosu ile yapmanı öneririm muhteşem oluyo misafirlerim hep tarifini alırlar.
çilekle yaparsan baharda diye yazayım yinede. tarif defterin varsa yazarsın sende:) çileği toz şekerle blendırdan geçirip buzluğa koyuyosun.hafif buzlanınca sertleşmeden tatlının üzerine servis ederken koyuyosun.asıl numara çilekte yani ama diğer türlüde kolay ve lezzetli bir çeşit olur sana.....
![]()
yok kusum gecıkmedı daha yumyim akıllı cıktı bak nasıl bekledi gördünmü:))))
benım genelde 27-28 oluo ama bazen 27 olduğu ay diğer ay 30 olabılıo
bı ay dah erken diğer ay daha geç olabılıo:))
tamam canım menuyu belırledim
1.pizza(herkes beğenıo garantı olsun dedım)
2.patetes salatası
3. yaş pasta( pasta kekı alıp suslicem kolay olsun dıye:)
4. senın bruksel muhallebisi:)
bu aksamdan tatlıları yapıp bitireyim hatta başliim şimdi:)
tarif için teşekkür ederim ttalım:))