Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli bir dozu oluyor onda hoca kaç dedi dozuna 300 doz bende baş ağrısı yapmıştı yüksek olduğu içintüp bebeğe yeni başladım ve gonal f kalem iğne ile tedavi görücem ilk deneyimim bu iğneyi kullananlar süreçlerini paylaşabilir mi
Ben günlük doz 300 olarak kullanmıştım. Herhangi bir yan etki yapmadı sadece o dönem iştahsızlık olmuştu. Tam tersi de oluyormuş. Hayırlısı olsun sizin için.tüp bebeğe yeni başladım ve gonal f kalem iğne ile tedavi görücem ilk deneyimim bu iğneyi kullananlar süreçlerini paylaşabilir mi
Genel de gonalf kullanılıyor yumurta büyütme iğnesi dozunu hasta öyküsüne göre veriyolartüp bebeğe yeni başladım ve gonal f kalem iğne ile tedavi görücem ilk deneyimim bu iğneyi kullananlar süreçlerini paylaşabilir mi
Ay güzel haberlerle gelirsin inşallahMerhaba tedaviniz hayırlı olsun bende bugün yumurta toplandı bakalım nasıl gelişecek süreç.bende aynı iğneden oldum
Benimde 225 le başladı bugün 4. Günüm yine aynı dozda devam ettirdi baş ağrısı benimde ara ara yapıyo ama ilaçmı stresmi bilemedimBelli bir dozu oluyor onda hoca kaç dedi dozuna 300 doz bende baş ağrısı yapmıştı yüksek olduğu için
Teşekkür ederim siz ne durumdasınız şuanBen günlük doz 300 olarak kullanmıştım. Herhangi bir yan etki yapmadı sadece o dönem iştahsızlık olmuştu. Tam tersi de oluyormuş. Hayırlısı olsun sizin için.
Benim de 225 dozu niye bu kadar fark varki arada bünyeden kaynaklı mıBende 375 kullandim sanırım 9 gün falan
Ben transfer oldum kan testi vermeyi bekliyorumTeşekkür ederim siz ne durumdasınız şuan
Amin teşekkür ederimİnşallah bebişinize kavuşursunuzyanlış anlamazsanız ne durumda tüp bebek yaptırdınız
Bende kilo almak istiyorum bende de yapsa keşkeBenimde yumurtalarım toplantı yarın 5. Gün olacak bakalım embrioların durumunu bekliyorumm iğne bende şişknlik yaptı tartıda 2 kilo fark ettirmiştir. 300 doz 7 gün falan kullandım
Gonal f baş ağrısı yapıyorBenimde 225 le başladı bugün 4. Günüm yine aynı dozda devam ettirdi baş ağrısı benimde ara ara yapıyo ama ilaçmı stresmi bilemedim
Doğrudur şimdi herşeyi ilaca yormak istemedim stres yapmak istemesemde elimde değil düşünmeden duramıyorum heyecan var herşey varGonal f baş ağrısı yapıyor
İlacın yan etkilerini maalesef göreceksiniz bende mesela progesteron kalçadan olan iğne ateş yapmıştı onu değiştirmişti hoca oksopar iğne morarma yaptı onu da coraspirilw değiştirdi yan etkilerinde muhakkak söyleyin hocaya kimisinde yoğun alerji ve nefes darlığı yapıyorDoğrudur şimdi herşeyi ilaca yormak istemedim stres yapmak istemesemde elimde değil düşünmeden duramıyorum heyecan var herşey var
Doğrudur bugün 5. Yi vuruncam şuan sadece akıntım da artış oldu başka problm yokİlacın yan etkilerini maalesef göreceksiniz bende mesela progesteron kalçadan olan iğne ateş yapmıştı onu değiştirmişti hoca oksopar iğne morarma yaptı onu da coraspirilw değiştirdi yan etkilerinde muhakkak söyleyin hocaya kimisinde yoğun alerji ve nefes darlığı yapıyor