ben de tüp bebek transferi olacagım 10 gun içindeMerhaba hanımlar uzun zamandır üyeyim fakat yeni yazmak nasip oldu. 9 yıllık evliyim 3. denememde tüp bebek yönetimi ile hamileyim. Aslında çok yeni geçen hafta kan testinde netleşti doktorumuz cumartesi günü için kese görmeye çağırdı. Benim sıkıntı kese görmeden işe başladım işim masa başı ve çok yorucu değil fakat gidiş dönüş yaklaşık 30 km yolum var servisle gidip geliyorum, servis her sarsıldığında çok korkuyorum Allahım sana emanetiz diyorum, dualarımı okuyorum. Benim durumumda olup tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak isterim. Dualarınızı eksik etmeyin.Herkese iyi günler dilerim.
Öncellikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim şuan yeni yeni tutunuyor ya ondan evhamım.tutunacak bebek tutunuz. öyle servis sallantısı ile düşmez.
evham yapıyorsunuz, takmayın bu kadar. karnı burnunda otobüse binen kadınlar var.
Tedavi esnasında genetik testine gönderdik şükür sağlıklı geldi, onu transfer ettirmiştik, yorumunuz beni mutlu etti sizde hamileymişsiniz sağlıkla kucağınıza alın inş.Ben normal yolla hamile kaldım, benim çalıştığım okul da gidiş geliş 150 km ve kendi aracımla gidip geliyorum. Bebekler anneye çok sıkı bağlanıyorlar, öyle ufak tefek sarsılmalardan bir şey olmaz. Bebeği düşüren şey çoğunlukla bebekteki anomalilerdir. Umarım gebeliğiniz sağlıkla sonuca ulaşır
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun demeye geldim :) Çok endişe ediyorsanız doktorunuza sorup içinizi rahatlatabilirsiniz. Umarım sağlıklı şekilde dünyaya getirir ve kucağınıza alırsınız. Allah ikinizi de korusun
Yorumuz için teşekkür ederim, sizde sağlıkla doğumlar dilerim.D DEROS1986 merhaba.
Hiç endişe etmeyin. Tutunacak bebek transfer anında tutunuyor siz naparsanız yapin.
Bizim de tüp bebek. Ben de çok kez denedim. Sonunda şükür tutundu minnoş. Işime de devam ettim, yolumu da gittim geldim. Sadece ağır kaldırmayın, protein ağırlıklı beslenin. Sürekli yatmayı zaten doktorlar önermiyorlar . Günlük hayatınıza devam edin diyorlar.
Tüp de olsa normal de olsa, kalp atışını duyana kadar doktorlar hamilesiniz demiyorlar. Her sureci sağlıcakla atlatıp bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. Çok evham yapmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?