kız bizim buralara mı geliyosunuz acaba. site falan adı biliyon mu?
yalnız şimdiden böyle oturuyosan kışa daha serince olur.
QUOTE]
ya tam bilmiyorum bizim arkadaşlar oraya taşındılar ev ziyaretine gitcez evka 4 sanırım yafrum ev çok güzel güneş görüyi üşüncek hava yok henüz ama ben üşüyorum atlatamadım bu hafta hiç sporumuza da gidemedik kocaya söylüyom o kadar para verdik gidek hiç olmazsa bi hamama girek diyom ha haahhhhaaa yandı paracıklar mafettin beni boğaz gıcırtısı
orası kesindir zaten erkeklerin keyfi hep yerinde ama yine de bi daha dünyaya gelsem yine kadın olmak isterridum zaten bazen kuruluk oluyo görev gibi olunca bişiye benzemiyo iyi olcak bu inş.
çok katılıyorum umutcum benin bebek tuttuğunda biz tüpe gitcez diye epey salldıydık bi de hamiş olunca sevişme olmaz diye ben o ay yeni ciciler aldıydım işe yaradıydı bu ay da yle yapacam ovulasyonu bulcam pressdi sıkcam pu ha haaaa kırmızı noktaaa
yorumu yapmışınız bana gerek kalmamış ama ben de hayırdır inşallah rüyamda fare gibi bişeyi sol mememle emzirdiydim
kocam geldi adama dedim ki ay ne çabukkk o da dumur oldu pot kırdım kızlar ay elim ayama dolandı hızlı yazcam diye sonra gene girerim