yok canım insan biraz fark eder. benim anlattığım durumda kız sürekli şüpheleniyo mesela. hiç güven duymuyo ama her seferinde çocuk sıyırıyo yakalayamadı yani. bi kere ciddi şüphelenmiş nerdeyse yakalıyomuş. bende diyorum yok yok yapmaz o yapmamıştır

(((((((((
yani kız da belki içten içe biliyo ama napsın 2 çocukla. ben en azından hiç şüphelenmedim şimdilik kocamdan . ama ne kadar güvensemde sevsem de %100 güvenmek asla yok. nede olsa onlar erkek:) en azından eşine seni takip ediyorum ve tam olarak güvenmiyorum mesajını vericen ve aldatırsan biteceğini iyi bilecek ki ona göre adım atsın. bende ki uyduruk taktikler böle şekerim :))sende daha iyisi varsa anlat:)))))
ayy yok benım arkadas hıç suphelenmıo
bı kez dedım yazın cok uzun surelı adamı burda bırakıp tatıle gıdıodu
bu kıadar bırakma adamı yalnız fılan dedım uayrayım dedım
gozumle görsem gozume değil ona guvenırım dedı
şekerım dah ne dıım onun ıcın pek kızmıorum kednıme soylemıorum dıye
cunku gozune bıle ınanmayacakmıs banamı ınanacak:)))))
Ay ne hamaratsın yaa benimde yapasım geldi ama biz malesef kocamla yedikleirmize dikkat ediyoruz

((( Yoksa bayılırız valla börek çörek olsun yeterki.... Birde çayyy off offf bir yerim şişecek valla öyle canım çektiki
ayy kusum aslında pek tembelım ev ısını hiç sevmıorum ama
yemek yapmayı sevıorum bıde domateslerıde dun sırf gelmemekre ısrar
edenb esıpam ıcın koydum olurda teşrıf ederse hormonlu
beslenmıım dıye:))))))
ben de dunyadaki sansli kadinlardan oldugumu dusunuyorum, esimi coook seviyorum , bu sevgimizin bir bebek ile taclanmasi en buyuk arzum, Allahim isteyen herkese nasip etsin anne olmayi..
kesınlıkle umutcum sanslıyız cok.sevdığımız adamlarla evlıyız bızı cok seven:)
nazar oluo dıye dusunuorum bazen bızım duğunumzde taa demısler
gelşın guzel damat yakısıklı bunların coocuğu cok gusel olurr
hıhı dıorum bende hemöen oldu:)))))))
ben açlıktan kalktım vallahi de herkes nerde?
umut sende börekleri pişiriyosun şu an kesin.
benim eşimde sevgi doludur dışardan hiç göstermez toplum içinde biraz mesafelidir ama evde sevgi yumağı olur. sarılmadan uyumaz. hep dizimin dibinde olmak ister sbah uyanıp öper yanağımdan......... allah muhabbetimizi bozmasın. kimseninkinide bozmasın.iyi yazı yazsın.
tabiki umutcum sevgi faktörü çok önemli ve arkasından eşlerin hayatta birbirine uygun olması, ne istediklerini bilmesi, neden evlendiklerinin bilincinde olması ,aile mevhumunun iyi gelişmiş olması ve birbirlerini dırdırla mık mık la cık cık la bıktırmaması gerekli.ben bugün adet oldum diye onunda canını sıksam elime ne geçecek mesela.damarıma da basarsa dırdırlanırım o kadarcık da olcek. bir de sınırlar iyi bilinecek. ama en önemlisi de sağlam ve oturmuş bir kişilik galiba.
bende yaşam koçu olcam az kaldı haaa:)))))))
o sana da zaman mutfakta hamaratsın diyelim:)))
şanslıyız evet evet hem de çooook.............
ahahaha ben esım ıcın soyle dıorum dısarda mangal yurek
evde fatıh urek:))))
abu duymasın heee:)))))
Ay canım allahtan yok valla diyecektim ama ayşecik var :))) İnşallah oda okumaz .
Canım bende yemeğine bile rendelerim havuç çok yakışıyor... Ellerine sağlık.
evet cnm cok gusel oluo havuç
cokda faydalı hem:))
aysee gelmez bugun umarım bukadar yemek muhabbetının ustune yazık:)))))