• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ıyıyım cnm saol hoşgeldın:)
eve aradım janınesı ıyı gelıodu sesı epey uzun konustuk haftaıcı bı daha arıcam haftasoınu
kocası evde oluo:)
sen napıosun buyumus senın bebeıs maaşallah:))

godess nerdesın kıss kaçak hatun:)
ıyı hadıı bızede anlat öğrendıkelrı:)

ayy hadı sevındım guzel olmasına kuzum
tarıf benden olurda sonu guzel olmazmı:16::16:

çok şükür bende iyim bitanem, devam ediyoruz valla :)) evet büyüdü teyzesi yarın 5 aylık oluyoruz..Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşAllah..sende dualarını eksik etme nolur bizden..aeo..görüşürüz tekrar..

ıyıyız yeterım senden nbrrr bakalımm
esının sonuçlarını aldınızmı
ınsallah hersey yolundadır
kardeın naaapıı başlıomu yrnı tedavıye:)

sağol kuzum mahdolsunn rabbime
canım eşim için prşb gün has gittik :26::26::26:kendi dr (ameliyatı yapan prof )muayenesini yaptı :40::40:akşam aradım ünvrst dede görüşsek dedim tamam dedi :44::44::44:muayene etti konuşduk biraz kafamdaki soruları sordummm:44::44::44: (normalde muayeneleri beyin cerahiden uzman dr ve endokrin dr yapıyorlardı onlarda mr sonucuna bakıp ameliyat gereke bilir demişlerdi)ameliyatık bir durum yok şimdilik dedii:45::45: olduğunda bizat sana ben söylerim :44::44:endokrin dr beyindeki kitleden ne anlarki sana ameliyat demişler:47::47::47: kafanı karıştırmışlar dediii :47::47::47:her kes kendi anladığı konuda yorum yapsın dedi :47::47::47:her şey kontrol altında dediii :40::40::40::40::40: inşşş eşin daha iyi olacak dediii :34::34::34::34::34::34:çok rahahtladımmmm valla :32::32::32::32::32::32::32:

bu arada DİĞER TOPİKTEN KIZLAR SENİ MERAK EDİYORLARRRR BİR GÖRÜN İSTERSENN :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

ıyıyım cnm saol hoşgeldın:)
eve aradım janınesı ıyı gelıodu sesı epey uzun konustuk haftaıcı bı daha arıcam haftasoınu
kocası evde oluo:)
sen napıosun buyumus senın bebeıs maaşallah:))

godess nerdesın kıss kaçak hatun:)
ıyı hadıı bızede anlat öğrendıkelrı:)

ayy hadı sevındım guzel olmasına kuzum
tarıf benden olurda sonu guzel olmazmı:16::16:
Totem yaptım canım ama işe yaramadı :35: şaka tabikide :)))
tatlım bencede dediğin gıbı en uygunu olur atesını ölç
eğer cuma sabah hala yukselmemısse olsun kuzum olabılıosa:)))9
ılşkıden zarar gelmez bugun benım 14. gun bugun br tık yukseldı ateşim sanırım çatladı
ayy evet proxeedi gunde 1e dusuruoruz cunku 6 ay doldu kullanalı
fazlasıda ciğerlere ve böbreğe zarar:))
bu arada sperm testi vermiştik gerçi esımde bende hastaydık bılosun
sonuçlar geldı 1 mlde 14 mılyon toplam 2.5 mılım
ılerı hızlı yıne%0 ılerı yavas %72
yıkama sonrası ise 54 mılyon:)))
ılerı hızlı%11
ılerı yavas%75
valla çarptık böldükk bişey anlamadık
yıkamadan sonra artıomu spermler doktoru aradım
yıkamdam sonra yogunlasıomus spermler
onemlı olan yıkmadan sonmrakı sonucmus aşılama dusunuoz ya
alla oncesı ıcın uzulecek olsakda dr süperr dedi yıkama sonrası ıcın
maaşallah dıım bende:))
bende bu reglımle gıtcem klomenle takibe kuzum:)

canım valla ileri yavaşlar bile hamile kalmana yeterli valla. Yeterki spermle yumurta birbirleirni görür görmez aşık olup vurusunlar :)))))) Gerisi hikaye elektirik olayı canım...Bizim yumurtalar çok nazlı öyle her gelene yüz vermiyorlar :))))

canım eşim için prşb gün has gittik :26::26::26:kendi dr (ameliyatı yapan prof )muayenesini yaptı :40::40:akşam aradım ünvrst dede görüşsek dedim tamam dedi :44::44::44:muayene etti konuşduk biraz kafamdaki soruları sordummm:44::44::44: (normalde muayeneleri beyin cerahiden uzman dr ve endokrin dr yapıyorlardı onlarda mr sonucuna bakıp ameliyat gereke bilir demişlerdi)ameliyatık bir durum yok şimdilik dedii:45::45: olduğunda bizat sana ben söylerim :44::44:endokrin dr beyindeki kitleden ne anlarki sana ameliyat demişler:47::47::47: kafanı karıştırmışlar dediii :47::47::47:her kes kendi anladığı konuda yorum yapsın dedi :47::47::47:her şey kontrol altında dediii :40::40::40::40::40: inşşş eşin daha iyi olacak dediii :34::34::34::34::34::34:çok rahahtladımmmm valla :32::32::32::32::32::32::32:

bu arada DİĞER TOPİKTEN KIZLAR SENİ MERAK EDİYORLARRRR BİR GÖRÜN İSTERSENN :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

Süper canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..

