Tüp bebeğe nasıl karar verdiniz ?

Zeze92

Mucizemi bekliyorum ❤️👼
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
1.283
1.754
63
Merhaba arkadaşlar , 16 aylık evliyim henüz hamile kalamadım. Eşimin sperm sayısı düşük benimde prolaktinim yüksek (kadın doğuma gittim endokrine yönlendirdi ) . Normal yoldan olmayacağına inandım artık . Tüp bebekten de korkuyorum ya olmazsa diye siz nasıl karar verirdiniz teşekkür ederim şimdiden cevaplar için 🤲🏻❤️

Korkmayın, en azından tüp bebek sansınız var.
Benim eşimde sperm 0.
Ameliyat olacak 2 haftaya.
İnsallah bizimde tüp bebek sansımız vardır.

Korkmayın, en azından tüp bebek sansınız var.
Benim eşimde sperm 0.
Ameliyat olacak 2 haftaya.
İnsallah bizimde tüp bebek sansımız vardır.
Gözlerimi doldurdunuz , inşallah sağlıklı sperm bulunacaktır eşinizde . Siz de korkmayın 🤲🏻Tüp bebek şansımız var diyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum. İçinizi rahat tutun lütfen

Gözlerimi doldurdunuz , inşallah sağlıklı sperm bulunacaktır eşinizde . Siz de korkmayın 🤲🏻Tüp bebek şansımız var diyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum. İçinizi rahat tutun lütfen
Tabii kolay bir surec degil. Allah yardımcınız olsun. İnsallah ilk seferde pozitifi görurusunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin, cok teşekkür ederim ❤️🙏🏻

Bende 18 aylık evliyim canım tüplerimin ıkiside kapalı 10 aylık evliyken öğrendim o günden sonra tüp bebek için para biriktirmeye çalışıyrz Alah nasip ederse ocakta başlıyorum

Tabii kolay bir surec degil. Allah yardımcınız olsun. İnsallah ilk seferde pozitifi görurusunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin, cok teşekkür ederim ❤️🙏🏻
amin inşallah 🙏 inşallah sizde ilk deneme de pozitifi görürsünüz , ameliyat güzel geçer de , güzel haber verirsiniz burdan bana ❤️

Bende 18 aylık evliyim canım tüplerimin ıkiside kapalı 10 aylık evliyken öğrendim o günden sonra tüp bebek için para biriktirmeye çalışıyrz Alah nasip ederse ocakta başlıyorum
Çok geçmiş olsun hepimizin dertleri farklı olsa da , duamız aynı ❤️ Tüplerin açılması için bir işlem yapıldı mı

Çok geçmiş olsun hepimizin dertleri farklı olsa da , duamız aynı ❤️ Tüplerin açılması için bir işlem yapıldı mı
Hayır ben öğrendiğim gün çok üzüldüm bayılmışım falan doktorla pek görüşemedim bana tup bebek yaptırırsn üzülme dedi rahmin falan temiz bi sıkıntı gözükmüyor başka dedi öyle kaldı işte.

Hayır ben öğrendiğim gün çok üzüldüm bayılmışım falan doktorla pek görüşemedim bana tup bebek yaptırırsn üzülme dedi rahmin falan temiz bi sıkıntı gözükmüyor başka dedi öyle kaldı işte.
rahim filmi sonucunda mı öğrendin tıkalı olduğunu ? Zamanla alışıyor insan değil mi . Beni tek üzen şey insanların bebek yok mu sorusu. Deliriyorum insanlar sordukça

rahim filmi sonucunda mı öğrendin tıkalı olduğunu ? Zamanla alışıyor insan değil mi . Beni tek üzen şey insanların bebek yok mu sorusu. Deliriyorum insanlar sordukça
Rahim filmi çekildim evet başka türlü belli olmuyor diye biliyorum. Zamanla alışıyormuşsun evet ilk duyduğum zamanlar eşimden boşanmayı bile düşündüm ben anne olamıyorum ama onun suçu ne dedim ben artık toparlayamam benim için herşey btti dedim ama bitmiyormuş neye alışmamış ki insanoğlu bunada alışılyorms için yanarken gülebiliyormuşsn . Ahhh o sorular benimle birlikte evlenen herkes doğum yaptı cevremde bana sorulan sorulara hala düşünmüyorum evliliğin tadını çıkarmak istiyorum diyorum kardeşim biliyor durumu çok güçlü duruyorsn diyor bunu nasıl yapıyorsun yapmak zorundaym çünkü diğer türlü herkes birşey söylerse daha çok üzülürüm.

Back
X