- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.741
burası da yanıyor yarın napcaz bilmiyorum vallahi... alışverişe gittik gelince şöyle bi vileda yaptım mutfak banyolar ve koridoru saçlarımdan ter damlıyo o kadar yani. klima çalıştırıyoruz hala.slm kıslarrr nasıl gecıo pzar burasıı cok sıcakk yaa valla
bunaldımmm yuzumu yıkadım yokk sıcak hala:)))))
ayy gebelık ateşlerı bassın inşallah:))))))
canımm yanii 2 saat bile geçse benım aynı ortalamada oluo ateşim ya da ben kendımı
tanıorum artık ondan sanırım..
cnm ölçümlerın geçersiz bile olsa senın zaten 27 28 gunde bir oluo yani zaten en son ıhtımalle
14.gun çatlar bu durumda..benım gecen gun 36.8 cıktı ateşim ama baktım 1 saat geçmiş
her zamankı satten 1 dereceyi çıkarrtım hemen 36.7 dir dedım ama kesın dıyemıoruz
belkı o saatte de 36.8di
normalde sabah her 1 saat 0.1 dereclık artış oluo
olacağı varsa olur cnm yaa
aysenın ayda 1 olmus ilşki ve yumurtanın olup olmadığından da emın
değil ovulasyonu hiç takıp etmıodu zaten
ama oldu bak 22 hafatlık hemde suan:))
aman bencede olacağı varsa olur herşeyi bırakıp hamile kalmak istemiyo ayana yatcam vallahi:) bi arkadaşım 2 yıldır korunmuyodu çok istiyodu ama hiç çaktırmaz. hamile kaldı geçen aylarda hemde 34 yaşında nerdeyse. demez mi süpriz oldu ben seneye düşünüyodum hahahaha. hiç çaktırmıyom sanıyo dayanamadım dedim 2 yıldır neden korunmuyodun ya istemiyosan diye...bende o ayağa yatcam belki vücududa kandırırım. millet cin cin ben heryerde konuşim lak lak....