- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #4.161
bi gariplik olması iyi bişey. her zamanki gibi olması adet gelmesi demek..
sabitlenmiş olması iyi mi ki . boş boş boş ben bliyorum.istemyom zaten gelmezse gelmesin.
çok zor bi karar nasıl söylediniz hayret valla. ama kadın inanmaz bence o gurur yapmış kesin biliyodur zaten....
bakalım kusum yaa ateş topişinden cardelens hamıle ve kızın en yuksek atesı kez oda 36.7janiye benden de selam söyleseydin onu özledim bende. iyi olduğuna çok sevindim. gelsin artık ona ihtiyacımız var.
benim de canım sıkkın eşim bi iş değişikliği yapacaktı ve hep yanımda olacaktı ama olmamış.çok morali bozuk. allahım artık bi çıkış yolu göster....
dpo 10. da kan vermıs ne ozguven valla tekdir ettım ben 4 gun gecıo ıdrar testı bıle yapamıom:))))))
jannye slamını soyleemz olurmuyu mhep anıoz ıkzılerle senı dedım kıslardan nomu ısteyen olursa ver ddidi od sana slm soyledi:)))))
herseyde bı hayır vardır kuzum belkı sızın ıcın huzuzrlu bı ıs olmayacaktı
az daha sabır rabbım ısıteecektir canım ya
kıs soylşedık benım mıdem azdı basım ağrıdı agzımdan yara cıktı stresten kadın guluo fılan
keyfı kaçmış bellı ama ben daha cok etkılendım allah ıslah etsın kocasını kuzum...
Selam canlarım şöleee bir kaç sayfaya bakalbildim tanıdık tanımadık herkese sevgileerrrben son bir kaç ayda geldim gelemedim oldu geçen sene bu zamanlar tüp yapmaya başlamış olmuş idimm:Selde var 3 tüp bir aşılama sıfır bebek
:2:hemde 3 farkklı tedavi hee donmuş monmuş diil:Sşimdi 3 donmuş bebe var hazırda ama bu kezde ben hazır olamadım
bebe yapacam diye işe güce ara vermiş idiimm:Ssonrada ha deyince iş bulamyısun tabi:Sşimdide yüksek lisansa başladım ahahaa
baktım bebe gelmiyo iş istediğim gibi olmuyo yine oldum öğrenci anlayacağınız
bu kezde dersler zorluyor bari arada deneyeyim diyorum okula ulaşmak zaten baya zorr anadolu yakassınndan tee beyazıtaa gidiommS:cesaret edemiom yolculuk yapıcam diye:Sböle işte bide cihazdan aldım yumurtlama takibi yapacaz diye başıma iş aştıımm bugün 21. gün halaaa yumurtlamadııııııııııııııııııııııımmmmmm
hepinici candan öpeerimm
alayınıızzz dualarımdaaaasınızzzzzz
![]()
hoşgeldııınn derınn merak edıodum seniiii:))))))gel aradaaaa