1 16 M R M Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2017 915 885 103 35 17 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Z P #81 Mucizeolsakeske .!.: Allah cc hepinizden razi olsun simdi bende 500 cekmistim onu da baska arkadasima hediye edeyim Rabbim gonlunuzden gecen butun dilekleri kabul etsin . Hepiniz hakkinizi helal edin . Cok sagolun Hayirlisiyla transferim tutar insallah kizlar . Rabbim cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Genişletmek için tıkla... Slm canım inşallahhh tutar Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inanıyorum tutucak senle olcak bebeğin:))
Mucizeolsakeske .!.: Allah cc hepinizden razi olsun simdi bende 500 cekmistim onu da baska arkadasima hediye edeyim Rabbim gonlunuzden gecen butun dilekleri kabul etsin . Hepiniz hakkinizi helal edin . Cok sagolun Hayirlisiyla transferim tutar insallah kizlar . Rabbim cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Genişletmek için tıkla... Slm canım inşallahhh tutar Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inanıyorum tutucak senle olcak bebeğin:))
Z Z P Mucizelerimmm🥰 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2016 9.329 En iyi cevaplar 1 12.168 148 17 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Z P #82 Melike49 .!.: Slm canım inşallahhh tutar Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inanıyorum tutucak senle olcak bebeğin:)) Genişletmek için tıkla... Insallah canim benim cumlemize nasip etsin Rabbim
Melike49 .!.: Slm canım inşallahhh tutar Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inanıyorum tutucak senle olcak bebeğin:)) Genişletmek için tıkla... Insallah canim benim cumlemize nasip etsin Rabbim