Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bu duayi bir kere okuyacagiz degil mi ?? eksik olmasin diye soruyorum

öyle canım en ağır sınıftır 1. sınıf. zorlar hem veliyi hem çocuğu. devlet okulları çok ödev veriyor özeller daha az. bende okuyacağım yatmadan..

hadi kolay gelsin canım..
neden okadar ders veriyorlar özele giden çocuk akıllıda devlette okuyan akıllı değilmi çocukda bıkıyor ders yapası gelmiyor

bende geçen hafta kendimce liste oluşturdum hepsine okudum...birde sowey ve esra vardı son zamanlarda girmiyorlar ama ben listeme onlarıda eklemiştim

yok ondan değil de çocuk özelde daha çok zaman geçiriyor okulda ve mevcut az öğretmenler okulda yaptırıyor çoğu etkinliği
devlette tam tersi olunca mecbur eve yükleniliyor.
listeye sowzy la esra yı da ekledim ama aklıma gelmeyen birileri daha var sanki...
1 umutbizimolsun
2 umut11
3 yeter
4 ikizler5
5 nazemir
6 tupbaby
7 godes
8 nisa
9 next
10derin
11umutluyum1
12soway
13esra8

Son düzenleme:

janines vardı birde ayşe ben dualarıma ekledim ve başka arkadaşlarımıda dualarıma ekledim inşallh kabul olur

selam arkaaşlar
demin duamızı okudum.
hem arapça hem de Türkçesinden...
annemde amin dedi...
Allah kabul eder İnşallah....
iyi geceler....

sağol cnm eklediğin için, hepinizi öpüyorummmmmmmm

KUZUM BENDE BUGÜN OKURUM DÜN AKŞAM GÖRMEMİŞİM ZATİ EVEDE GEÇ GELDİM ALLAHIN OKUYANDANDA TEŞVİK EDENDENDE RAZI OLSUN HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLUR İNŞALLAH

janines vardı birde ayşe ben dualarıma ekledim ve başka arkadaşlarımıda dualarıma ekledim inşallh kabul olur
yaa janiciğimi nasıl unuttum bilmiyorum diyorum ya bi eksik var diye... ayşe url yi diyorsan ona ayrıca dua ediyorum zaten ama başka ayşe mi vardı bir de?
sağol cnm eklediğin için, hepinizi öpüyorummmmmmmm

tabiki ekliyeceğiz biz bir grubuz:)

kuzum benide unutmamışsın saol bebişimmm

Yeni dönemin hayırlı olsun kuzum adet gelmiş

kuzum benide unutmamışsın saol bebişimmm

Yeni dönemin hayırlı olsun kuzum adet gelmiş
unutmadık yavrum:))) sen de buraya geliyosun sık sık.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?d=2011-03-12 KUZUM DİĞER TABLOYADA YAZDIM BAK BENİMDE ADETİN 3.GÜNÜ 12.MM OLAN YUMOŞ 12.GÜN ÇATLADI BELKİ SNA FİKİR OLUR:44::44::44:

canım burdan tablo görünmüyor senin. bende mi sorun var anlamadım ronya da benimkini göremiyormuş .bi baksana burdan ekliyim bi de sen görcek misin?

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yaa janiciğimi nasıl unuttum bilmiyorum diyorum ya bi eksik var diye... ayşe url yi diyorsan ona ayrıca dua ediyorum zaten ama başka ayşe mi vardı bir de?

tabiki ekliyeceğiz biz bir grubuz:)

hayırlı cumalar...ALLAH ım bugünün yüzü suyu hürmetine ettiğimiz dular kabul olsun amiiin... hergününüz bir önceki günden daha güzel olsun... evet ayşe url yi demiştim...

selam kizlar nasilsiniz???bu ovulasyon tablolarini nasil kullaniyorsunuz biri anlatabilirmi???hesaplamak icin siteye uyemi olmak lazim???ovulasyon takibi icin cok iyi bisey cunku....372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

birde listeyi yapan arkadas kim benide eklerse sevinirim......

dua listesine eklememi istiyorsan tabiki ekleriz. perşembe geceleri okuyoruz duayı.

önce bu ff e üye oluyosun. dil altından sabah saat 6- 8 arası hergün aynı saatte 3 saat kesintisiz uyku olmak şartıyla ölçüyosun.
ingilizcen vardır muhtemelen ff i okuyarak çözersin ama anlamadığın yerleri sorabilirsin. celcius dereceyi seçmen lazım ve celcius ölçen bi derece alman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…