Bende 4 ekim de transfer olmştum fakat benimde negatif oldu,benim hiç embriyom yok herşey sil baştan olacak.Bende hep negatiftim malesef olmadi olmıycak kesinn diyodm güya kendimi üzmemek için umutlandırmamak için.Sonunda yine üzüldüm yine hayal kırıklığı yaşadm yani.Allah 2.denemeyi nasip ederse sağlıklı beslenme vitaminler herşey bir kenara moralimi yüksek tutup stresimi azaltmaya çalşcam.Hiç stres yapmıycam desem yanli olur çünkü bu yol zorlu bir yol,embriyo oluşckmı döllenckmi transferde bir sıkıntı çıkckmi daha neler neler...Düşünmemek elde değil elbet.Ama ya şöyle olursa ya embriyom kalmazsa ya herşey iptal olursa diye vesveseler vermiycem kendime.Verecek olan Allah nasip edecek olan o.Biz elimizden geleni yapıp tevekkül ettik fakat hayırlısı böyleymiş.Tek bir tane embriyom vardı onu transfer ettiler ve hiç embriyomm kalmamşti,daha transferim gerçkleşmeden ya olmazsa herşey başa döncek ben nasl dayanırım nasl üzülürüm nasl toparlarm düşüncelerine girmştimm,yarın ne olacağımz belli değilken geleceği düşünüp kaygılanıyodm.Korktuğum herşeyde başıma geldi nihayetinde.Lütfen sende pozitif düşün öncelikle ben inanıyorm hepimiz birgün kavuşcaz ve anne olucaz
2.denememiz de pozitif oluyorz sonu ne olursa olsun