amanın kocan basmış seni desene:) bende o saatte forumdaydım bi arkadaşımla buluştum o sırada da eşim beni forumda bastı:) bizi takip etmiş deli:) kıskançlık mı yaptı ne artık bilemedim:)))))))) ve sabah 11 de platesim vardı kalkamadım malesef. vee yataktaan kalkar kalkmaz eşim aradı 11. 30 gibi akşama 2 aile misafir var. apar topar işe koyuldum aynen kipa veya pazar bişeyler yapmam lazım. tatlı falan da olsa fena olmaz.ama acaba bende balıkla yemeğe mi alsam bayadır yemeğe almak istiyodum onları aradan çıkar aslında....
demek 36 yaşında israel beyle hamile kaldı arkadaşın. ne güzel darısı başımıza ama hep söylüyorum dua ederken hayırlısıyla deyin diye ....bülent hoca nerede çalışıyor özel mi bi hastanede mi?
senin yaşadıkların çok zormuş canım yaaaa allah bir dahakini kucağına versin ömür boyu acısını göstermesin inşallah....ilaydacım sende hep dualarınızı tam edin . benim çok yakın akrabam 13 yaşında çocuğunu gözünün önünde kaybetti. ve ilkine kardeş olsun diye yapmıştı.antidepresanla yaşıyo ama ruh gibi....... yani her zaman tam ve hayırlısını söylemek gerekiyor.şimdi okuldan bi arkadaşın da 10 aylık bebeği var ve yoğun bakımda 20 gündür. pek de umut yokmuş.bir de 4. ayda hamile kalmıştı o ilk dört ay kendini yedi neden olmuyo diye.dr dr gezdi vallahi 3 ayda bile.yani kendini teselli et diye söylüyorum. gözlerinin içine bakıp emziriyodu geçen ay, bu ay ölecek diyorlar.......
olcak hayırlısıyla . ama bende senin gibi çok umutsuzluğa kapılanlardanım. şimdiden '' tüp yapsamda bakalım olacak mı'' diye hep kötü tarafını görüp erteliyorum. doğal olmuyo diye hiç olmıcak diye korkuyorum. inancım kayboldu biraz. eski heycanım kalmadı. kafamda sorun haline geldi. hamile çocuklu kadın görmek istemiyorum hamile haberleri duymak istemiyorum...............bende vakit bulabilirsem bakarım öpüyorum ..........