- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #3.321
ay valla cinselliği de poka çevirdik de napalım koskoca bir ay beklemek gerekişuo yakı da alıcam anasını satiim hadi yapmadık demeyiz yakıya da peki :)Ay canım ne iyi yapmışsın valla hem jeli hemde ovulasyon testini almakla. En azından doğru zamanları değerlendirmiş olursun. Bu arada bu yakı denen şey benim aldığım hiçmi hiç kokmuyor. Yani bildiğin bant gibi. Sadece yakıyor o kadar ama oda dayanılmayacak gibi değil azıcık. Yani tedirgin olma kokarmı diye :)))
İnşallah vesile olur tatlım bu yaptıklarımız.
Ttalım bizde aynı durumdayız bugün yapalım bugün yapmayalım modu tam anlamıyla işgençe. Eşim soruyor cihaz ne diyor bende diyorum 3. çizgi hadi o zaman bebek çalışması yapalımaynen bu duurmdayız. Birde diyorlar aklınızdan çıkarın bebek olayını nasıl çıkaracağız bizim gibilerin böyle bir şansı varmıki...
güzel soru bilemedim:)Kızlar bişey soracağım şimdi ben 18. gün yumurtaladım. Bu ay geç yumurtaladım şimdi ben regli günümü 18+14 diyemi hesaplayacağım yani 32. gün mü olacak reglim bir bilgisi olan varmı.
boğaz ağrını al boğaz ağrıma gel canım berbat durumdayım galiba yarın işe gidemeyeceğim doğru sağlık ocağına..................bi laf vardı yaa geçen kim demişti derdim tiker derdini gibi... aynen o durumdayız karşılıklı nextciğim. bir de adet ağrısı başladı şu an 2 tane ağrı kesiciyi yutup yatıyorum hemen.
evet canım öyle olması gerek yada 18+16= 34 olması lazım.
next tatlım sen nasıl oldun ,
kesin sana da okuldan bulaştı. ben bitik vaziyetteyim.[/QUOTE]
aynen boğazım devam ediyo vitamin c kullanıyom bi de eşim bişi daha verdi de ben sorgulamadan kullanıyom aklım fikrim bebe de olduğundan biraz donuk zewkelıyım
evet hapşırıp tıksıran çocuklardan bulaştı insanın yüzüne yüzüne öğretmeeeeniiiim derken tıksırıyolar:)
ben de ben de bu ay preseed leneceğim.
hamile kalsak da şu cinselliği biraz özlesek yaaaa
biraz daha böle görev gibi yaparsak tamamen soğuyacağız diye korkuyorum bu işten.
canım ben ebayla falan uğraşmadım ingilizcenm lisedeki hazırlıktan kalma uğraşmak lazım gitti gidiyordan aldım 90 lira içinde 5 adet ovulasyon 2 adet erken gebelik testi var pahalımı bilmiyom zaten akşam boğazım ağrıyodu uğraşamadım aldım gitti
offff daha pijamalarlayım 12 de çıkmam gerek hala netteyim ve paspalım ve boğazım ağrıyo hadi kızlar bana müsade akşama görüşürük