Tüp bebeğe göre hafta hesaplama konusu kızlarrrr

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar
10 eylülde transferım oldu. 5. Gün embrıyosu transfer edıldı.
8. Gun 102
10.gun 213
13. Gün 832
Hafta hesaplamayı blastokıste gore yaparsam 5. Haftalık
Normal Embriyo transferıne gore yaparsam
4 hafta 4 günlük olarak bılgı aldım bır sayfadan..
siz nasıl hesaplıyorsunuz??? Keseyı bu cuma gorebılırmıyum sızce

merhaba,
benimde transferim 13 eylülde oldu, 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi,
11.gün 755 çıktı, doktorum 17.günü kontrole çağırdı, bende nasıl hesaplanacağını bilmiyorum ama az önce başka bir topiğe yazmıştım, cevap vermişler, 4+1 mişim son adet tarihine göre hesaplanıyormuş

Adet tarıhı baz alınmıyor canım transfer tarıhı baz alınıyor . Tup bebek annelerı için en azından. Bende kese ve kalp atısı için heyecanlıyım ınş bır sorun yasanmazzz

Merhaba insallah istedigin gibi olur hersey. Ben yeni uyeyim nasil konu olusturuluyor yardimci olabilir misin

Adet tarıhı baz alınmıyor canım transfer tarıhı baz alınıyor . Tup bebek annelerı için en azından. Bende kese ve kalp atısı için heyecanlıyım ınş bır sorun yasanmazzz
inşallah sorun yaşanmaz, bende bekliyorum sabırsızlıkla,

Agrın oluyormu hafıf ..
Benım karın bel kasık cok hafıf agrılarım oluyor ..endişelenıyorum dogrusu
benim 9. günü çok şiddetli adet sancım oldu, şimdide ara ara adet sancım oluyor bide belim ağrıyor, doktorum bana böyle şeylerin olabileceğini söylemişti

benim 9. günü çok şiddetli adet sancım oldu, şimdide ara ara adet sancım oluyor bide belim ağrıyor, doktorum bana böyle şeylerin olabileceğini söylemişti
Evet normal oldugu soylenıyor. Doktorun senı kese için mı cagırdı??
Ayrıca bır vıtamın vs kullanıyormusun

Evet normal oldugu soylenıyor. Doktorun senı kese için mı cagırdı??
Ayrıca bır vıtamın vs kullanıyormusun
perşembe kontrole gel dedi, ne olacak bilmiyorum,4 tane vitamin kullanıyordum, kan testinden sonra ikiye düşürdü, omega3 ve elevit kullanıyorum.kan sulandırıcı iğne(clexane)ve corasprin günde 1 tane, prednol günde 1 tane,günde 2 defa crinone jel kullanıyorum ve 48 saatte bir bant değiştiriyorum, sen hangilerini kullanıyon

Ben folic dısında hıcbırsey kullanmıyorum.
Beden fokic degılde elevıt verdıkı

Ben folic dısında hıcbırsey kullanmıyorum.
Beden fokic degılde elevıt verdıkı

nerdeyse mayısdan beri, omega 3 , d vitamini, benexol b12 ve elevit kullanıyorum, vitaminleri yeni 2 ye düşürdü, folic vermedi, hiç kullanmadım

ayrica kime sorsaniz size transfwr tarihinizi sormaz hangi doktora giderseniz gidin size son adet tarihini sorarlar 4 5 doktora gittim hepsidemi yanildi :)

yahu 18 haftalik hamileyim cok sukur 5 aydir doktora gidiyorum kimse transfer tsrihini baz almadi tup bebek doktorum bile :) yani
Doktor neden uzmanlık alanı olan bır ayrıntıyı baz alsın. Haftamı merak ettıgım için cok arastırdım. Transfer tarıhının uzerıne 2 hafta eklenerek hesap edıyormuş dr lar..
Mantıklı cevaplar alana kadar arastırdım ki bugun netlestım. Blastokıst transferınde bıle gun farkı ortaya doğal olarak cıkıyor. :) yani

ayrica kime sorsaniz size transfwr tarihinizi sormaz hangi doktora giderseniz gidin size son adet tarihini sorarlar 4 5 doktora gittim hepsidemi yanildi :)
:) doktor niye sorsun ki öğrenmeye acık olsak konuşabılecegızde neyse evet sizsiniz

transfer tarihime gore 17 hafta 2 gunluk cikiyor
normal adet tarihime gore 17+1 cikiyor
ultrson cihazinda 18 hafta cikiyorum :) siz dusunun

:) doktor niye sorsun ki öğrenmeye acık olsak konuşabılecegızde neyse evet sizsiniz
sizin bi sorununuzmu siz sormussunuz bende yazdim cevap olarak kendi bildiginizi dusunuyosaniz soru sormayin ozaman doktora gittiginzide size doktor kac haftalik oldugunu herhalde kafasindan atarak soylucwk daha gider gitmez son adet tarihijiz diye soruyolar hayrwt bisey ya evet ayrica benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…