H Hzl07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2021 356 112 53 27 29 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hzl07 #1 Doktor bey gonalla başlattı ve hap verdi bupbaston diye cuma günü gel dedi Ama 1 - 2 ay sonra transferin olabilir dedi reaksiyon gösterebilir sizce neden öyle bir şey dedi başına böyle bir şey gelen var mı
Doktor bey gonalla başlattı ve hap verdi bupbaston diye cuma günü gel dedi Ama 1 - 2 ay sonra transferin olabilir dedi reaksiyon gösterebilir sizce neden öyle bir şey dedi başına böyle bir şey gelen var mı
Z Zenize Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2022 397 143 53 5 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Hzl07 #21 Banu0101 .!.: Anladım canım stres yapma hiç ilaçla olursun hemen. Ben transfer olucam diye korundum o yüzden direk söktürücü kullanicam Genişletmek için tıkla... 8. Gun oldum gittim merkezime igne verdiler ama ben biraz erteledim diş ağrım var cektiricem ve adetim 5. Gun bitti Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Banu0101 .!.: Anladım canım stres yapma hiç ilaçla olursun hemen. Ben transfer olucam diye korundum o yüzden direk söktürücü kullanicam Genişletmek için tıkla... 8. Gun oldum gittim merkezime igne verdiler ama ben biraz erteledim diş ağrım var cektiricem ve adetim 5. Gun bitti