çok şükür bende iyim bitanem, devam ediyoruz valla :)) evet büyüdü teyzesi yarın 5 aylık oluyoruz..Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inşAllah..sende dualarını eksik etme nolur bizden..aeo..görüşürüz tekrar..

ayy ne cabyk gecıo zaman maşaşlalhh ayy oğlanmıs bır de maaşaşlah:))
dularım sızınle cnm bı dua etmeye başlayınca saymaya başlıorum herkesı allah kabul etsın:))

ayy cok sevındım canım benım cok sukur
pekıı tüp bebek ısını naaptınn ilaçları denkleştırmeye çalısıyordun
aa evet baktım sımdıı yaa burdan haberlesıoz diye oraya ayrıca bakmıodum
ama buraya bile cok bakamıorum esım hi.ç istemıo aslında ama ben kaçamak gırıorum:)

Totem yaptım canım ama işe yaramadı :35: şaka tabikide :)))

canım valla ileri yavaşlar bile hamile kalmana yeterli valla. Yeterki spermle yumurta birbirleirni görür görmez aşık olup vurusunlar :)))))) Gerisi hikaye elektirik olayı canım...Bizim yumurtalar çok nazlı öyle her gelene yüz vermiyorlar :))))

ayy ınsallah cnm bakalım bız elımızdn gelenı yapıoz
ben beklerım aslında ama cevreden sordukça mıllet onlar öğrenmeden olsun ıstıorum
rabbım buyuk cnm ona bıraktım ondan ne gelırse kabulum
hayırlı ve sağlıklısını en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah:)))

karasal nerdesın kuzum bu arada yaa hiç goremıorum seni:))

karas ın bugün görgüsüz misafirleri var yemekte işi başından aşkındır şimdi :56::56:
laf yetiştirmeye çalışıyodur arada da pataklıyodur misafirleri:1::1: kemçiriyodur :9::9:

yarın damlar bu ateşim yükselmedi, çatladı mı çatlamadı mı, günde 2 kez mahvoldum ağrım sızım diye gelir:33::33::33:
ama valla yokluğu hissediliyor çatlak karasın:54: değil mi :6::6:

ayy cok sevındım canım benım cok sukur
pekıı tüp bebek ısını naaptınn ilaçları denkleştırmeye çalısıyordun
aa evet baktım sımdıı yaa burdan haberlesıoz diye oraya ayrıca bakmıodum
ama buraya bile cok bakamıorum esım hi.ç istemıo aslında ama ben kaçamak gırıorum:)

hımmm gördüm uğramışsın diğer tarafa
canım ben ilaç ayarlaya bilirsem ayaralayacağım ama hemen bir tedavi düşünmüyorum biraz daha bekleyeceğim hem eşim hazır değil hemde maddi olarak hazır değiliz biliyorsun eşimin bu rahatsızlığı bize maddi olarak çok külfet getirdi (eşim iyi olsun önemli değil tabiki maddi tarafı sonraki iş)o yüzden ilerleyen zamanlarda son defa deneyeceğim

canım geçmiş olsun...ben yeni okudum...inşallah herşey daha da güzel olur sizin için...

ne zaman 3 gün üst üste yapsak bilemedim umutum.......
klomen i çoktan bıraktık 7 . güne kadar içtim.
bilmiyorum işe yarıcak mı içimde bir umut heycan oldu ama umutsuzlukda devam ediyo içten içe...
sen de başla ne zararı var ki klomen çok zararlı bişey değil galiba. 3-4 ay da kullanılıyomuş ...

canımcım,takibin hayırlı uğurlu, yumoşların sağlıklı, 9 ay sonra kucağında olsun...:3::3::3:

benim sıcaklık da 2 gündür düşüşte...sanırım kırmızılar yaklaşıyo....

