evet canım sıkılıyorum bazen. aslında kafamı da dinliyorum ama bazen yeter artık bekarmıyım evlimiyim oluyorum. ovulasyonu yakalıcaz diye havada 40 takla atıyoruz.sürekli geziyo adam ege de . eşimin çalıştığı şirket iflasın eşiğine gelince bari işsiz kalmayayım diye bu işe geçti. eski marka yabancıydı şartlar daha iyiydi ama tutunamadı işe tr de. şimdiki türk ,ama sağlam köklü bi firma diye kabul ettik ama daha uzun bi süre böyle olucak bilmiyorum nasıl katlanıcaz.hamile kalsam yalnız nasıl geçirecem? şimdi bu ay bebek olsa bile 9 aylık olana kadar eşim olmayacak. aslında durum çok zor. üff bunları düşününce doğurasım kaçıyo zaten. bari ikiz falan doğursam da şirket bize acıyıp buraya alsa

nextciğim benim diskalifiye olmama da günler yada saatler var. adet belirtilerim var . ateşe gelince ben ayakta da olsa boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba. çünkü bugün resmen ateşim çıktı 37,5 a. kendimi ateşli yorgun hasta hissetmeye başladım. yinede gidip bi idrar testi yaptım bişey yok zaten. benden ben umutsuzum . sizi bilemem.
yani ben ümitlenip yıkılmaktan nefret ediyorum o zaman bebek fikrinden bile soğuyorum.o yüzden ümitlenmiyorum hiç bi zaman. dediğin gibi napalım laboratuvar da oluversin di mi ama. çok fark etmez.:)
özelden mesajın geldi bende çok girmiyorum face artık. eskiden çok takılırdım.
.
[/url]