- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.861
harbi ateş düşmüş üffffffffffff393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com umutcumm bu ay ben den el passsateş düştü çamur gibi akıntım var yarına kapıda hayta regli
kızlarr bi fikrim var yumurtlamadığınız günler yumurtlamış gibi yapın yani tarihi doğru vermeyinnn onlarda kasıuyorduıur ve bu etkileerr:)sölemeyin bi daha ki ay bide böle deneyin
amin........Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
umut son durum ne? işlem tamam mı? striptiz sökmemiş olabilir başka yöntem kullansaydın keşkekısssss nerdesınızzzz:)
hadii iyi gecelrrr sekerlerr bugun fik fik olmalıydı ama kociş uyudu
naapsamm strıptız mi yapsam naapsam acepp
harbi ateş düşmüş üffffffffffff
bir de bende kocama her ay sölemicem diyorum yine sölemek zorunda kalıyorum üst üste 3 gün yoksa hayatta yanaşmam ben zaten sölemesemde anlar
amin........
umut son durum ne? işlem tamam mı? striptiz sökmemiş olabilir başka yöntem kullansaydın keşkerüyadayım sanırdı:))))))
yeteer cim nasılsın?
işlem tamam cnm
baktım uyanmıo dedımkı
ben de uyuyuorum ozaman gıttım yatttım
bu kez de onun ıcı rahat etmedii
kucuk çaplı bı hırlaştık sımıd de sen uyuosun dedi
aa dedım napimm kavga ederken mı bırlıkte olcez:))
dusunsene bı yandan hırlşaıoz bı yandan opucekmıyım onuu
delırdım sınırden zaten:)
ama sonra hallettık ödevımızi:)
senden nbr ne zaman gısıosun cnm yenıden dra
işlem tamam cnm
baktım uyanmıo dedımkı
ben de uyuyuorum ozaman gıttım yatttım
bu kez de onun ıcı rahat etmedii
kucuk çaplı bı hırlaştık sımıd de sen uyuosun dedi
aa dedım napimm kavga ederken mı bırlıkte olcez:))
dusunsene bı yandan hırlşaıoz bı yandan opucekmıyım onuu
delırdım sınırden zaten:)
ama sonra hallettık ödevımızi:)
senden nbr ne zaman gısıosun cnm yenıden dra
yarın sabah gidiyorum 11. gün. 11-12 . günler bakıyomuş normalde.12. gün pazar oluyo.dr 13 de olur dedi ama benim içime sinmedi yarına aldım randevuyu. sabah gidip yumoşları göreyim. umutlanmak da istemiyorum ama kısmet te varsa olur. içim de bi pır pır ediyo bu aralar...
face de sobeledim seniiiiiiiiiii...........
işlem tamamsa gerisi teferruattır:))))))))))))))))
evt canım ya insanın kocası olmayınca ottan poghtan zevk almaya bakıyo yazık diyelim hahahaaha.ikizcim benim bülent hoca bi ay öncesinden d. ontrol kullanmaya gerek yok diyordu bizde serdar hoca da aynı yoldan gider sandık ama o yumoşları baskılayıp d. kontrol yöntemiyle diğer ay tüpe başlıyomuş yani bomba elimizde patladı bi ay daha beklemicez derken hem beklemek zorunda kaldık hemde histo çıktı başımızakadın ultrason cihazını histeroskopi sanmış allahım. zevk almış bi de azını kırıverseydin. ben o aleti haftada 2 kez yiyiyorum deseydin bi de üstüne muayene için açılanından takıyolar. ama allah var bu dr um çok nazikti. hiç canım yanmadı...
ayyy en çok ben anlarım bu topikte heralde kocayı yemeğe beklemenin ne demek olduğunu bu saat oldu hala gelemedi benimki yolda zavallacık. zevkle bi yemek bile yiyemiyoruz...
yaa sen neden d.kontrol kulanıyon zararlı mı hist.kopi de?
histeroskopi öncesi ilişki olmasın dediler çekildim 10 gün daha yasak bebe derdine kocadan olacam valla benim koca da çok yoruluyo adamın hali kalmıyo fgik fik için ben de biraz sanat yapıyorum senin gibi striptiz işe yaramıştır yaptıysan haydi bebe olarak sana dönsün inşallah umutcumsorma cnm valla aynen kahve yaptım beklıom basında bakalım nolcek:)
AMİİİİİN canım çok güzel etmişsin duayıRabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
harbi ateş düşmüş üffffffffffff
bir de bende kocama her ay sölemicem diyorum yine sölemek zorunda kalıyorum üst üste 3 gün yoksa hayatta yanaşmam ben zaten sölemesemde anlar
amin........
kızlar biraz dinleneyim ben sizi çokkkkkkkkk öpüyorum histo nextten kucak dolusu sevgiler hepicinizeeeee
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Hayırlı Cumalar
sen napıosunn next hısereskopı oldunmu bakalımm actın mı solleee bii
açmam mı dünya aleme gösterdim baygın baygın bişi de çıkmadı kukuşum bomba gibiymiş bebişimin yatağı hazır gelsin labaratuarda da kendini oluşturcaz e bi zahmet kendi de bi yerleşi veresin
nextcim şimdi bu ay geçecek diğer adetle başlıcaksın yani değil mi aralıkta yine... d.kontrolümü kullancan yoksa ? kararınızı anlamadım...
sendin di mi pizzacı :)
anlat da bi yapıverim kocişime...
nextcim şimdi bu ay geçecek diğer adetle başlıcaksın yani değil mi aralıkta yine... yani bület bey le mi? yoksa d.kontrolümü kullancan diğer dr lamı başlıcan? adınıda bi türlü öğrenemedim onun..kararınızı anlamadım...
slm kızlar tüp bebek yaptıran yada yaptıracaklara bir sorum var...
tedavi aşamasında ya da sonrasınde olup biteni çevrenizdekilerle paylaştınız mı hiç..bende bu ay tup bebeğe başlıyacağım ama kimseye söyleyemiyorum ve bu durum beni üzüyor ama söylemekte istemiyorum. sizlerin bu durumdaki psikolojileri nasıldı merak ettim..yardımcı olursanız sevinirim...
tatlım ben yaklasık göz kararı 650 gr unu ılık sutle yoğuruorum
ama oncesınde ınsant mayayı ılık su ıle bı çay kasığı sekerı karıstııroum o köpürüo bı kenarda
onuda ılk once eklıorum bırazda tuz eklıorum hamuru direk tepsıye koyuorum topu sekılde
tepsıyı yağlayıp..
30 40 dk sısme duruma gore beklıo orda hamur
sen o sırada malzemelrı hazırla
bıber dometes salam sosıs mantar ıstedığın herseyı koy mantar yoksa patlıcan aynı tadı verıo valla:)
bı tabağa bolca kaşar rendele hazır olsun
sonra tepsiye yay hamuru ustune yağ ile şalcada surebılrısın
yada domets rendeleyip pişirik koyabılrısın salçayla ama tadı aynı oluo sadece salça daha pratık
sonra diğer malzemelrı yay ustune
pişmeye 5 dakıka kalada once mısır sonra kaşarı ekle okk misss hımmmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?