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
hımmm gördüm uğramışsın diğer tarafa
canım ben ilaç ayarlaya bilirsem ayaralayacağım ama hemen bir tedavi düşünmüyorum biraz daha bekleyeceğim hem eşim hazır değil hemde maddi olarak hazır değiliz biliyorsun eşimin bu rahatsızlığı bize maddi olarak çok külfet getirdi (eşim iyi olsun önemli değil tabiki maddi tarafı sonraki iş)o yüzden ilerleyen zamanlarda son defa deneyeceğim

doğru cnm yaa once can sonra canan:))
haydi bu kez olacak ınsallah cnm benım:)

karas ın bugün görgüsüz misafirleri var yemekte işi başından aşkındır şimdi :56::56:
laf yetiştirmeye çalışıyodur arada da pataklıyodur misafirleri:1::1: kemçiriyodur :9::9:

yarın damlar bu ateşim yükselmedi, çatladı mı çatlamadı mı, günde 2 kez mahvoldum ağrım sızım diye gelir:33::33::33:
ama valla yokluğu hissediliyor çatlak karasın:54: değil mi :6::6:

onlar gelmeden önce evi bi görseniz mis mis bal dök yala. kapıdan girmeleri ile canavarların masaya ve odalara saldırmaları bir oldu. allah fesat ve haset insanlardan korusun o karı varya yatılı yardımcı muabbeti yapan masa örtümün ve ranırımın bileee bileee içine etti resmen mıçtı ne adi insanlarmışşşş kabus gibiydi o dagınık evini bize gezdirdi bide size evimizi gezdirelim diyince bi kah kaha neo kuzum bişeymi yarıştırıyoruz dedi (fesat görmeye bile tahammülü yok diger odalarımı) şeytan o anda kör testere ile kes şu karıyı dedi . biz yeni olunca eşyalarda etrtemizmiş vay anasıını dedim emeklerim boşaaa.bütün akşam çatal kaşık taşıdım karıya ya aşşa düşürüyo ya mutfaga servisin içinde yolluyo ayyyyyyyyy delirecektim. varsa yoksa marka eltimle ikisi.senin telefon kılıfın ne marka ayy benimki şu 100 lira verdim seninki 70lira olandan. muabbetlere bi bakın ya. en dehşet vericisi is okadar insan çocuk yemekten kalktı tek allah kulu el yıkamadı leş leşşşşş ıyyyy . sen o markaları ögrenecegine çocugunua tuvalet egitimi ver mayyymmmuuunnnnn :))))) o rahatladım. ama farkettimki hiç vicdanım kalmamış çocuklara hiç iyyi davranmadım. annem hep çocugu olmayanın vicdanı olmaz derdi teyzemdn için. teyzemde kısırdı ve tambir merhametsizdi:( bende öyle oldum.
nihhaha bensizlik belli oldu yani ayy çok teşekkür ederim akşammmın üstüne sizin benim yoklugumun farkında olmanız ilaç gibi geldi dur öpücem mmmmmmmmmmuah mmmmmmmmuah umutuda öpüyüm muaaaaaaaaaaaaah muaaaaaaaaaahhhhh :D

onlar gelmeden önce evi bi görseniz mis mis bal dök yala. kapıdan girmeleri ile canavarların masaya ve odalara saldırmaları bir oldu. allah fesat ve haset insanlardan korusun o karı varya yatılı yardımcı muabbeti yapan masa örtümün ve ranırımın bileee bileee içine etti resmen mıçtı ne adi insanlarmışşşş kabus gibiydi o dagınık evini bize gezdirdi bide size evimizi gezdirelim diyince bi kah kaha neo kuzum bişeymi yarıştırıyoruz dedi (fesat görmeye bile tahammülü yok diger odalarımı) şeytan o anda kör testere ile kes şu karıyı dedi . biz yeni olunca eşyalarda etrtemizmiş vay anasıını dedim emeklerim boşaaa.bütün akşam çatal kaşık taşıdım karıya ya aşşa düşürüyo ya mutfaga servisin içinde yolluyo ayyyyyyyyy delirecektim. varsa yoksa marka eltimle ikisi.senin telefon kılıfın ne marka ayy benimki şu 100 lira verdim seninki 70lira olandan. muabbetlere bi bakın ya. en dehşet vericisi is okadar insan çocuk yemekten kalktı tek allah kulu el yıkamadı leş leşşşşş ıyyyy . sen o markaları ögrenecegine çocugunua tuvalet egitimi ver mayyymmmuuunnnnn :))))) o rahatladım. ama farkettimki hiç vicdanım kalmamış çocuklara hiç iyyi davranmadım. annem hep çocugu olmayanın vicdanı olmaz derdi teyzemdn için. teyzemde kısırdı ve tambir merhametsizdi:( bende öyle oldum.
nihhaha bensizlik belli oldu yani ayy çok teşekkür ederim akşammmın üstüne sizin benim yoklugumun farkında olmanız ilaç gibi geldi dur öpücem mmmmmmmmmmuah mmmmmmmmuah umutuda öpüyüm muaaaaaaaaaaaaah muaaaaaaaaaahhhhh :D

ayyy ne uyuzmuss kuzum onlat yaa
eltınle değilde onu defet hayatından görüşme ya
görgüsüz sonradan görmüşş kadın :))
bende senı coook öptumm tatlımmm:)))))

Back
X